Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
SimonaMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ahaaaa, deci asa se intretin falcutele alea. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
si mai nou pulpitele grasane.
Cred ca ne apropiem de 6 kile si jumate
Ca veni vorba, saptamana asta avem control de 2 luni + vaccin. Ouch.
Ayla21 spune:
Ce frumos e si Eric.
A iesit super Fluturasul Albastrel. Bravo Simona!
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Am uitat sa zic ca am vazut poza cu Casia si e tare dulce! Si poftiti sa ma felicitati: copilul meu nu mai vrea in brate. Daca nu stiti eu eram de aceeasi parte a baricadei cu pisigri, adica cu copilul in brate permanent si care manca din picioare (daca apuca!). Si ce e mai important si mai important, ieri a zambit minunea mea cu gurita pana la urechi, treaz fiind, pana acum o facea doar in somn. M-am topit!!! Keutu cheliutu 11 saptamani si 6 kg |
Bravo Keut mic!!! Kea, felicitari!
A fost un semn ca dupa orice nor, apare soarele!
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Ce frumos e si Eric. A iesit super Fluturasul Albastrel. Bravo Simona! *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
saru'mina!
Trebuia sa iasa, ca am pictat si cusut la el juma de noapte!
Si's tare mindra de baiatul meu cel mare. Si-a spus frumos poeziile, si-a sarit si din floare'n floare! (traducere: fetele erau flori, baietii fluturi. El le-a luat la rand pe toate, sa vada ce-au pe sub fuste. Adica... au tot ce le trebuie, au pistil, au stamine??!...)
petrean spune:
Simona..m-am uitat muta la Victoras al tau...ce ochi superbi are....nu-mi pot dezlipi privirea de la el....
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
saru'mina! Trebuia sa iasa, ca am pictat si cusut la el juma de noapte! Si's tare mindra de baiatul meu cel mare. Si-a spus frumos poeziile, si-a sarit si din floare'n floare! (traducere: fetele erau flori, baietii fluturi. El le-a luat la rand pe toate, sa vada ce-au pe sub fuste. Adica... au tot ce le trebuie, au pistil, au stamine??!...) Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
de pe-acum a verificat?
POZE
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui petrean Simona..m-am uitat muta la Victoras al tau...ce ochi superbi are....nu-mi pot dezlipi privirea de la el.... Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
Multumim mult! Seamana cu tati :)
Dar ... tu vorbesti, cu asa flacai frumosi?!
SimonaMami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui petrean
de pe-acum a verificat? Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
paaai... doua fetite (macul si albastreaua) au inceput sa verifice cate straturi au la rochite. Eric n-a inteles exact logica, dar a prins imediat ideea, asa ca le-a luat pe rand tacticos si cu rabdare (desi eu schimbam culorile fetei precum semaforu') si le-a numarat si el... fustele...
petrean spune:
mai..eu oricat m-am rugat ca din 3 flacai unul sa aiba ochii albastri..tare ma tem ca nu o sa avem parte...Catalin senior are ochi albastri..soacra albastri..mama mea albastri..dar vad ca ai lor(Cata+vladut)sunt albastru-gri-verzui....si nu prea-i vad eu sa ramana albastri
Andrei ii are ca ai mei..cameleeon(ba verzi..ba caprui)
POZE
SimonaMami spune:
Gigelica, avem carucioare identice mami!
Am observat de cand am vazut pozele cu Simina
paranteza Simina, felicitari pui pentru cele 17 saptamani!!! Inchis paranteza.
dar acum uitandu-ma iar pe pozele voastre de bebelus frumos, mi-am adus aminte