Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru si Nicolae !!! Sa fiti sanatosi!!!

Ne-am trezit si noi.

David se distreaza cu caruselul, iar mamica lui se distreaza cu "rusii"

Sa aveti o zi linistita

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru si Nicolae !!!

Io n-am avut parte de...nik, pentru ca pisilinca nu a vrut sa faca nani decit cu mine-n pat; a dormit un pic dupa baie, cit am mincat noi, si atita i-a fost. Bine, la mine nu era chiar urgent ca a trecut ceva timp de cind am nascut, si copilul nostru era mai cumintel cind era mai mic ... Da la mine tot mai dureaza oleaca pina m-oi obisnui cu ideea ca de-acu si mersul la buda trebuie planificat dupa ea.

Chatonico, la mine rasul in cap mai ridica un fel de problema, in sensul ca in viata "civila" eu fac un doctorat cu frecventa, si am si ore cu studentii, si rasa in cap nu sint destul de....prezentabila, ca mi-a facut seful scandal si acum 2 ani cind abia ma inscrisesem... Asa ca trebuie sa ma hotarasc bine daca ma intorc sau nu in septembrie la scoala (eu nu prea vreau, da' ma tem ca-mi iau cimpii tot numa' scutece, zdranganele si silabisit pina atunci)... Offff, iar mi-ai amintit cit urasc eu sistemul asta de kkt, unde lumea se impiedica de freza mea, da' nu e deranjata ca studentii nostri n-au habar nici macar sa scrie romaneste Deci intr-adevar, ramine sa mai...vorbim.

Azi trebuie musai sa ma duc la facultate sa fac o lucrare de licenta . Ma duc...da de facut nu o fac, le las tantalailor materialul si sa munceasca singuri, destepti care au asteptat pina cu 10 zile inainte de prezentarea lucrarilor, ca sa si le faca !!

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Va pup pe toate...am reusit sa citesc cate ceva asa nu pe indelete dar am reusit.
Gigelica, nu vreau sa te ingrijorez, caca ala verde si mirositor...e clar ca are flora intestinala dereglata. Sper sa ma insel si sa nu patesti ca mine din suflet, dar dupa ce renunti la laptele fara lactoza si revii la san...va face iar diaree, o sa-tio zica sa-i dai o sapt lapte de-al tau amestecat cu cel fara lactoza...sa scazi doza sa revii la l;apte matern....la mine nu a avut efect decat de moment...pana nu am mers la medic si nu i-am dat medicamentul pt flora intestinala ...nimic.Din suflet sper sa functioneze la tine.

Shasa, bebve Petru are pb. cu burtica, imi pare rau...si e dificil ca ei sunt mici se pot deshidrata repede, nu te pot ajuta decat cu recomandarea unui pediatru.....care a rezolvat problema micutului meu dupa ce epuizasem metode si medici.

va pup!
Astrept cu emotie, mai bine zis incordare botezul de sambata...nu vreau sa msa gandesc cum va urla al meu la nasa in brate...iar daca-l sperie cu apa va fi...brrrrrrrrrrr, icep sa urlu deacum.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Pai de azi incep sa ii bag cate o masura din laptele cu lactoza...si poate de maine incep sa ii dau si putin san...daca mai vrea. Daca nu...ii dau cate putin cu biberonul.
Noi luam Biotics pentru flora intestinala de 6 zile...asa ca sper sa nu mai avem probleme (Doamne ajuta).
Problema mare acum e ca e...foarte . Acum plange ca nu poate sa faca kk. Azi noapte i-am gasit in pampers kk tare ca la adulti cat o bobitza de strugure...cum o fi iesit prin curisorul lui mic nu stiu, dar imi imaginez ce o mai fi si cat o sa ne chinuim pana o sa iasa tot sa eliberam burtica.

Florinela

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth
Alexandru, bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea,

La multi ani!
Multa sanatate si numai bucurii!

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth
Alexandru, bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Ma rog, ma pregatesc eu intens, ma aranjez, ma coafez, imi pun chilotii aia pe mine...deh, sa fac impresie. Si tati se uit ala ei si zice: da, foarte frumosi, hai sa ii dam jos ca nu avem nevoie de ei. De aici restul e poveste....

Ce-mi place mie de Gabi, baiat destept.
Si... povestea? cand o spui?

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Eiiiii, povestea e poveste, o citesti prin carti sau o auzi de la cei mai cu experienta...de viata.
Cert e ca il suspectez pe tati de lectii particulare de ...caci tare meseriash a devenit...sau am eu pierderi de memorie cauzate de lauzie si am uitat cum sta treaba dupa 1 an de zile si de aia am impresia ca e fantastica povestea acum...mai mult ca inainte.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Ma duc sa fac gogoshi, caci baietii mei dorm ca purcelushii de lapte.

Va invit la noi sa le mancam impreuna

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
Ma rog, ma pregatesc eu intens, ma aranjez, ma coafez, imi pun chilotii aia pe mine...deh, sa fac impresie. Si tati se uit ala ei si zice: da, foarte frumosi, hai sa ii dam jos ca nu avem nevoie de ei. De aici restul e poveste....

Ce-mi place mie de Gabi, baiat destept.
Si... povestea? cand o spui?

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Eiiiii, povestea e poveste, o citesti prin carti sau o auzi de la cei mai cu experienta...de viata.
Cert e ca il suspectez pe tati de lectii particulare de ...caci tare meseriash a devenit...sau am eu pierderi de memorie cauzate de lauzie si am uitat cum sta treaba dupa 1 an de zile si de aia am impresia ca e fantastica povestea acum...mai mult ca inainte.

30 martie 2009

Eu votez varianta nr 2. Vezi ca e buna la ceva pauza asta asa de lunga

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Sper ca e mai bine bb Petru! Tot medicii tb sa vina cu solutia, daca problema e deja de o saptamana, presupun ca s-au incercat destule. Pupam pe bb Petru si pe mamica lui!

Keutu a avut caca tare, cum zice gigelica, ca de adulti, cand i-am schimbat laptele si i-am dat nr.1. Dupa cateva zile de chin la fiecare kk, ne-am intors la pre.

Noi ieri am avut problema inversa, adica, nu reusea sa faca kk, si ne-am chinuit si am zbierat...of of of. Am iesit afara intr-o fereastra cand nu ploua (dimineata au fost 9 grade si la pranz 12-14)in speranta ca ne face bine. Ne-am ajutat in sensul ca a fost liniste, dar cand ne-am intors a luat-o de la capat cu tipetele. Eu nu pricep, ca doar tot aia i-am dat de mancare. Ei bine, putin mai devreme am reusit sa-l faca, dar in aceelasi timp a iesit si laptic garla pe gura si pe nasuc, a fost ud pana in talie si pe bluza si pe body si eu pe o maneca de la pijama. Saracutul bb!

Pisigri, nu sta in carut fetita ta? Nici al meu nu vroia la inceput, dar cum incepea zgaltaiala, ii placea. Doarme dus daca ne plimbam pe afara, dar nu tb sa stam pe loc si sa nu cumva sa intram in magazine, in 5 minute ne stiu toti . Mi-e dor sa merg la cumparaturi, macar si mancare sa iau, dar nu putem decat pe rand. Afara e liniste si pace, dar nu cumva sa calcam in vreo cladire. Terasele nu-s stilul meu, asa ca n-am probat.

chatonel, am tradus reteta cu google si am prins ideea. M-a distrat traducerea, vorbea de ciocolata intunecata si maturica electrica.

Eu sambata m-am relaxat facand un cremsnit si ieri mancandu-l. Ador sa fac praji, dar n-am timp!!!

10 saptamani si 5,9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru
Nicolae

_

Mergi la inceput