Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetele, voi aveti schimbari de stare de spirit??
Adica ...eu cam sufar cu capul... Acum sunt f ingrijorata de cum ne vom descurca cu bebita, daca o sa stiu sa il ingrijesc cum trebuie, daca ne vom descurca financiar, daca va fi sanatos etc..o mie de pb.....la o ora sunt in al noualea cer ca vine bebe mic...imi trec toate grijile brusc....cred ca trebuie sa ma caut la neuron :))

Eu am muncit si ieri....si azi...asta e jobul...deci sunteti norocoase ca aveti liber, sa va ganditi si la mine cand trageti somnicul de dupaamiaza :)

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dienutze - da, si eu trec de la una la alta, dar merg mana in mana, adica nici una din stari nu e f ... grava . Cica e normal

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAIRINA, nu te necaji cu tatal tau. El probabil nu isi da seama ca te raneste si spune vorbele la manie. Important e ca mama ta e alaturi de tine.Poate ca mai tarziu tatal tau isi va da seama ca a gresit.
Iti doresc sa fii o mireasa frumoasa si sa te bucuri de aceasta zi unica din viata ta. Una peste alta, cu tot stresul si pregatirile pe care le implica o nunta este o experienta minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

dienutze, schimbari de stare de spirit? E putin spus, eu acum imi dau seama ca am probleme serioase la cap, chiar ieri ma intrebam daca nu am nevoie de un psiholog. De cand am aflat de sarcina am dat in paranoia combinata cu ipohondrie, imagineaza-ti ca afara sunt 24 de grade dar eu mai am sosete groase in picioare ca sa nu fac infectie urinara, stau cu sprayul antibacterian dupa mine si dezinfectez tot si imi vine sa fac chef la fiecare hartie igienica curata dupa vreo 10 zile de scurgeri ciudate. Imi dau lacrimile din orice dar le tin sa nu fac rau, iar dupa 3 minute ma simt puternica si rad singura, adica dili de tot. Dorm cate 4 ore pe noapte si ma trezesc cu diferite ganduri, daca pot duce sarcina, daca va fi sanatos, daca voi face fata, etc. Nu imi dau seama in ce masura starile astea sunt normale, nu stiu unde e limita si ma ingrijoreaza mult, dar in final imi spun ca oricum nu putem ajuta la destin decat foarte putin, adica noi trebuie sa facem doar ceea ce tin de noi, in rest degeaba ne agitam. Mi-e ciuda pe mine ca dintr-i tipa super optimista si pozitiva inainte de sarcina (o sarcina foarte mult dorita) am luat-o razna in halul asta, daca mi-ar fi spus cineva ca se poate intampla asa, nu as fi crezut pt nimic in lume. Eram puternica, optimista si vorba aia "sufletul casei si al biroulu", ca sa ajung acum o ciudata si mor de ciuda. I-am spus asta medicului meu si mi-a raspuns ca nici nu se astepta sa am simptomele clasice si fizice de sarcina, pentru ca mereu am fost prea sensibila si sa nu ma agit ca se stabilizeaza cand va misca bebe. Cam asta e, m-am intins, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Buna dimineata fetelor!

Stiti cumva unde gasesc informatii despre rezultate la DT? Ale mele nu au iesit prea bine si sunt foarte ingrijorata...

11+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Buna dimineata fetelor!

Stiti cumva unde gasesc informatii despre rezultate la DT? Ale mele nu au iesit prea bine si sunt foarte ingrijorata...

11+

Hei, hei, ia-o incetisor . Cum adica nu prea bine. DOctorul ce a zis? Hai ca ma uit si eu, daca vaz vreun link, iti trimit

monis 18+

Mergi la inceput

Citat:

Buna dimineata fetelor!

11+

Pana una alta, am gasit aceasta info pe care am mai gasit-o si cand cautam pt mine valorile de la TT (eu nu am facut DT)
Uite ce zice fata asta:

m-am gindit sa-ti spun ca eu am participat in Finlanda ca voluntar la dublul si triplul test in cadrul unui program initiat cu scopul de a se gasi cea mai eficienta metoda de depistare a sindromului Down si a altor probleme de ordin genetic.

In momentul inscrierii am primit foarte multe informatii tiparite si concluzia a fost urmatoarea:
1).Pentru mamele sub 30 de ani aceste rezultate la dublul test sint mult mai neconcludente decit pentru cele in virsta de 35+
2).80% dintre cele carora le-au iesit rezultate proaste la DT sau TT nu se confirma la amniocenteza.
3).nici un test, nici cel facut din lichidul amniotic nu poate garanta 100% un bebe sanatos
4).In Finlanda foarte putine gravide fac aceste teste si se recomanda in special doar gravidelor care au la prima sarcina peste 38 de ani.
5).Exista cazuri de SD in ciuda rezultatelor bune la TT sau DT.
6).Exista cazuri grave de probleme organice nedepistate la ecografia morfologica

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

M-a sunat si mi-a spus la telefon asa: per total 1:1000 (bine), varsta 1:200 (merge), biochimie (sange) 1:150 - prost! Asta e ce mi-a spus la telefon...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
M-a sunat si mi-a spus la telefon asa: per total 1:1000 (bine), varsta 1:200 (merge), biochimie (sange) 1:150 - prost! Asta e ce mi-a spus la telefon... 11+www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Si nu ai intrebat ce presupune, implica asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fac eu sarmalele ca sunt experta , si clatite dc vreti. Si mama gateste varza dulce cu pui azi Nu stiu cum o sa ma abtin eu de la varza si fasole ,dupa ce nasc , ca-mi plac la nebunie...mai ales fasolea batuta

Apropos de tatal Laurei , exact in aceeasi oala am fost (sau mai degraba sotul meu) cu "socru"..si tot asa am tras, cu amenintari innaintea nuntii (ex:a zis ca-mi trimite coroana de flori la restaurant), am fi vrut sa vina ca un om civilizat la nunta si-am stat cu teama ca poate vine si ne face circ...da slava domnului nu a venit, si nici in ziua de azi nu vorbeste cu noi....asa ca LAURA...MAI SUNT SPECIMENE , STAI LINISTITA!!

17+

Mariana

bebe

Mergi la inceput