Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K o pozica cu printesa curioasa, in brate la bunicul http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/3LuniJumate#5345244511709299634 Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) Pozele noastre |
Ce dulceeee e! Voua sigur va raman ochisorii albastrii.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
pisigri spune:
Multzam de sfaturi.
E o perioada proasta, aglomerata pt toata lumea, trebuie sa facem fata noi doi, asta e ! Da ma pling aici ca nu mai am cui.
Cu asa invitatie, chatonel, devine mult mai ispititoare plecarea in lume !
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
SimonaMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Heeeeeei, cuiva i-a fost dor de mine. Si mie de tine, ca tare greu mai trec weekendurile fara tine. E un fomist, va trebui sa ma mut din bloc daca il tin flamand doar ca sa se hotarasca el sa ia sanul. E un disperat de foame! O sa-l pacalesc eu cumva, dar numai cand e calm si are chef de...explorat. Nici daca da de gustul lapticului nu-l tenteaza. Doar daca ar tzasni sanul pur si simplu cred ca l-as convinge. Noi am avut un weekend lung si tare fain dat fiind faptul ca tati a avut grija de baiat mai mult decat mami. Ieri, pe ploaia aia de la pranz am reusit chiar sa si dorm o ora jumatate. Acum ma chinui cu aceeasi durere cumplita de genunchi...de imi vine sa ma lovesc peste el, macar sa ma doara de sa lesin si gata... Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 |
Mi-a fost, si nu cred ca doar mie!
Puiule, stiu ce-i aia fomist! Crede-ma! Daca nu i se dau intocmai si la timp 'biberoanele lu' mami' e criza in cartier! Noroc ca stau la casa si n-am prea multi vecini Acum mai nou pana imi scot eu bluza, cu el in brate fiind, tipul se arunca asupra obiectului si tocaie. Nu mai are nevoie sa-i dau sanul, si-l ia fix singur! :)
Si tocaie cu o viteza, de i se bat turcii la gura. Si cand e satul sa vezi ce-si da cu limba afara sanul, rade cu el in gura si ... vorbeste cu mami, de-mi vine sa-l mananc tooooot.
Ma bucur ca in sfarsit sunteti bine amandoi, si ti-ai revenit si la sentimente mai bune cu tati.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Si tot pediatra mi-a zis sa ii dau debridat, biotics si ce se mai poate de colicei (eu ii dau espumisan). Nu ii dau nici un bonnisan sau alte cele. Nimic. Decat ceai normal de bebelushi de la humana de fenicul si chimen. Nu ma mai certa, ca te musc. Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 |
Dar nu toate odata, sper. Debridat e bun pt burtica, nu numai pt colici, si la diaree se da ca normalizeaza.
Mulge si da-i cate o masa daca reusesti sa aduni lapte de la tine.
Si eu am niste nervi pe toata lumea, pe viata, pe doctorita, pe Clau, pe toti. Parca au innebunit, sau am innebunit eu.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui SimonaMami Monica , arunca un ochi la pagina ghioceilor, la Victor Christian te rog. Un pupic dulce si multumirile noastre Luana e asa o duuuulce! Si in plus un ganguricios si vorbaret lipicios! |
Ce frumosi sunteti amandoi, in poza in care radeti. M-am indragostit nebuneste de voi.
Este minunat Victor, are ochi fascinanti. O sa faca gagicile coada la usa ta cand va fi mare.
_
Ayla21 spune:
Apropo, Bogdana, am gasit si pt Catalin si Vlad salopetele, dar tip maieu, fara manecuta. Iti trimit pt 30 iunie, ok?
_
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui pisigri Multzam de sfaturi. E o perioada proasta, aglomerata pt toata lumea, trebuie sa facem fata noi doi, asta e ! Da ma pling aici ca nu mai am cui. Cu asa invitatie, chatonel, devine mult mai ispititoare plecarea in lume ! if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Plange-te linistita mami! De-aia suntem aici!!!
Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajutorul mamei, insa la Eric m-am descurcat singura si au fost multe clipe in care nu mi-a fost deloc usor. Asa ca stiu ce-i aia.
In ce cartier stai? Poate ne vedem cu picii in parc. Mai stam de vorba... Eu sunt 'activa' in Pantelimon (delfinului) si Titan, dar locuiesc in Pipera. Sunt pe undeva pe aproape?
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Kea Am uitat sa zic ca am vazut poza cu Casia si e tare dulce! Si poftiti sa ma felicitati: copilul meu nu mai vrea in brate. Daca nu stiti eu eram de aceeasi parte a baricadei cu pisigri, adica cu copilul in brate permanent si care manca din picioare (daca apuca!). Si ce e mai important si mai important, ieri a zambit minunea mea cu gurita pana la urechi, treaz fiind, pana acum o facea doar in somn. M-am topit!!! Keutu cheliutu 11 saptamani si 6 kg |
Bravo, Keutu. Stiu cum e sa lesini de fericire cand primesti un zambet mult asteptat. Felicitari!
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui SimonaMami tipul se arunca asupra obiectului si tocaie. Nu mai are nevoie sa-i dau sanul, si-l ia fix singur! :) Si tocaie cu o viteza, de i se bat turcii la gura. Si cand e satul sa vezi ce-si da cu limba afara sanul |
Ahaaaa, deci asa se intretin falcutele alea.
_
SimonaMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ce frumosi sunteti amandoi, in poza in care radeti. M-am indragostit nebuneste de voi. Este minunat Victor, are ochi fascinanti. O sa faca gagicile coada la usa ta cand va fi mare. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Multumim mult! Io tai bonuri de ordine si fac organizator pentru flacau. Sa nu stea fetele la coada! Ne organizam: invitam pe ore, una cate una, politicos
Daca mai ai rabdare sa arunci un ochi pe aceiasi pagina, am pus si cateva poze cu Albastrel Fluturas, cu costumas facut cu minutele'astea doua!