Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
saby spune:
Intru si eu sa urez LA MULTI ANI!!!! PRINTESEI MELE-TE IUBESC MULT!!!!
Multumesc mult Petran, Dodo pui, Gigelica si Raaluca si multi pupici si bebelusilor vostri. !!!
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
nov.dec2009 spune:
Raaluca multumesc de compliment
Adevarul ca ma simt super. Ma intreaba lumea cum ma simt , dc mi-e rau , si eu spun razand ca ma simt super.....doar durerile de cap m-au mai suparat din cand in cand , in rest nu simt vreo diferenta inte gravideala si negravideala
Si-am dansat mult , am purtat si tocuri , am baut ci 2 cinzano, si cafea, si vin rosu.......asa ca sunt ca si innainte
nov.dec2009 spune:
Si dupa ce ca am baut nitel , am condus eu dimineata, da cine mai era ca mine...la volanul BMW-ului pe bd-ul Iuliu Maniu ,cu burta mare cu rochita care se ridicase de tot...ma rugam sa ma opreasca un politist sa-i vad fata...da n-am avut sanse
I-am zis sotului sotului ca-l las acasa si ma duc sa fac o tura pe Magheru , ca am auzit ca asteas noile fitze...
novus spune:
CRISTIAN, MAIA ANDREEA
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Noi am petrecut o dimineata minunata alaturi de David si de Olishka , am stat la terasa, am servit masa acolo (unii ) si am stat la povesti dar cei mici au tras cu urechea si s-au mai bagat si ei la completari
Poze incriminatoare nu avem de data asta
In rest caldura mare si soare !!!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
chatonel spune:
Simina, noroc si la mai mare!
Dyana, ce preot timpit! Imi pare rau ca ati intrat pe mina lui
Raalu, hmmm, ce-i mult strica! Niste 28°C ar fi bune! Pe unde se mai merge la mare? Ca prin neptun, mamaia cred ca e rasuflata kestia
Gigelica, acu sa-i faci program mai des lui tati, ca i-o fi si lui dor de a reveni la "normalitate"
Pisigri, ca-mi aminti acus, niste poze ne pui cu chelia ta? Io as vrea s-o fac da nu ma lasa tati
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Intru si eu sa urez LA MULTI ANI!!!! PRINTESEI MELE-TE IUBESC MULT!!!! Sabina mamica fericita de Maia Andreea |
La multi ani bebitei, saby!
La multi ani Cristian!
Toulouse, la ville rose
novus spune:
Am vizionat ghiocei minunati si am adaugat si noi poze pe Picasa !!!
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Am vizionat ghiocei minunati si am adaugat si noi poze pe Picasa !!! Mami lui Alexandra (03.03.09) www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
unde-s pozele noi?
Toulouse, la ville rose