Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
Ilinca_M. spune:
Tufete, voi ati vazut ca a aparut deja odisee de martie-aprilie 2010? Da' vad ca nu e trecuta inca nicio gravida in lista, poate doar initiatoarea topicului e viitoare mamica de ghiocel...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
pisigri spune:
Chatonel,
la noi doctoratul nu prea e...de invatat. E job de minim 8 ore pe zi, si fara bani (bursa mea este sub 100 euro). Deci da, daca ma intorc in toamna trebuie sa gasesc bona. Dar nu prea vreau sa ma intorc in toamna, dupa cum ti-am spus...
Ilinca, m-a lovit melancolia cind ai zis de odiseea pt 2010...
Ayla, eu cred in paranormal. Nu zic ca o fost sau nu cazul la tine, dar cred in ceea ce noi numim paranormal mai mult decit in ritualurile bisericesti. De aia m-am si ofticat eu asa tare la botez, ca nu cred ca biserica trebuie musai sa medieze legatura dintre mine si Dumnezeu... Oricum, o tona de
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
silvi8 spune:
monica, felicitari ca ai asa fetita cumintica!de greutate nu te stresa fiecare copil se dezvolta in ritmul sau, important e sa fie in parametri normali. iar luana oricum a venit mai repede asa ca are timp sa recupereze...
si crina de vreo 2 zile doarme mai mult si sper sa ramana asa. dar si noi ii facem baie mai tarziu acum. cat despre kg, 7.200 la 3 luni...
de bogdana ce sa mai zic ca deja m/a dat gata cu flacaii ei cuminti care dorm cate 10 ore!!!
pupici la mamici si pitici!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
Ayla21 spune:
Pisigri , eu nu cred.
Multumim de felicitari! Suntem mari, o sa pun inregistrare cu ea si va dau adresa, sa vad daca imi mai amintesc datele din triluliu.
Silvi, a luat foarte mult in greutate, de aceea a si renuntat dr la ideea diversificarii, mai ales ca nu eram de acord.
Are acusi de 4 ori greutatea de la nastere, procent care ar trebui sa il aiba la 6 luni. Si totusi papa mai rar, mai ales noaptea. Dar e cam puturoasa, fatza de alti bebelusi. Sta toata ziulica. Ma gandesc peste vreo jumatate de an ca o sa-mi amintesc de vremurile cand ziceam ca-i lenesa, si atunci va fugi prin casa de n-o mai tin locului. Am pus si noi poze de zilele astea.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi8 cat despre kg, 7.200 la 3 luni... |
Super! Bravo, Crina!
Wow, tot mai avem de recuperat.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Ayla21 spune:
Fetelor, nu mai pot de ras. Alex o tinea pe Luana in brate si manca un mar. Si se uita cu pofta la el cum manca. Asa ca i-a bagat un pic bucatica in gura sa linga pe ea. Si asa i-a placut. Si zice Alex "nu manca tot marul lui tati, mai lasa-mi si mie." si tot el raspundea "nu vreau sa-ti las, mananc tot." Si Luana si-a lins buzele cu pofta, a simtit gustul altfel, cred ca i-a placut. Pleoscaia ca un mosulet dupa aceea.
_
chatonel spune:
citat din mesajul lui pisigri Chatonel, la noi doctoratul nu prea e...de invatat. E job de minim 8 ore pe zi, si fara bani (bursa mea este sub 100 euro). Deci da, daca ma intorc in toamna trebuie sa gasesc bona. Dar nu prea vreau sa ma intorc in toamna, dupa cum ti-am spus... if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
pai nici aici nu e de invatat, dar ai cercetare, de citit carti, de facut anchete, chestionare, interpretari, justificat metodele alese etc apoi de scris teza... asta cere timp si concentrare maxima. Daca esti in ultimul an ar fi pacat sa renunti... Io vreau sa ma inscriu :)
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Fetelor, nu mai pot de ras. Alex o tinea pe Luana in brate si manca un mar. Si se uita cu pofta la el cum manca. Asa ca i-a bagat un pic bucatica in gura sa linga pe ea. Si asa i-a placut. Si zice Alex "nu manca tot marul lui tati, mai lasa-mi si mie." si tot el raspundea "nu vreau sa-ti las, mananc tot." Si Luana si-a lins buzele cu pofta, a simtit gustul altfel, cred ca i-a placut. Pleoscaia ca un mosulet dupa aceea. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Nu o sa aveti probleme cu diversificarea
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pai nici aici nu e de invatat, dar ai cercetare, de citit carti, de facut anchete, chestionare, interpretari, justificat metodele alese etc apoi de scris teza... asta cere timp si concentrare maxima. Daca esti in ultimul an ar fi pacat sa renunti... Io vreau sa ma inscriu :) Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Ok, incerc sa fiu mai putin diplomata si mai explicita:
La noi la doctorat cercetarea este o legenda. Se face extrem de putin, la niste standarde de acum (macar) 50 de ani, nu ai de justificat nimic si nu te cauta nimeni nici de originalitate, nici de valorificarea rezultatelor...in general nu te prea cauta nimeni sa vada ce si cum ai frecat (menta) timp de 4 ani. Nu exista nici un fel de similitudine sau termen de comparatie intre doctorat in Ro (sau poate numai la noi la facultate) si doctoratul in Franta (ca am vazut si eu anul trecut ce e ala doctorat acolo).
Iar intorsul la scoala in toamna presupune, daca e sa o luam si pe aia dreapta, sa ma duc sa iau 80euro/luna si sa cheltui aproximativ 350-400 pe bona si transport.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
poohy spune:
Florinela, Gigelica & Sasha, si al meu a luat bifiform liquid... A avut scaune diuretice o vreme (am zis diareed de scutec), i-au mai trecut, apoi am facut si el si eu (dar analizele au iesit ok) si l-am trecut pe bifiform - cu care s-a reglat.
Ei, dar am descoperit intre timp ca face alergie (sau asa zic eu, i-au iesit iar bubite) la simeticona (infacol, espumisan, sab-simplex) si am zis - hai sa ii dau bonnisan. Ii mai dadusem eu la inceput, dar am zis ca nu are efect.
Si cum ii dau, cum incep scaune diareice, dureri imense de burtica. Zic - e pentru ca s-a terminat tratamentul cu bifiform liquid. Si ii dau 2 zile. Pana imi merge si mie neuronul ala stingher care a ramas dupa sarcina si imi dau seama ca bonnisanul il deranjeaza la burtica. Si imi dau seama ca episoadele diareice au inceput de cand i-am dat prima oara bonnisan...
Am intrerupt, si de 3 zile a revenit la kk normal de bebelus.
Cat i-am dat bonnisan a avut cei mai negrii colici, imi venea sa plang langa el cat se chinuia si cum ii facea burtica...
Acum nu ii mai dau nimic contra colicilor, il las sa se lupte singur cu ei, are destui, ore intregi, dar sunt mai ok, colici, nu cum a avut cu bonnisanul.
Astept sa treaca mai mult timp, dar daca de 3 zile e ok, sper sa continue asa.
Bine, la mine nu a fost atat de grav, era diaree de scutec - lua f bine in greutate, facea scaun doar dupa fiecare masa, si nu am schimbat meniul (san + completare nan 1).
In perioada cu bonnisanul nici nu mi-a mancat.
Asa ca si la Mihnea a mers Bifiform liquid.
Merg maine la vaccin si vad ce imi zice de nascucul lui cu care fornaie mai tot timpul. Pana acum mi-a zis ca e de la lapte (da afara mult), sper sa fie tot asa, dar poate pot sa ii fac ceva... Fornaie rau, dar respira fara probleme pe nas.
Pisigri, of, te inteleg cu doctoratul, trebuie sa fie tare greu. Eu sunt la fara frecventa, bine, am inceput de mult de tot, cand am terminat facultatea, dar la cateva luni a murit profesoara (Dumnezeu sa o odihneasca in pace, cu adevarat profesor, si om cu adevarat). Asa ca am lasat in aer 4 ani... Pana in toamna cand a luat alt profesor studentii si am reinceput - amanand 4 ani... Ei, si pana la sfarsitul lui iunie trebuie sa fac un referat, pana la sfarsitul anului alte 2 (ca sunt pe sistemul vechi). Si nu stiu daca reusesc :D
SI cercetare :))))) Doctoratul aici e un fel de gluma la fara frecventa (mai leg de serviciu, dar daca acolo 90% faci numai bug fixing, bug fixing blaaaah, ce sa aduci nou?), poti probabil sa faci ceva daca ramai in facultate, dar cu ce mai traiesti...
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia