Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
SimonaMami spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gigelica20
Saru mana, am si eu unele nou-noute, nefolosite, ca la mine nu a fost cazul de rani...am pielea tare ca de catar![]() ![]() ...Dar poate ne vedem si noi la o bauta, ce zici? Eu sambata am zi libera de la sot si ma bananai singura prin magazine. Poate ne dam intalnire o data. Nu ar fi fain? Tu poti veni cu piticii, sa ii vad si io live. Sau poate ne dam intalnire cu tot famileonul in Herastrau??? Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
in ce zona de bucuresti stai mami?
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Tufetele, de ce radeti? ![]() Nu-i simpatica? *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Nu-i simpatica, e mortala!
Eric a prestat primul dintisor la 4 luni asa ca nu e exclus! Si... atunci sa vezi cum e cu alaptatul! Pe mine inca 3 luni m-a mancat de vie Eric.
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Tufetele, de ce radeti? ![]() Nu-i simpatica? *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Daca e simpatica zici???
E superbisima! E ditamai fotomodelul! Dar asa suntem noi mamele de baieti...invidioase
.Si...e posibil sa ii apara dintii, ca doar are deja 4 luni. Sunt copii la care el apar dintii la aceasta varsta. Poate e si ea precoce...
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
Raaluca spune:
Chatonel, si noi am avut seri in care am sarit peste baita.
Acum de cand a venit caldura nu s-a mai intamplat.
Oricum, din informatiile mele,numai in Romania este regula cu baia zilnic. In "strainatate" nu se face atata caz. Noi am mai sarit peste pentru ca fie a adormit si n-am mai trezit-o, fie ne-am intins noi mult prea tarziu si era prea adormita.
In plus, oricat de ok ar fi sapunelul de bebe tot chimicale contine.
Nici nu stii cum sa o iei. Daca nu speli se irita, daca speli poti sa faci pielea sensibila si deci predispui la iritatii...
Eu i-am mai facut baie si dimineata (9.00, 10.00)
Am pus si noi poze noi http://community.webshots.com/user/Raaluca
si pe contul comun mai schimb acum
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami in ce zona de bucuresti stai mami? Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
In superbul cartier Berceni, pe Sos. Oltenitei, intersectia cu Vitan-Barzesti, zona cunoscuta sub numele de IRA...aproape de intrarea in Popesti-Leordeni...unde bate porumbul in geamul balconului la etajul 5
Gigelica(Lucia) -
de
30 martie 2009
Ayla21 spune:
Simona, deci simpatica nu-i, numai mortala. :))
Multumim!
Gigelica, dar tu de ce esti invidioasa? Doar ii nora-ta, tot a ta o sa fie... dac-o vrea si Victor.
Nu va bazati pe mine la capitol nou, ca-s in parc si nu am ferestre. Nici emoturi nu am.
Pup.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Vai, sper sa nu fie chiar asa precoce, ca dupa varsta recalcultata nu are decat 2 luni jumate. Si dintisorii chiar sunt belea pe cap.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
In superbul cartier Berceni, pe Sos. Oltenitei, intersectia cu Vitan-Barzesti, zona cunoscuta sub numele de IRA...aproape de intrarea in Popesti-Leordeni...unde bate porumbul in geamul balconului la etajul 5 Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
Fix la dracu' fata de mine. Asadar... herastrau e numitorul nostru comun. Iti surade un sambata intre sa zicem ... 10-12 sau 16-20? Ar fi superb sa ne vedem, preferabil cu bebeloi cu tot.
Monnvas spune:
GIGELICA si eu is mami de bebe puturos. De vreo 2 luni fenteaza titi. Lasatul sa urle de foame nu tine, din contra, cu cat e mai calm, cu atat trage mai bine. La noi a functionat schimbarea pozitiei de alaptat - numai "pe sub brat" vrea, al'fel nu-i chip.
Fug ca s-a trezit. Sper sa faca cineva cap nou ca io amu nu pot.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Chatonel, si noi am avut seri in care am sarit peste baita. Acum de cand a venit caldura nu s-a mai intamplat. Oricum, din informatiile mele,numai in Romania este regula cu baia zilnic. In "strainatate" nu se face atata caz. Noi am mai sarit peste pentru ca fie a adormit si n-am mai trezit-o, fie ne-am intins noi mult prea tarziu si era prea adormita. In plus, oricat de ok ar fi sapunelul de bebe tot chimicale contine. Nici nu stii cum sa o iei. Daca nu speli se irita, daca speli poti sa faci pielea sensibila si deci predispui la iritatii... Eu i-am mai facut baie si dimineata (9.00, 10.00) Am pus si noi poze noi http://community.webshots.com/user/Raaluca si pe contul comun mai schimb acum |
Da ce perishor lung are Lena...la noi nu o sa aiba parintele ce taia la botez...cred ca il las sa taie putin de la mine, ca si tati s-a tuns ieri
Gigelica(Lucia) -
de
30 martie 2009

biberonul nu s-a calmat
. O sa mai incerc...perseverez. Daca nu...ma mulg si ii dau in biberon.
. 
: Victor Christian (02.04.09) si