Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

[quote]citat din mesajul lui gigelica20

Pai mie idioata de pediatra (pardon, ma scuzati, dar nu ma pot abtine) mi-a zis sa ii dau 9 zile de lapte fara lactoza, iar eu nu am ascultat-o si i-am dat doar 3 si de ieri am inceput sa i-l reintoriduc si pe celalalt...cate o masura pe zi din total cantitate.
In ce priveste tzitzi...vestile sunt triste. Nu o mai recunoaste si nu o mai vrea. Azi la pranz i-am bagat-o in gura...si a plans ca un apucat. Pana cand nu i-am dat biberonul nu s-a calmat. O sa mai incerc...perseverez. Daca nu...ma mulg si ii dau in biberon.
Offfff, viata mea!!!

Si tot pediatra mi-a zis sa ii dau debridat, biotics si ce se mai poate de colicei (eu ii dau espumisan). Nu ii dau nici un bonnisan sau alte cele. Nimic. Decat ceai normal de bebelushi de la humana de fenicul si chimen.

Nu ma mai certa, ca te musc.

Fetelor,
Sunt o fana inraita a acestui forum, citesc tot ce scrieti, sunt la zi pt.ca deh, salvez in favorite pagina de fiecare data, am mai intrat eu cu cate o intrebare dar nu am scris prea des, sunt cam rusinoasa .
Am un bebe frumos, Stefan,nascut pe 27 aprilie cu 3400 gr.si 52 cm. (trebuia in luna mai dar am nascut cu cezariana si am nimerit in forumul vostru), acum are 4800 gr., 59 cm, cumintel cu cativa colicei pe zi dar noaptea ma trezeste din 3 in 3 ore sa isi ceara drepturile de la lacto-bar, mai sta un pic la "vorba" singur cu mama lui (eu nu zic nik noaptea)... apoi adoarme ...
Gigelica, am intrat pt.tine si nu numai, ai zis ca bebe nu vrea san, eu am patit ca ma dureau mameloanele de iesea sange... asa ca am cumparat mameloane de silion (sau tetine de silicon), sa-l vezi pe voinic ce bine trage din ele, zice ca e biberon, ii mai dau si fara ele, uneori accepta, uneori nu... asa ca, draga mea, e bine de incercat decat sa tragi de tzitze in fiecare zi, sa traga el, ca de aia are gura...
Va pup fetelor, aveti copii minunati si ma bucur ca existati...

Am pus si eu niste poze cu noi
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
sa vada ce-au pe sub fuste. Adica... au tot ce le trebuie, au pistil, au stamine??!...)

Am inteles ideea, dar oricum e haioasa exprimarea.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Gigelica, avem carucioare identice mami!
Am observat de cand am vazut pozele cu Simina

paranteza Simina, felicitari pui pentru cele 17 saptamani!!! Inchis paranteza.

dar acum uitandu-ma iar pe pozele voastre de bebelus frumos, mi-am adus aminte

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Ce baietei frumosi ai!

Ia intra tu aici sa vezi ...Paranteze...

http://picasaweb.google.com/luciapirlog/Week11#5345273613205254242

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mama ce bulanase Lasa ca nu raman asa piciorusele, inca si-i le tine el asa.
Nu-ti mai zic de ce era azi nervoasa... dar fetele va rog respectati doza de vigantol, este foarte important sa nu plece bebe cu rahitism in viata.
Deja am ajuns la disperare.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

sunt prin zona ma plimb cu o durere de cap

Monica nu te mai complexa pt kg important e ca-i sanatoasa si oricum ea a recuperat fffff bine

Dar durerea de ce o plimbi, mami?
Multumesc!
Sper sa mai se si lungeasca, sa aiba si ea craci ca si Ina ca falci si gusa are acum Doar are parinti inalti, ce ne facem cu un dopulet de fata?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Multzam de sfaturi.

Cu asa invitatie, chatonel, devine mult mai ispititoare plecarea in lume !

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

pai ... haideti! :) Aci ne oprim, la barul de studenti, romul sa traiasca!!!
Iaca si o poza gasita pe net:

http://www.flickr.com/photos/louisette_/2544654614/

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

eu am bulanase la patrat...si dc il mai pun si pe Andrei....

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Felicitari! Vezi, de doua ora mai greu, dar de doua ori mai multa bucurie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare mamici
am cam lipsit la apel...poate imi fac mai mult timp zilele astea. de cate ori am timp d net citesc din urma dar nu prea vad cum sa ajung eu la zi.
la noi continua colicile si nu ii dau pace pana la 12 noaptea. de aseara aplic si babismele made in greece. adica masaj cu ulei de masline pe burta. am noroc macar a doarmeee noaptea extraordinar de bine. de la 12 pana la 6 dim cand mannca bine si adoarme pana la 10-11. in schimb de la 6pm pana la 00 fac la ture cu el in brate .... cred ca am dat kilometrajul peste cap,iar bb asta al meu mi-a montat tahometru si senzori l fund. nu am voie sa stau jos si nici in picioare pe loc indiferent cat ma batzai eu sa incerc sa il pacalesc.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

[quote]citat din mesajul lui gigelica20

Pai mie idioata de pediatra (pardon, ma scuzati, dar nu ma pot abtine) mi-a zis sa ii dau 9 zile de lapte fara lactoza, iar eu nu am ascultat-o si i-am dat doar 3 si de ieri am inceput sa i-l reintoriduc si pe celalalt...cate o masura pe zi din total cantitate.
In ce priveste tzitzi...vestile sunt triste. Nu o mai recunoaste si nu o mai vrea. Azi la pranz i-am bagat-o in gura...si a plans ca un apucat. Pana cand nu i-am dat biberonul nu s-a calmat. O sa mai incerc...perseverez. Daca nu...ma mulg si ii dau in biberon.
Offfff, viata mea!!!

Si tot pediatra mi-a zis sa ii dau debridat, biotics si ce se mai poate de colicei (eu ii dau espumisan). Nu ii dau nici un bonnisan sau alte cele. Nimic. Decat ceai normal de bebelushi de la humana de fenicul si chimen.

Nu ma mai certa, ca te musc.

Fetelor,
Sunt o fana inraita a acestui forum, citesc tot ce scrieti, sunt la zi pt.ca deh, salvez in favorite pagina de fiecare data, am mai intrat eu cu cate o intrebare dar nu am scris prea des, sunt cam rusinoasa .
Am un bebe frumos, Stefan,nascut pe 27 aprilie cu 3400 gr.si 52 cm. (trebuia in luna mai dar am nascut cu cezariana si am nimerit in forumul vostru), acum are 4800 gr., 59 cm, cumintel cu cativa colicei pe zi dar noaptea ma trezeste din 3 in 3 ore sa isi ceara drepturile de la lacto-bar, mai sta un pic la "vorba" singur cu mama lui (eu nu zic nik noaptea)... apoi adoarme ...
Gigelica, am intrat pt.tine si nu numai, ai zis ca bebe nu vrea san, eu am patit ca ma dureau mameloanele de iesea sange... asa ca am cumparat mameloane de silion (sau tetine de silicon), sa-l vezi pe voinic ce bine trage din ele, zice ca e biberon, ii mai dau si fara ele, uneori accepta, uneori nu... asa ca, draga mea, e bine de incercat decat sa tragi de tzitze in fiecare zi, sa traga el, ca de aia are gura...
Va pup fetelor, aveti copii minunati si ma bucur ca existati...

Am pus si eu niste poze cu noi
http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX

Bine ai revenit Ramona!

Gigelica daca vrei sa incerci alaptatul cu cauciuce, cum le zic eu, ti le dau pe ale mele. Eu am patit-o rau la Eric si m-am gandit preventiv sa cumpar pentru Victor. Le-am purtat doar cateva zile, pana cand am constatat ca ma durea la fel de rau si cu ele si fara... deh, sani sensibili ca naiba...

Asa ca le am, sterilizate si cuminti, in cutia lor, asteptand bebe 3. Daca tie insa iti folosesc, ti le dau cu mare drag.
Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaela2009

Buna, ma numesc Mihaela si sunt mamica unui baietel care s-a nascut pe 12 Februarie, mai devreme cu 2 luni decat era normal,cu numai 1060g. Sper sa ne primiti si pe noi in "clubul vostru", ca suntem incepatori si avem multe de invatat. Peste 4 zile facem 4 luni si cantarim 43oog. ne chinuim cu statul pe burtica, nu vrea si nu vrea. Ce pot sa-i fac? Am observat ca-si tine capul numai cand vrea el, daca simte ca are sprijin, nu vrea.
si multa sanatate voua si la bebei

Bine ai venit Mikaela!

Mergi la inceput

Ne-am echipat si am plecat la plimbare.

_

Mergi la inceput