Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Luana doarme de cateva nopti de la 11 noaptea, pana la 7 dimineata. Dar i-am schimbat ora de baita, ii facem dupa 10. Inainte ii faceam la 8, sa faca si Clau cu tati, si apoi sa il punem la somn. Acum oricum e ziua mai lunga, si la ora 8 inca putem fi afara, asa ca i-am decalat un pic si lui Clau programul.
Am cantarit-o si are 4,700 kg, asa ca tineti-va bine, ca va prindem din urma.
Lucia, am visat-o pe Alma. Papusica de la tine seamana asa de bine cu ea. Si azi noapte am visat ca venise sa se joaca cu ea. Si mi-a fost frica. Nu stiu de ce. Adevarul e ca de mica ma speria domeniul asta. Si, o sa crezi ca am innebunit. Dimineata papusica era cu caciulita trasa de pe cap. Si nimeni nu a fost acolo.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Shasa, sper ca BB Petru e mai bine azi!

Gigelica, apoi fuse fantastic de bine la dat hutza, hihihihi! De-acu sa prestezi mai des

Pisicogri, crezi ca ai sa poti invata pt doctorat cu pisilinca acasa? IO nu prea cred!!! Sau amini anul (e ultimul, nu?) sau o dai pe pisilinca pe alte miini in timpul zilei, ca sa ai mintea limpede
Chelia creca ca o poti face dupa ce termini cu scolile eventual, da nu inainte... desi ce pana mea i-o durea de cum arati, ca doar nu mai esti elev???!!!

Kea, saracu Google, e cam fraier :) Sa-mi zici daca ti-a placut!

Oli, trai pe vatrai si cu mami si cu matusa Chitibus, ai sa te relaxezi!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru
Nicolae

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

LA MULTI ANI si de la noi

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:

Luana doarme de cateva nopti de la 11 noaptea, pana la 7 dimineata. Dar i-am schimbat ora de baita, ii facem dupa 10. Inainte ii faceam la 8, sa faca si Clau cu tati, si apoi sa il punem la somn. Acum oricum e ziua mai lunga, si la ora 8 inca putem fi afara, asa ca i-am decalat un pic si lui Clau programul.
Lucia, am visat-o pe Alma. Papusica de la tine seamana asa de bine cu ea. Si azi noapte am visat ca venise sa se joaca cu ea. Si mi-a fost frica. Nu stiu de ce. Adevarul e ca de mica ma speria domeniul asta. Si, o sa crezi ca am innebunit. Dimineata papusica era cu caciulita trasa de pe cap. Si nimeni nu a fost acolo.

_

Wowww, ce fetita mare are mami! Felicitari! Si nu-ti fie frica de paranormal, nu exista decit atunci cind traiesti cu speranta

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla esti o norocoasa sa ai o fetita si frumoasa si cuminte

Chatonel nu mai am rabdare sa vina fetele. Sunt ca un copil, le sun din jumatate in jumatate de ora sa vad daca au intrat in tara Ce-o sa se mai distreze David cu Chitibus

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetelor...
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
Gogosile mele au dormit de aseara de la 8..pana dimineata la 6...si..cand au facut ochi la ora 6, nemancati de 10 ore, va puteti imagina cum au facut???Sirenele la salvare, politie, pompieri la un loc cred ca nu i-ar fi acoperit..Nu am stiut pe ce sa pun mana mai repede...am mufat un bebel..celalat suzi..pe care nicicum nu a vrut-o..si a urlat pana tati a facut laptic
La noi sunt deja 34 grade...deci..azi vom disparea probabil undeva la iarba verde. Ne auzim mai pe seara. Lucia da-mi un bip dc ai primit mesajul meu pls.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza fetelor...
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi
Gogosile mele au dormit de aseara de la 8..pana dimineata la 6...si..cand au facut ochi la ora 6, nemancati de 10 ore, va puteti imagina cum au facut???Sirenele la salvare, politie, pompieri la un loc cred ca nu i-ar fi acoperit..Nu am stiut pe ce sa pun mana mai repede...am mufat un bebel..celalat suzi..pe care nicicum nu a vrut-o..si a urlat pana tati a facut laptic
La noi sunt deja 34 grade...deci..azi vom disparea probabil undeva la iarba verde. Ne auzim mai pe seara. Lucia da-mi un bip dc ai primit mesajul meu pls.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Ohooo ce distractie ati avut de dimineata

La noi e uraaaat si ploua Stam in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

_

Nu am cuvinte...

Cat despre domnisorica Luana, e mare de acum. Abia astept sa ne zici ca spune "MAMA".

Va pup.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Kea, Olishka, Chatonel si petrean...cate un pupic la fiecare:.

Nu stiu de ce, dar tot am impresia ca azi e duminica.

Da Olishka, ai vazut ce urat e afara? Noi azi vroiam sa mergem in Cismigiu la ora 4 sa ii vedem pe Itsy si Bitsy...dar cred ca ma bag la somnic.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

David a tras un set de basinele si acum zambeste in somn

Mergi la inceput