Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

olishka cind apar fetele? Sau sint deja la tine?

gigelica, pupam si noi

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Multumim mult fetelor de urarile de ieri, si multi pupici pentru Novus , Chatonel , Ayla , Olishka , Monnvas
LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru si Nicolae
Off, noi maine avem vaccinul de doua luni, sper sa nu faca reactie la el. In rest parca suntem din ce in ce mai bine cu colicii, mai avem crize temporare dar trec.
Adee am vazut ca ziceai ca aveti cununia si botezul la fel ca si noi in aceiasi zi pe 7 iul.....foarte tare, daca mai era si in Bucuresti .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

DODO azi am trimis si eu un little something pt operatia lu' Bodo (150 ron).
Isabella e o frumoasa

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisigri, merci de explicatii, acum am inteles
mi se pare enorm de scump salariul de bona... mai ales ca nu se oboseste foarte tare in 8 ore cu un copilas mic: mai o plimbare, mai un somnic,bibele, baita si gata ziua!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

olishka cind apar fetele? Sau sint deja la tine?

gigelica, pupam si noi

Toulouse, la ville rose

Of abia maine dim la 4

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

www.trilulilu.ro/Ayla21m/cc51f695da8282" target="_blank">Luana gangurind.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pai chatonel, eu nu zic ca usoara munca de bona, ca de multe ori o legan pe asta mica de-mi sar ochii, cite o zi intreaga, mi-am luxat sau intins un ligament ceva la degetul mare de la o mina, cum il misc cum pocneste ceva, simt parca a plecat ceva de la locul lui, degetul imi ramine strimb de la "baza" si nu zic cit de tare ma doare; deci, eu nu zic ca e usor. Eu vreau sa se ocupe NUMAI de ea, mincare, schimbat, jucat, vorbit, leganat, sa nu o lase deloc sa plinga si sa nu incerce sa ma invete "cum se educa corect copiii, ca sa nu devii sclavul lor". Mincare spalat calcat curat si-asa facem acum numai dupa-amiaza, cit unul se ocupa de fata si celalalt de casa...dar asta e, pt 8 ore (poate 10, ca 8 ore stau la job da mai pierd timp pe drum) se cer aprox 250-300 euro...

Voi la ce ora faceti baia de seara? ca vad pe aici fete cu ore tirzii...10 seara...pai cum plinge ea de la 4-5 dupa-masa continuu...pina la 10 ne ia gaia. plus ca dupa ce o culcam pe ea facem ceva de mincare, mincam ca oamenii, facem un dus...iar adormitul de seara dureaza o ora, o ora jumate....depinde cum se linisteste la sin...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

pisigri, noi am mutat baia la 10- 10.30 seara ptr ca am observat ca in felul asta dupa baie si masaj papa bine si apoi doarme cateva ore legate. crina nu prea doarme, ziua doar dupa ce mananca cate jumatate de ora cel mult, si deasta...
fiecare cred ca deja incepem sa ne cunoastem mai bine copilasii si sa stim cum sa le satisfacem nevoile. nu cred ca exista o ora ptr ceva general valabila

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Sunt o fericita. A plecat sotul cu copiii la plimbare, si eu merg la somnic o ora.
A facut el niste spaghete dupa reteta lui speciala, am papat impreuna. I-a cumparat lui Clau un fel se sosea de curse suspendata cu masini, cu telecomanda, are doua masini, si se joaca impreuna. Azi dimineata pe la 5 instalau la ea. Noi am dormit pana la 7 (noi fetele).
Pisigri, noi faceam dupa 8 baita la copii, ca trebuia sa-l pun pe Clau la somnic, el dimineata merge la gradinita. Dar acum am vazut ca daca ii fac mai tarziu baie, pe la 11, doarme bine si mai mult, pana dimineata. Sau o mai fi crescut si ea.
Tu nu trebuie sa te iei dupa noi, ci sa te adaptezi si ritmului ei. Am auzit pareri ca de ce o spal asa de des, ca altii fac baie la copii de 2 ori de saptamana. Noi asa suntem invatati, Claudiu a fost asa invatat de mic si nu doarme fara baita lui. Luana la fel. E un ritual inainte de nani, nu doar spalare de curatenie. dar nu am nimica nici cu cine isi spala copii mai rar. Cate bordeie atatea obiceie. Iar mama spunea ca bebelusii cresc si din apa, ca florile.
Ma duc sa fur o tura de somn pana sunt linistita.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

S-a mai incarcat un fisier. Daca vrei sa ne www.trilulilu.ro/Ayla21m/cb058b547aa9db" target="_blank">auziti povestind

_

Mergi la inceput