Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Cristian
Maia Andreea

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Ma rog, ma pregatesc eu intens, ma aranjez, ma coafez, imi pun chilotii aia pe mine...deh, sa fac impresie. Si tati se uit ala ei si zice: da, foarte frumosi, hai sa ii dam jos ca nu avem nevoie de ei. De aici restul e poveste....

Ce-mi place mie de Gabi, baiat destept.
Si... povestea? cand o spui?

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Multumim pt aprecieri cui mi-a laudat printesa.
Ina, felicitarui lui Ian, s-a facut bebe grasunel.
Shasa, bebe Petru, insanatosire grabnica.
Simina felicitari pt 17 sapt!

_

Mergi la inceput

Dyana, felicitari cu ocazia botezului.
Pisigri multa bafta la noapte fierbinte!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

La multi ani Maia Andreea, Cristian!!!

Am ajuns in sfarsit acasa si am scapat si de soacra Astazi suntem singuri, de maine vine mama si matusa Chitibus

Astazi intr-adevar ne-am intalnit cu Alexandra si Novus A fost f frumos, dar poze nu am reusit sa facem caci nu ne-am sincronizat decat la alaptat Alexandra este ADORABILA, FINUTA si CUMINTE

David a fost foarte cuminte pe drum. Eu am condus, iar baietii s-au relaxat in spate.

Dyana felicitari pt crestinarea lui David

Sunt obosita, fug la culcarica.

Multi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumim!

Shasa sanatate multa lui bb Petru! Banuiesc ca ceaiul de menta n-a functionat, nu? Pe noi ne-a constipat Baby Drink-ul, cand a fost si al meu un pic deranjat i-am facut un ceai 50-50% de Baby Drink si Milutee si n-a mai facut kk 2 zile dupa.

La multi ani, Maia-Andreea si mamicii Saby!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am vizionat ghiocei minunati si am adaugat si noi poze pe Picasa !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

unde-s pozele noi?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

pe Picasa, le vazusi ??!!
ale tale cum le vad ?? ca sunt parolate alea de de le-ai pus la capitolul trecut

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

nu, nu-s parolate, doar ca am schimbat titlu la album
http://picasaweb.google.com/anca.bouny/DragoanaLuna2Luna3#

ma duc sa ma mai uit o data, da pe albumu de pe contul comun nu am vazut adineauri nika nou

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

faine fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

La multi ani Maia Andreea, Cristian!!!

Am ajuns in sfarsit acasa si am scapat si de soacra Astazi suntem singuri, de maine vine mama si matusa Chitibus

Astazi intr-adevar ne-am intalnit cu Alexandra si Novus A fost f frumos, dar poze nu am reusit sa facem caci nu ne-am sincronizat decat la alaptat Alexandra este ADORABILA, FINUTA si CUMINTE

David a fost foarte cuminte pe drum. Eu am condus, iar baietii s-au relaxat in spate.

Dyana felicitari pt crestinarea lui David

Sunt obosita, fug la culcarica.

Multi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Va pup pe toate...am reusit sa citesc cate ceva asa nu pe indelete dar am reusit.
Dyana, te pup, tare ma bucur ca ne-am intalnit, de fapt ma bucur ca m-ai recunoscut, asa incantata am fost si prinse in discutii incat, nici nu m-am gandit sa facem o foto cu bebelusii, mi-am dat seama tarziu. Ai un bebe mic mic si dulce...dar poate reusim sa ne intalnim asa cand se fac voinicii de 4 luni, la o bere la un suc, mai multe fete.
Gigelica, nu vreau sa te ingrijorez, caca ala verde si mirositor...e clar ca are flora intestinala dereglata. Sper sa ma insel si sa nu patesti ca mine din suflet, dar dupa ce renunti la laptele fara lactoza si revii la san...va face iar diaree, o sa-tio zica sa-i dai o sapt lapte de-al tau amestecat cu cel fara lactoza...sa scazi doza sa revii la l;apte matern....la mine nu a avut efect decat de moment...pana nu am mers la medic si nu i-am dat medicamentul pt flora intestinala ...nimic.Din suflet sper sa functioneze la tine.

Shasa, bebve Petru are pb. cu burtica, imi pare rau...si e dificil ca ei sunt mici se pot deshidrata repede, nu te pot ajuta decat cu recomandarea unui pediatru.....care a rezolvat problema micutului meu dupa ce epuizasem metode si medici.

va pup!
Astrept cu emotie, mai bine zis incordare botezul de sambata...nu vreau sa msa gandesc cum va urla al meu la nasa in brate...iar daca-l sperie cu apa va fi...brrrrrrrrrrr, icep sa urlu deacum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Shasa, ai vorbit cu pediatra?
Daca te da pe mucilagiu de orez, smecta si lapte fara lactoza...e placa veche si uzata, pe burtica copilului.
Mie mi-a recomandat Bifiform lichid, si lapte de san, daca nu bea san au cei de la Aptamil un lapte special APTAMIL PEPTI, sau pentru cazuri mai complicate APTAMIL PREGOMIL, dar trebuie vazut de un medic ca nu-s eu doctor pe internet...dar vb. in calitate de ala patitul si documentat bine pe tema asta - in cazul copilului meu.
Ai grija de bebe Petru...am sa-ti spun numele Dr. NINA JIANU...te ia cam tare poate, dar e buna in cazul meu m-a aslvat.

Mergi la inceput