Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu nici nu-i fac in fiecare zi, iar de facut ii fac la ore cand mai sunt functionala, adica inainte de 9. Dar aici nu-s caldurile din ro, ca atunci i-as face si eu zilnic.

10 saptamani si 5,9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ayla, ce vorbareata o sa fie Luana!!!

Edit: tb sa schimb semnatura ca m-am minunat ca ne-a ajuns pitonasul din urma
10 saptamani si 5,9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Stiu ca nu exista reguli general valabile, dar stiti cum e? pe de o parte va invidiez pe cele care spuneti ca bebeii dorm pina dimineata, pe de alta parte nici nu as incerca sa intirzii baia, cu pretul neuronilor mei...imi dau seama ca sa cer sa doarma de la 20.30 pina la 6 ar fi mult prea mult, dar mi-e asa de dor de o noapte de somn fara absolut nici un "factor perturbator"...am uitat cum e sa te trezesti singura, fara sa te fi trezit altcineva.

Si la noi baia din fiecare seara e un fel de ritual...nu cred ca s-ar mai culca in veci fara baita, sau ar fi oricum muuult mai agitata. Chiar daca e in plina criza de plins, cind o pun in patut ca sa o dezbrac pt baie (desi nu e nimic pregatit) parca stie si...se linisteste. Dar de plinsul la scosul din cadita nu reusim sa scapam de tot sub nici o forma...

Taaaaare frumos vorbeste Luana bebelusheasca. Cred ca asta e cel mai frumos la bebelusi , pe mine cel putin numai gingureala asta ma face sa uit de toate si sa-i "iert" concertele.

Ne pregatim sa plecam la plimbare, e cald de te topesti, in casa parca e mai "umbra"...dar cind am deschis geamul m-a cam...izbit. Dar nu mai e soare si azi nu am apucat sa scoatem nasul din casa (pisilinca), asa ca...

toata lumea

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla, David a adormind ascultand-o pe Luana

Georgiana astazi am folosit slingul. Am fost pana la farmacie si inapoi. Mi-era tare lene sa scot carutul cu landou, sa ma chinui sa intru in farmacie cu el, si deodata mi-am adus aminte ca am sling A fost suuuuper. Am putut sa car si pe bebe linistita si cumparaturile

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Georgiana astazi am folosit slingul. Am fost pana la farmacie si inapoi. Mi-era tare lene sa scot carutul cu landou, sa ma chinui sa intru in farmacie cu el, si deodata mi-am adus aminte ca am sling A fost suuuuper. Am putut sa car si pe bebe linistita si cumparaturile

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Multumim!
Olga, eu am zis ca gangurelile alea au un sens.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru si Nicolae

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

mamici si bebici !!

Noi abia am venit acasa, azi iar am avut intalneala de data asta cu o fetita nascuta in aceeasi zi cu Alexandra, mamica ei e fosta mea colega de salon; a fost super am stat la aer curat in tril de pasarele si fara alte zgomote (nici macar semnal la telefon );
Alexandra a dormit ca de obicei non stop ; cum da de aer curat cum doarme, daca am sta la casa cred ca ar fi superrrr, dar mai avem de asteptat vreo 2-3 ani

Pisigri, si noi incercam sa-i facem baita cat mai tarziu pt ca daca se culca pe la 23 de exemplu doarme pana la 7 ; dar sunt seri in care ii facem la 20 pt ca vad ca ii este somn si altfel o ratam; zilnic nu ii faceam pana acum pt ca nu ii prea placea, mai nou i-am luat un suport de pus in apa si ii place plus ca au inceput caldurile si o sa-i facem zilnic

Olishka, aici a fost la fel de cald ca si ieri , m-am bucurat ca am putut sta afara cat mai mult !!!

Gigelico, ma bucur ca ai avut '' focuri de artificii '' ca la inceputuri !!! sa o tineti tot asa !!!

stiam ca trebuie sa mai scriu ceva: Ayla, pregateste-te ca acusica te striga Luana prin casa !!!

la gasca , mergem inca un pic la plimbare !!!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

mamici si bebici !!

Noi abia am venit acasa, azi iar am avut intalneala de data asta cu o fetita nascuta in aceeasi zi cu Alexandra, mamica ei e fosta mea colega de salon; a fost super am stat la aer curat in tril de pasarele si fara alte zgomote (nici macar semnal la telefon );
Alexandra a dormit ca de obicei non stop ; cum da de aer curat cum doarme, daca am sta la casa cred ca ar fi superrrr, dar mai avem de asteptat vreo 2-3 ani

Pisigri, si noi incercam sa-i facem baita cat mai tarziu pt ca daca se culca pe la 23 de exemplu doarme pana la 7 ; dar sunt seri in care ii facem la 20 pt ca vad ca ii este somn si altfel o ratam; zilnic nu ii faceam pana acum pt ca nu ii prea placea, mai nou i-am luat un suport de pus in apa si ii place plus ca au inceput caldurile si o sa-i facem zilnic

Olishka, aici a fost la fel de cald ca si ieri , m-am bucurat ca am putut sta afara cat mai mult !!!

Gigelico, ma bucur ca ai avut '' focuri de artificii '' ca la inceputuri !!! sa o tineti tot asa !!!

stiam ca trebuie sa mai scriu ceva: Ayla, pregateste-te ca acusica te striga Luana prin casa !!!

la gasca , mergem inca un pic la plimbare !!!!!

Toata ziua va plimbati Super!!!

Mergi la inceput