Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 22
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Simona, deci simpatica nu-i, numai mortala. :)) Multumim! ![]() Gigelica, dar tu de ce esti invidioasa? Doar ii nora-ta, tot a ta o sa fie... dac-o vrea si Victor. Nu va bazati pe mine la capitol nou, ca-s in parc si nu am ferestre. Nici emoturi nu am. Pup. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
'Simpatic' e pentru fotomodele amatoare. Ori Luana e deja PROFESIONISTA!
Pupam fetele frumoase!
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Ne-am echipat si am plecat la plimbare.*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |

super tare !!!! 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui SimonaMami
Fix la dracu' fata de mine. Asadar... herastrau e numitorul nostru comun. Iti surade un sambata intre sa zicem ... 10-12 sau 16-20? Ar fi superb sa ne vedem, preferabil cu bebeloi cu tot. Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Super..numai ca vineri plecam pt 3 sapt la Focsani. Ne vedem in iulie, ok?
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
novus spune:
Andrada Teona, Bogdan, Maria , Mihnea 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
SimonaMami spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui gigelica20
Super..numai ca vineri plecam pt 3 sapt la Focsani. Ne vedem in iulie, ok? Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) ![]() 30 martie 2009 ![]() |
da mamicule, ne-om vedea noi pana la urma! Si eu sunt plecata jumatate de iulie, ca e ziua mea si imi fac mereu de cap pe la Chatonel prin tarisoara
Iar acum plec acasa, ca mi-e foame. Si e o caldura pe aici, ca abia astept sa ma bag la racoare sub bolta.
Pupici fetelor si pe maine.
Raaluca spune:
Gigelica, ce bine ca [plecati!!!!
Las' ca gaseste preotul ceva de taiat! Am vazut eu niste poze cu freza de
... 

Novus, am vazut poze superbe cu Alexandra!
Fetelor repede pe contul comun si o sa-mi dati dreptate!
gigelica20 spune:
Abia astept sa plec...caci sigur va fi mai racoare si in plus o sa ma pot odihni si eu mai mult, caci bunicile abia asteapta sa stea cu Victor.
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Chatonel, si noi am avut seri in care am sarit peste baita. Acum de cand a venit caldura nu s-a mai intamplat. Oricum, din informatiile mele,numai in Romania este regula cu baia zilnic. In "strainatate" nu se face atata caz. Noi am mai sarit peste pentru ca fie a adormit si n-am mai trezit-o, fie ne-am intins noi mult prea tarziu si era prea adormita. In plus, oricat de ok ar fi sapunelul de bebe tot chimicale contine. Nici nu stii cum sa o iei. Daca nu speli se irita, daca speli poti sa faci pielea sensibila si deci predispui la iritatii... Eu i-am mai facut baie si dimineata (9.00, 10.00) Am pus si noi poze noi http://community.webshots.com/user/Raaluca si pe contul comun mai schimb acum |
raalu, si noi am mai facut baita de dimi si nu a fost cutremur
Vazut fetita bucalata si cerut voe sa pupam :)

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Simona, deci simpatica nu-i, numai mortala. :)) Multumim! ![]() Gigelica, dar tu de ce esti invidioasa? Doar ii nora-ta, tot a ta o sa fie... dac-o vrea si Victor. Nu va bazati pe mine la capitol nou, ca-s in parc si nu am ferestre. Nici emoturi nu am. Pup. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
e teribila fiica-ta cu okelari, parca e pilot de curse

Si io zic ca-i dau dinti, data roade si baleste

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose

plimbare.
: Victor Christian (02.04.09) si