Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salut fete!cum mai sunteti?eu am intrat sa va salut si sa va spun ca inca nu am nascut.domnisoara noastra nu vrea sa ne cunoasca inca.azi aveam intalnire cu dr dar nu a mai avut loc si am reprogramat-o pe maine dimineata.sunt asa curioasa sa vad ce face printesuca noastra!
noi am avut parte de o sambata petrecuta facand papa si curatenie, iar ieri ne-am relaxat mergand la strand!a fost super!!!mai vreauuuu!!!
va las ca ma intorc mai in urma sa citesc ce s-a mai scris (ca binenteles am ramas in urma ca de obicei ).va pup si sper sa intru mai tarziu.
multi la toate!!!

40 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris am citit pataniile tale! Bine ca a trecut!
Deea, Yoanna multumesc!
Clodyac hai ca nu au nimic cartofii aia! Pofta buna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

crisssssssss bine ai venit sa iti traiasca comoara ce frumos povestesti tu ce n-as da sa am si eu o experienta frumoasa si nu cum mai aud
te asteptam si cu partea a doua

raluca bine ai venit in club sa vedem care sparge gheata

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

philip:frumosi baietii,sa-ti traiasca!de u nu mai zic,felicitari!
miruta:va sa treaca mai repede timpul si sa fie cu noroc
lauraa:am activat PM.ms
ertina:bine ai revenit in stup!succes la ex!
cristina:va sa treaca colicei!
lavinia???ce faceti ,cum sunteti?
ely:ce mai face Denise,creste sanatoasa?va
ganesha:idem,si la mn.ma suna in disperare astia si primul lucru :ce faci,cum esti,nu ai nascut?ma dispera ,+ ca ma suna dimineata cand eu dorm si sa vezi atunci nervi.A venit mama,cum a fost revederea?
alinutza:multa sanatate sa treaca raceala pana vine bb
lucky:felicitari pt noua semnatura!uau ce putin maia ai,sa ai o nastere usoara!
alynta:groaznica povestea nasterii,imi pare f rau pt ea,saraca!
mada:imi pare rau de masina,sa vii sa ne pov. cum s-ntamplat.
cristinamaria:uau,ce putin mai ai si iti tii puiul in brate!
ela:felicitari pt laptic!
cris: usor haioasa povestea ta!ma bucur ca sunteti bn si ca iti tii in sf bbina in brate!
raluca:asteptam vesti bn pe maine!

Yioanna 38+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 2 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele,

Vreau sa urez si eu felicitari noilor mamicute si bun venit albinutelor si bondareilor....Refacer rapida, mult laptic, sanatate la bebei

Beca si Deea felicitari ptr botez...ce a trecut timpul..mai ieri parca i-ati nascut si acum ati ajuns si la botez

Clody vad ca esti tare narabdatoare sa iti ti puiutul in brate si te inteleg perfect ca asa eram si eu...uite un mare de la mine sa vina bebe atunci cand e si tati acasa...sa va bucurati impreuna de minunea voastra

Recunosc ca nu am mai intrat de mult, dar v-am citit in mare, printre picaturi, dar de scris nu am prea avut timp...
Noi suntem bine, un pic racite amandoua...mai avem si colici, cand mai dureroase, cand mai putin dureroase..Dar ne descurcam, cu sport (care am observat ca ii prieste si o ajuta sa elimine gazele) cu masaj pe burtica, cu ceai si picaturi. Aveti idee cam cat dureaza colicii??? ca pe cine am intrebat mi-a spus ca pana la 3 luni, altii ca posibil sa dureze si mai mult...
Maine avem si noi controlul de o luna (multumesc fetelor ptr urarile adresate Stefaniei) si sper sa fie ok...am crescut si noi, avem peste 4100,am inceput sa radem si sa "vorbim" cu mami si cu tati, ce mai suntem mari de acum....
Apropo de vomatul cu jet, patesc si eu asa cu ea, chiar si dupa ce ii scot aerul afara...posibil ca manaca prea mult ptr stomacelul ei si de multe ori daca nu doarme dupa ce papa o pun pe o perna sa stea cu capul putin mai sus decat corpul, sa stea cum ar sta in maxi-coxi, ca intr-o barcuta ..
Acum a reusit sa imi adoarma, si sper ca nu ptr 10 min, e treaza de la 11...asa ca sper sa ma lase sa fac si eu musacaua...ca in ultima perioada a gatit sotul dupa ce a venit de la munca, ca eu am stat numai cu bebelina

Asta e ultima luna in care asteptam albinute si bondarei dupa care predeam stafeta ....va urez tuturor burticutelor sa mai aveti putina rabdare ca in curand va veti tine comorile in brate si atuci o sa va aduceti cu drag aminte de clipele din timpul sarcini

Apropo fetele care ati nascut, cam cate kg ati dat jos dupa nastere??? Eu am dat jos doar 12kg si mai am de dat inca atat ca sa ajung la kg de dinaintea sarcini..dar culmea e ca nu mai reusesc sa dau jos nimic, si de abia astept sa merg la control ca sa vad daca am voie sa ma apuc de sport ...o sa combin sportul cu o dieta ca pana merg si eu la mare sa dau jos kg (mai ales ca au inceput sa imi apara si vergeturi pe picoare , cu toate ca folosesc crema contra lor...sper sa dispara)...si a venit si caldura iar hainele de vara nu prea ma incap..asa ca Philip bravo ptr kg pe care le ai.....imi dai si mie dieta pe care ai tinut-o ptr diabet???

Ies, ma duc sa ma apuc de mancare pana nu se trezeste bebelina...pup pe toate si urez bebeilor sa le treaca colicii

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

piky:sa treaca repede raceala si colici!mm

Yioanna 39+ Stefania Alexandra

AMR 7 zile pana

Mergi la inceput

picky felicitari pr bebe stefania grasunica si un sa treaca coliceii poate totusi nu o sa va chinuie chiar asa de mult
hmmm cred ca nerabdatoare e putin spus cred ca am cam luat-o pe langa mai ales ca sunt nedormita de 2 zile inca mai sper ca maine doctorita sa faca o minune si sa nasc

dani3lla care-i treaba? ai papat? sau scoatem agitatele zi nu ne tine pe jarrrrrrrrrr

ganesha tu cum mai esti ? ce faci? cu mami?

40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dani, clody, tinem pumnii sa nasteti usor si cat de repede dacaa asta va e dorinta.
multumesc de complimente, asa-i ca am baieti frumosi? hehehe, urla modestia in mine...
alynta, am vazut si frumosii tai, super, acum astept poze de la botez.
picky, dieta pt diabet consta in carne si legume, succes :)

US

Mergi la inceput

am invins lenea,m-am imbracat lejer si merg la o plimbare ,revin mai tarziu.poate avem ceva vesti pana ma reintorc,sper sa fie de bn de la:clody,ramona,dani3lla,miruta

va

Yioanna 39+ Stefania Alexandra

AMR 7 zile pana

Mergi la inceput

yioanna plimbarica placuta

philip multumesc sa dea dumnezeu sa fie bine si cat mai repede si ai niste baieti mumosi foc la fel ca mamica

carla ai venit acasa ? ce a spus doctorul ?

dani3llaaaaaaaaaaaaaaa eu scot agitatele ca vad ca nu mai dai nici un semn

tati nostru mai are putin si e acasaaaaaaaa trebuie sa ma apuc sa fac genoflexiuni daca la noapte iar nu dorm bag o serie ca nu se mai poate

Mergi la inceput