Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

-am fetele

noi suntem bine.
casia e foarte cuminte. ne jucam si povestim toata ziua. mai nou, daca canta mami, canta si fata
adoarme singura si in timpul zilei, si seara dupa baie. asta noapte a dormit de la 10 jumate la 7 dimi si eu ca nebuna ma plimbam pe langa ea de la 6 cu sticla cu lapte.
primele 2 luni jumate au fost horror, dar acum e cel mai dulce copil. planga doar daca e obosita sau ii e foame.

eu sunt la serviciu de la 9 la 15, insa am mare noroc cu bona care vine la 7 si pleaca la 16.
plus... mami a observat ce mult ii place fetei la bunica (mamicutza socrutza), si dupa-masa de pe la 6 mergem la ea (pana la 9).

edit: am uitat sa va spun ca m-am apucat de cura. am o saptamana de cand o tin si am dat jos 2 kg ... mai am 8 de "curatat"

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ilinca, misto pepela ala de la voi! Tin-te bine de el, sa nu il scapi

Maria, bravo pt programul la socrela si pentru Casia cumintica si cintareata!

Florinela, daca plecati in lume dati pe la mine, tragem o betie
ps: luati si cozonaceii, ii lasam in grija lui tati si noi ne transformam in mame denaturate pentru o seara, cred ca ar fi TOP!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

o pozica cu printesa curioasa, in brate la bunicul http://picasaweb.google.com/Mami.de.Casia/3LuniJumate#5345244511709299634

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ce pletoasa e Casia!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Pohi si eu am observat ca se cam kk de la Sab simplex - dar la mine are efect de-i calmeaza coliceii, dealtfel blanzi dar maraiciosi, nu e sigur de la Bifiform.
Pai Gigelica de la laptele fara lactoza se constipa, mie mi-a zis sa-i dau o zi doar lapte fara lactoza apoi 2 zile 60ml lapte fara lactoza amestecat cu 30ml de la mine...apoi sa trec la 30ml lapte fara lactoza amestecat cu 60ml de la mine - pe formula asta avea cam 4-5 scaune pe zi, cum treceam la lapte de mama gata, fierbea burta.
Auzi pai cate ii dai tu acolo si debridat si bonisan si nu mai stiu ce si lapte fara lactoza e varza in burta lui, nu te superi ca-ti zic.
Si pe mine ma capiasera in prima luna si jumatate mama si soacra: "dai ceai, da-i debridat, da-i sab simplex, niste lapte praf ca nu se satura parca....", eu vai soarta mea executam robotizat.
Pana m-a luat pediatra la care am fost rau de mine tare..ca am plans in cabinet, deatunci nu a mai pus una mana pe copil, acasa toata lumea si decat lapte de mama cu ore aproximativ fixe de masa.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Pai mie idioata de pediatra (pardon, ma scuzati, dar nu ma pot abtine) mi-a zis sa ii dau 9 zile de lapte fara lactoza, iar eu nu am ascultat-o si i-am dat doar 3 si de ieri am inceput sa i-l reintoriduc si pe celalalt...cate o masura pe zi din total cantitate.
In ce priveste tzitzi...vestile sunt triste. Nu o mai recunoaste si nu o mai vrea. Azi la pranz i-am bagat-o in gura...si a plans ca un apucat. Pana cand nu i-am dat biberonul nu s-a calmat. O sa mai incerc...perseverez. Daca nu...ma mulg si ii dau in biberon.
Offfff, viata mea!!!

Si tot pediatra mi-a zis sa ii dau debridat, biotics si ce se mai poate de colicei (eu ii dau espumisan). Nu ii dau nici un bonnisan sau alte cele. Nimic. Decat ceai normal de bebelushi de la humana de fenicul si chimen.

Nu ma mai certa, ca te musc.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

neata fetele!

La multi ani Andrada Teona, Bogdan, Maria si Mihnea

Si pentru mamicile lor curajoase Adirys, Petra Tudor, Iulia_30 si Poohi

Sasha sper ca pana acum s-au rezolvat problemele de burtica ale lui Petru. Zi ca toate sunt ok!

Monica , arunca un ochi la pagina ghioceilor, la Victor Christian te rog. Un pupic dulce si multumirile noastre
Luana e asa o duuuulce! Si in plus un ganguricios si vorbaret lipicios!

Gigelica mi-a fost dor de tine mami. Cum se simte acum mamica si pitonasu'?

am citit tone de mesaje. Am uitat tot! Neuron ramas in continuare gravid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Pohi si eu am observat ca se cam kk de la Sab simplex - dar la mine are efect de-i calmeaza coliceii, dealtfel blanzi dar maraiciosi, nu e sigur de la Bifiform.
Pai Gigelica de la laptele fara lactoza se constipa, mie mi-a zis sa-i dau o zi doar lapte fara lactoza apoi 2 zile 60ml lapte fara lactoza amestecat cu 30ml de la mine...apoi sa trec la 30ml lapte fara lactoza amestecat cu 60ml de la mine - pe formula asta avea cam 4-5 scaune pe zi, cum treceam la lapte de mama gata, fierbea burta.
Auzi pai cate ii dai tu acolo si debridat si bonisan si nu mai stiu ce si lapte fara lactoza e varza in burta lui, nu te superi ca-ti zic.
Si pe mine ma capiasera in prima luna si jumatate mama si soacra: "dai ceai, da-i debridat, da-i sab simplex, niste lapte praf ca nu se satura parca....", eu vai soarta mea executam robotizat.
Pana m-a luat pediatra la care am fost rau de mine tare..ca am plans in cabinet, deatunci nu a mai pus una mana pe copil, acasa toata lumea si decat lapte de mama cu ore aproximativ fixe de masa.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Pai mie idioata de pediatra (pardon, ma scuzati, dar nu ma pot abtine) mi-a zis sa ii dau 9 zile de lapte fara lactoza, iar eu nu am ascultat-o si i-am dat doar 3 si de ieri am inceput sa i-l reintoriduc si pe celalalt...cate o masura pe zi din total cantitate.
In ce priveste tzitzi...vestile sunt triste. Nu o mai recunoaste si nu o mai vrea. Azi la pranz i-am bagat-o in gura...si a plans ca un apucat. Pana cand nu i-am dat biberonul nu s-a calmat. O sa mai incerc...perseverez. Daca nu...ma mulg si ii dau in biberon.
Offfff, viata mea!!!

Si tot pediatra mi-a zis sa ii dau debridat, biotics si ce se mai poate de colicei (eu ii dau espumisan). Nu ii dau nici un bonnisan sau alte cele. Nimic. Decat ceai normal de bebelushi de la humana de fenicul si chimen.

Nu ma mai certa, ca te musc.

30 martie 2009

mami Gigelica, poate ca sunt eu fermentata la cap azi, dar... io l-as mai tine pe pitonas flamand olecuta, daca are drept de san si-l refuza cu inversunare. Sigur ca risti sa ti-l pui in cap cu tipetele, daaaaarrrr, poate ca daca i se face cu adevarat FOAME mananca si pietre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

neata fetele!

La multi ani Andrada Teona, Bogdan, Maria si Mihnea

Si pentru mamicile lor curajoase Adirys, Petra Tudor, Iulia_30 si Poohi

Sasha sper ca pana acum s-au rezolvat problemele de burtica ale lui Petru. Zi ca toate sunt ok!

Monica , arunca un ochi la pagina ghioceilor, la Victor Christian te rog. Un pupic dulce si multumirile noastre
Luana e asa o duuuulce! Si in plus un ganguricios si vorbaret lipicios!

Gigelica mi-a fost dor de tine mami. Cum se simte acum mamica si pitonasu'?

am citit tone de mesaje. Am uitat tot! Neuron ramas in continuare gravid...

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Heeeeeei, cuiva i-a fost dor de mine. Si mie de tine, ca tare greu mai trec weekendurile fara tine.

E un fomist, va trebui sa ma mut din bloc daca il tin flamand doar ca sa se hotarasca el sa ia sanul. E un disperat de foame!
O sa-l pacalesc eu cumva, dar numai cand e calm si are chef de...explorat. Nici daca da de gustul lapticului nu-l tenteaza. Doar daca ar tzasni sanul pur si simplu cred ca l-as convinge.

Noi am avut un weekend lung si tare fain dat fiind faptul ca tati a avut grija de baiat mai mult decat mami. Ieri, pe ploaia aia de la pranz am reusit chiar sa si dorm o ora jumatate.

Acum ma chinui cu aceeasi durere cumplita de genunchi...de imi vine sa ma lovesc peste el, macar sa ma doara de sa lesin si gata...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisigri, nu stiu daca iti pasa de ce scriu eu pe aici, dar imi permit sa-ti dau un sfat. Cere ajutor repede si la cat mai multe persoane. Nu pot sa cred ca nu ai prietene/rude/parinti/colegi, persoane pe care sa le rogi sa vina pe la tine jumatate de ora in drum spre/dinspre serviciu sau scoala, la o cafea. 15 minute stati de vorba si beti un suc sau o cafea, 15 minute fugi la dus. Eu te inteleg, mai ales cand ma gandesc cum eram cand alaptam.
Eu chiar n-am pe cine chema, iar saptamana trecuta mi-a zis cineva ca vine, cand termina de vorbit la tel si n-a venit nici pana azi.
Mi-am promis ca daca voi avea vreo cunostinta care are bb, o sa merg de cate ori pot macar 15 minute cat sa sa-si intinda ceva pe paine si sa manance sau sa se pieptene.
Cu starea asta nici nu poti fi pe faza si nu te poti bucura din plin de progresele puiului, sunt momente unice si e pacat sa le ratezi.

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Am uitat sa zic ca am vazut poza cu Casia si e tare dulce!

Si poftiti sa ma felicitati: copilul meu nu mai vrea in brate. Daca nu stiti eu eram de aceeasi parte a baricadei cu pisigri, adica cu copilul in brate permanent si care manca din picioare (daca apuca!).

Si ce e mai important si mai important, ieri a zambit minunea mea cu gurita pana la urechi, treaz fiind, pana acum o facea doar in somn. M-am topit!!!

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput