Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

o pozica cu printesa curioasa, in brate la bunicul http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/3LuniJumate#5345244511709299634

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Multi la Casia cea frumoasa!
Tinem pumnii pentru mami sa topeasca mai repede kg-le.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ne-am echipat si am plecat la plimbare.

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

[quote]citat din mesajul lui gigelica20

Pai mie idioata de pediatra (pardon, ma scuzati, dar nu ma pot abtine) mi-a zis sa ii dau 9 zile de lapte fara lactoza, iar eu nu am ascultat-o si i-am dat doar 3 si de ieri am inceput sa i-l reintoriduc si pe celalalt...cate o masura pe zi din total cantitate.
In ce priveste tzitzi...vestile sunt triste. Nu o mai recunoaste si nu o mai vrea. Azi la pranz i-am bagat-o in gura...si a plans ca un apucat. Pana cand nu i-am dat biberonul nu s-a calmat. O sa mai incerc...perseverez. Daca nu...ma mulg si ii dau in biberon.
Offfff, viata mea!!!

Si tot pediatra mi-a zis sa ii dau debridat, biotics si ce se mai poate de colicei (eu ii dau espumisan). Nu ii dau nici un bonnisan sau alte cele. Nimic. Decat ceai normal de bebelushi de la humana de fenicul si chimen.

Nu ma mai certa, ca te musc.

Fetelor,
Sunt o fana inraita a acestui forum, citesc tot ce scrieti, sunt la zi pt.ca deh, salvez in favorite pagina de fiecare data, am mai intrat eu cu cate o intrebare dar nu am scris prea des, sunt cam rusinoasa .
Am un bebe frumos, Stefan,nascut pe 27 aprilie cu 3400 gr.si 52 cm. (trebuia in luna mai dar am nascut cu cezariana si am nimerit in forumul vostru), acum are 4800 gr., 59 cm, cumintel cu cativa colicei pe zi dar noaptea ma trezeste din 3 in 3 ore sa isi ceara drepturile de la lacto-bar, mai sta un pic la "vorba" singur cu mama lui (eu nu zic nik noaptea)... apoi adoarme ...
Gigelica, am intrat pt.tine si nu numai, ai zis ca bebe nu vrea san, eu am patit ca ma dureau mameloanele de iesea sange... asa ca am cumparat mameloane de silion (sau tetine de silicon), sa-l vezi pe voinic ce bine trage din ele, zice ca e biberon, ii mai dau si fara ele, uneori accepta, uneori nu... asa ca, draga mea, e bine de incercat decat sa tragi de tzitze in fiecare zi, sa traga el, ca de aia are gura...
Va pup fetelor, aveti copii minunati si ma bucur ca existati...

Am pus si eu niste poze cu noi
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX

Ramona...ca bine zici...ia s aincerc. Am si eu mameloane de silicon...si o sa le incerc chiar in seara asta. Ce idee grozava! Oare il pacalesc?
Ca tare naspa mai e sa ma mulg singura...si foarte placut sa il vad pe Pitonas ca papa direct de la tzitzi.
Oricum, la masa de 12 nu a vrut nici in ruptul capului sa traga si a urlat, dar la masa de 3...a stat cate 5 minute la fiecare san. Eu zic ca e pe drumul cel bun, nu?

E simpatic foc. Ma topesc dupa zambetul lui...

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

[quote]citat din mesajul lui gigelica20

Pai mie idioata de pediatra (pardon, ma scuzati, dar nu ma pot abtine) mi-a zis sa ii dau 9 zile de lapte fara lactoza, iar eu nu am ascultat-o si i-am dat doar 3 si de ieri am inceput sa i-l reintoriduc si pe celalalt...cate o masura pe zi din total cantitate.
In ce priveste tzitzi...vestile sunt triste. Nu o mai recunoaste si nu o mai vrea. Azi la pranz i-am bagat-o in gura...si a plans ca un apucat. Pana cand nu i-am dat biberonul nu s-a calmat. O sa mai incerc...perseverez. Daca nu...ma mulg si ii dau in biberon.
Offfff, viata mea!!!

Si tot pediatra mi-a zis sa ii dau debridat, biotics si ce se mai poate de colicei (eu ii dau espumisan). Nu ii dau nici un bonnisan sau alte cele. Nimic. Decat ceai normal de bebelushi de la humana de fenicul si chimen.

Nu ma mai certa, ca te musc.

Fetelor,
Sunt o fana inraita a acestui forum, citesc tot ce scrieti, sunt la zi pt.ca deh, salvez in favorite pagina de fiecare data, am mai intrat eu cu cate o intrebare dar nu am scris prea des, sunt cam rusinoasa .
Am un bebe frumos, Stefan,nascut pe 27 aprilie cu 3400 gr.si 52 cm. (trebuia in luna mai dar am nascut cu cezariana si am nimerit in forumul vostru), acum are 4800 gr., 59 cm, cumintel cu cativa colicei pe zi dar noaptea ma trezeste din 3 in 3 ore sa isi ceara drepturile de la lacto-bar, mai sta un pic la "vorba" singur cu mama lui (eu nu zic nik noaptea)... apoi adoarme ...
Gigelica, am intrat pt.tine si nu numai, ai zis ca bebe nu vrea san, eu am patit ca ma dureau mameloanele de iesea sange... asa ca am cumparat mameloane de silion (sau tetine de silicon), sa-l vezi pe voinic ce bine trage din ele, zice ca e biberon, ii mai dau si fara ele, uneori accepta, uneori nu... asa ca, draga mea, e bine de incercat decat sa tragi de tzitze in fiecare zi, sa traga el, ca de aia are gura...
Va pup fetelor, aveti copii minunati si ma bucur ca existati...

Am pus si eu niste poze cu noi
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX

Bine ai revenit Ramona!

Gigelica daca vrei sa incerci alaptatul cu cauciuce, cum le zic eu, ti le dau pe ale mele. Eu am patit-o rau la Eric si m-am gandit preventiv sa cumpar pentru Victor. Le-am purtat doar cateva zile, pana cand am constatat ca ma durea la fel de rau si cu ele si fara... deh, sani sensibili ca naiba...

Asa ca le am, sterilizate si cuminti, in cutia lor, asteptand bebe 3. Daca tie insa iti folosesc, ti le dau cu mare drag.
Ce zici?

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Saru mana, am si eu unele nou-noute, nefolosite, ca la mine nu a fost cazul de rani...am pielea tare ca de catar si niste gurguie maaari...numai bune de ...

Dar poate ne vedem si noi la o bauta, ce zici? Eu sambata am zi libera de la sot si ma bananai singura prin magazine. Poate ne dam intalnire o data. Nu ar fi fain? Tu poti veni cu piticii, sa ii vad si io live.

Sau poate ne dam intalnire cu tot famileonul in Herastrau???

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

E mortala Luana cu ochelari!

Mergi la inceput

Citat:

_

Ce simpatica e!!! Am murit de ras! Sa o pupi din partea mea, te rog mult...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dodo, am lust si pt Isabela, ca si pt Luana blugi si geaca, sa fie costumas impreuna. Dar 62-68 era cea mai mica marime.
Am plecat. Pe deseara!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tufetele, de ce radeti?
Nu-i simpatica? Am mai pus poze la pagina ei. Nu stiu de ce, pe langa ca isi roade mainile de-a dreptul, si baleste ca un buldog. Doar nu-i iasa deja dintii.

_

Mergi la inceput

Uram si noi LA MULTI ANI!

Andrada Teona
Bogdan
Maria
Mihnea

pentru mamicile lor!

Mergi la inceput