Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
chatonel spune:
Hai ca recuperez timpul pierdut :)
Parca alina si raalu m-au intrebat de reteta de praji, o gasiti aici: http://www.fondant-au-chocolat.info/recette-fondant-au-chocolat.html daca e nevoie traduc, sa-mi spuneti
Noi facem orez cu lapte acum
ASeara am facut baita in cada cea mare, mami cu dragoana a fost biiine!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
Fetelor, ne pupa Sasha...dar bebe Petru e bolnavior...deranjat la burtica de mai bine de o sapt ... si nu ii da de capat cu nici un tratament.
Haideti sa o incurajam pe Sasha si sa ne rugam pentru Petru.
Cine are idee de tratamente pentru diaree bebelushi...sa scrie aici, caci Sasha citeste.
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
unde-s pozele noi? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
pe Picasa, le vazusi ??!!
ale tale cum le vad ?? ca sunt parolate alea de de le-ai pus la capitolul trecut
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Fetelor, ne pupa Sasha...dar bebe Petru e bolnavior...deranjat la burtica de mai bine de o sapt ... si nu ii da de capat cu nici un tratament. Haideti sa o incurajam pe Sasha si sa ne rugam pentru Petru. Cine are idee de tratamente pentru diaree bebelushi...sa scrie aici, caci Sasha citeste. Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 |
Aoleuuu e ginerele meu bolnavior si eu nu stiu !!!
pt Sasha si pentru Petru !!!
Din pacate nu stiu ce tratamente ai pute afolosi, dar eu cand mi s-a parut ca are diaree am tot cautat pe net si am gasit si articolul asta : http://doctorc.ro/febra/sindorm-diareic-la-nou-nascuti/ poate te ajuta !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
pisigri spune:
citat din mesajul lui chatonel [ Pisigri, ca-mi aminti acus, niste poze ne pui cu chelia ta? Io as vrea s-o fac da nu ma lasa tati Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chatonico, deocamdata chelia mea e ...un plan. Foarte hotarit. Dar nu prea ma indemn chiar acum, pentru ca inca mai am vreo 15 kile in plus...si gushitza...si umeri rotuuuunzi...si oricum eu am falcute, da acuma concureaza cu ale Pisilincai...si ma gindesc ca daca ma si rad in cap acuma, o sa arat ca o bila. Pe de alta parte eu nu port niciodata parul lasat liber (ca nu-mi place cum sta) si ma intreb daca prins in coada de cal...ma rog, nu stiu daca fizionomia s-ar schimba asa de tare daca ma tund. Oricum, cind ma indemn (va dura operatiunea ca trebuie sa-l si innegresc...in sfirsit !!) anunt si pun si poze.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Asaaa...
Noi am petrecut weekend-ul la bunica la tara; a fost bine ca a fost mai racoare, mai verde si...cu mai mult aer; a fost rau ca fie-mii se pare ca i s-au intors colicile (eu imi tot fac sperante ca e asa...ultima lor..zbatere inainte sa dispara cu totul, ca sa prind totusi o pauza intre colici si dinti, sa-mi aduc aminte mai des ca mi-e drag sa am copil..). Asa ca a urlaaaaaaaaaaaat de ne-a capiat.
Azi l-am convins si pe bunicul sa se lase scos un pic afara...da nu a vrut sa stea mult. A devenit mofturos, nazuros, uneori chiar rautacios ...eu il inteleg, dar...nu pe mine ma chinuie. Dpdv fizic mie mi se pare mai bine, dar psihic...e jale si o termina si pe bunica-mea.
In rest...nu am mai facut nimic. Am mincat cirese (mai bune decit altele) si...fragi ! luati din piata, nu am mai vazut niciodata, erau fragi-fragi, ca aia de la munte .
Va cam invidiez, care reusiti sa stati cu bebeii la terase. La noi nu e chip...cum nu doarme decit in brate si e asa sensibila la zgomote...azi de exemplu felul I l-am mincat pe rind, iar felul II l-am mincat din picioare, in fundul curtii, cu farfuria pusa pe fintina. Sper ca poate prin septembrie macar o sa putem iesi si noi, desi sint paranoica in ceea ce priveste fumul de tigara, si terasa oricit de terasa ar fi, tot ajunge fum si la ea...
Ma duc...poate apucam sa...am motive sa vin si eu cu ceva picanterii miine.
Uitasem..multa sanatate lui Petru !!!
Si inca ceva. Deja din ce am citit aici sint 2 cazuri de copii vaccinati cu Rotarix care au facut gastroenterita. S-a lamurit cineva daca exista vreo legatura intre cele doua?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui pisigri Asaaa... Ma duc...poate apucam sa...am motive sa vin si eu cu ceva picanterii miine. if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri
Ce o sa se mai bucure Simina_kin.
Ilinca si mami Pisigri
30 martie 2009
chatonel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
pe Picasa, le vazusi ??!! ale tale cum le vad ?? ca sunt parolate alea de de le-ai pus la capitolul trecut Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
nu, nu-s parolate, doar ca am schimbat titlu la album
http://picasaweb.google.com/anca.bouny/DragoanaLuna2Luna3#
ma duc sa ma mai uit o data, da pe albumu de pe contul comun nu am vazut adineauri nika nou
Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
Tocmai am vizitat pagina de pe Picasa...de poze cu Ghiocei...
Chiar sunt cu totii superbisimi...
Nu pot sa ma hotarasc cine mi-a atras atentia mai mult, toti sunt dragalasi si pupabili.
Chiar suntem niste mamici norocoase si binecuvantate cu cei mai frumosi copii de pe Pamant!
Va spun "Noapte buna" si ne auzim maine.
30 martie 2009
chatonel spune:
iar's pe fuga, vazui o poza din iunie, cu o fetita dulce care ridica capsorul
pt shasa: nu stiu ce sa zic, nu am leac pt BB Petru, banuiesc ca ai incercat tot ce e apa de orez, schimbat laptele (marca), da imi pare asa de rau ca e bolnavior ... daca nu e alaptat, poate asta e ultima solutie: sa mergi la lactarium si sa ceri lapte de mamica, asta sigur il vindeca!
pisicogri: io zic sa incercati sa va deplasati cu pisilinca, de-acuma e mare si poate tocmai noutatile o sa ii atraga atentia si o sa uite de plins :) cit despre chelie, mai vb, ma-ntereseaza sobiectu
Toulouse, la ville rose