Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 17
clodyac spune:

dani3lla asa ce ma amuzzzzzzzz si eu de cristiiiiiii doamne tare mai intra in panica am mai spus cred ca noi o sa stam pe masa de nasteri si o sa ii consolam pe eiiiiiiii

ar trebui imortalizati sa le aratam ce fata au ![]()
![]()
![]()
39+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
nu stiu ce sa iti spun de papa mai bine astepti sa vezi ce se intampla dupa no-spa dar daca mori de foame ia si mananca putin 

39+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
Ramona.P spune:
Vezi Clody cum e Daniela?Noi ne dam aici de o saptamana cu capu de pereti cu dureri si scurgeri si ea tace ...tace ... si hop si ea ca naste...pai asa e frumos mai Danielo?!Sa ne-o iei inainte?Macar ia-ne si pe noi!!!Si nu fii nebuna...lasa naibii grija clismei si treci si mananca.

Asteptam sa ne zici daca a trecut cu no-spa. 
Ramona
39+ (Woowww) cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
Deea_24 spune:
Buna fetelor!
oanaalex ufff, imi pare rau ca aveti iar probleme, sper sa trecaca durerea si rana de la fundulet! 
Ramona.P multumim ca ne-ai dat un semn!
sa vina repede Biencuta sa ii cunoasca pe mami si tati ei! 
clody
ma bucur ca il ai pe sot acasa!
sa vina Razvanel repede, repede si sa stea sotul acasa cat mai mult! 
alynta offf ce trist e ce s-a intamplat cu finuta ta. Sa dea Domnul sa isi revina amandoua cat mai repede! Multa sanatate le doresc. Am vazut pozicile, Matei e un scumpic! 
dani3lla 

ne apropiem de marea intalnire? 
MADA ma bucur ca nu te mai doare stomacul si imi pare rau pentru ce ati patit cu masina... sper sa gasiti faptasul! Si tu esti asa de aproape de intalnirea cu Ianis mic! 
cristinamaria Sanatate multa lui Rares! Deci mai 2-3 zile? Super!! Tinem pumnii! 

Hai Clody! Hai Ramona! 

Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Ela ce ma bucur ca a venit lapticul! 
Dani3lla cred ca te amuzi copios pe saracul sot!
eu as papa cartofii fara nici un regret! ![]()

Hai Clody! Hai Ramona! 

Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
clodyac spune:
ramona.p vad cum sa nu vad toata lumea naste numai noi nu
nu o supara ca nu ne mai ia cu ea ![]()
![]()
deea24 si eu ma bucur ca vine de abia il astept
e asa pustie casa fara el
si de bebe fac eforturi sa vina cat e tati acasa am urcat de 3 ori pana acum scarile si nu asa usor in forta iar doua drumuri au fost cu greutate ![]()
vad ca acum am niste contractii dar nu sunt de durata sunt tot asa trecatoare 
dar eu tot sper![]()
de as avea si eu un sot care sa colaboreze ![]()
nu vrea viol si pace 

39+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu
DarkBendis spune:
Buna, fetelor, scuzati-ma ca dau buzna, eu sunt de la Licuricii de Ian-Feb2009, mai trag cu ochiul pe la voi sa-mi aduc aminte de emotiile si senzatiile de fericire de acum cateva luni.
Dani3lla, daca "ceva-ul" roz e lichid eu te-as sfatui sa te duci la spital. Pe 31 dec la 3 a.m. mi s-au fisurat membranele si a "curs roz" (in mod normal lichidul e transparent), iar moasa de la spital mi-a zis la telefon sa vin sa vada ei ce si cum. Cand am ajuns la spital au realizat ca intr-adevar membranele erau fisurate, contractii nu prea aveam dar faptul ca lichidul era roz si nu-si dadeau seama "de unde" i-a facut sa nu ma mai trimita acasa si sa-mi induca nasterea. Peste cateva ore aveam in brate pe bebe, deci totul sa terminat cu "foarte bine", am fost 3 de Revelion
!
Nastere usoara va urez, fetelor, si bebelusi sanatosi! Iar luna viitoare va asteptam pe toate sa veniti cu albinutele si bondareii vostri la "Scutece" 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
yioanna_s spune:
buna ziua,dragutelor!
vai de mn,asa lene am in mn ca nici sa ma ridic din pat nu am chef!
pe azi mi-am facut atatea planuri si nu am realizat nimik.zicea sa fac o plimbare ca dak se mai grabeste bbina sa ma cunoasca..maine merg si eu la dr sa vedem ce si cum e colul.Feteleor dar ce se da pt inducerea travaliului?oricum dak nu nasc pana lunea viitoare ma interneaza
.ma gandesc sa-mi provoace nastrea mai repede,ca nu mai pot....
azi am 39 s 
Yioanna
38+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 2 saptamani pana 
yioanna_s spune:
dani3lla:ma bucur ca esti pe ultima suta de metri,iti tin pumnii sa decurga totul normal si fara prea mari dureri,sa ai o nastere usoara,dar nu uita si de noi !
ramona,clody....ne putem lua de manuta si sa fugim dupa Dani3lla
lauraa:m-am uitat pe net dupa chicco enjoy 3in1,e super fain.poate iau si eu din acela pana la urma,vedem dupa ce nasc.un
mare pt Maya.Ma tem ca intri in depresie post-natala,sus capusorul nu te lasa hormonilor
Lanozinc ai incercat pt fundic?
carla:ma bucur ca titiza aramas doar cu un fular pote pana nasti il scoate si pe ala...felicitari pt vestile bn
alynta:f dragalasi baietii,sa-ti creasca mare!
ioana,deea:poze nu vedem?
ankka:ff frumoasa papusa ta

carmina:felicitari pt gr depuse!
andreea:vrem poze cu Cezara!
maria:imi pare f rau ca se chinuie bb si acum cu colici,
sa treaca !ne mai pui ceva poze noi cu Darius?
felicitari Relusha,sa-ti traiasca puiul..refacere rapida!
Yioanna
38+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 2 saptamani pana 
cris_82 spune:
buna la toate fetele..ce mai faceti?A trecut o saptamana de cand am venit acasa si pot sa intru si eu un picut
.Nu am recuperat nimica pana acuma din ce ati scris ,dar promit ca o sa reusesc intr-un final
.
Felicitari mamicilor care au bebeii langa ele si nastere usoara burticilor
.
Nu pot sa stau prea mult ca "maraita mea" nu ma prea lasa sa respir
,dar sa va spun cum am venit noi pe lume.Joi am plecat la spital ca sa vedem ce facem cu minunatele mele contractii.Am luat si bagajelul cu noi in caz de ramaneam acolo.Nici nu am ajuns bine..ca dr. m-a urcat pe masa si zice "azi o sa nastem sigur"
..m-a luat tremuratul de frica si incepusem sa realizez ca nu mai am scapare.Mi-au facut internarea si in 2 min. eram deja sus in sala de travaliu.Dilataie tot 2 cm ca si cu doua sapatamani in urma

.Trecem la peridurala(doareeee)am vertebrele foarte tasate si o usoara scolioza
si apoi ne reintoarcem in sala.Pe langa mine alte o gramada de viitoare mamici care nasteau pe banda rulanta
..si uite asa au trecut prin salon cateva grupuri de tanti care nasteau in doi timpi si trei miscari numai eu nu.Si daca nu am bagat la perfuzii si ser peridural de nu mai stiam de mine si degeaba.Se face vineri..ora 1 dimineata..control..2 cm dilatatie
si bebita ma innebunea cu iesitul
..ba capatase o esarfa de toata frumusetea
.Singura solutie..cezariana neaparat
.Nu imi sun sotul ci o las pe dr. mea sa ii dea vestea.Pana sa se reintoarca dr. ma apuca pipiul
si chem o asistenta sa ma ajute cu perfuzia.Dau sa ma ridic din pat si na ca nu-mi mai simt "planetara" dreapta si cad intr-o parte.Cu ajutor ajung si la baie si ma asez ca nu mai puteam![]()
..eee acum nici eu nici asistenta nu stiam cum sta treaba..ori curgea apa ori pipi ca nu ne mai opream si eu multumita zic de m-a auzit toata lumea "vai da ce bine mai e.."si pe urma sa intru innpamant de rusine![]()
.Termin intr-un sfarsit si plec intr-un scaun in sala de operatie...acolo dau sa ma urc pe masa si nu vad alea 2 scarite micute si mai sa cad in nas..si nici picioarelenu ma ajutau deloc ca nici nu le mai simteam.La un moment dat se umple sala de dr. si asistente..nu ma sperii prea tare ca sunt deja anesteziata si unde mai pui ca era o atmosfera asa destinsa..ascultam muzica la radio cu ei![]()
.Nici nu stiu cand m-au taiat si au scos fata si totul se terminase ca vad cum lume isi strange "jucariile" si ma lasa cu 2 tanti foarte dragute care ma sterg si fac glume cu mine.La un moment dat vad un picior la naiba in praznic cu unghii rosii si picturi rupestre..ma umfla rasul si zic "sper ca nu e tocmai piciorul meu ca nu are cum sa ajunga pana acolo..nu?".Ele mor de ras si ma duc la reanimare dar tot nu imi arata fata.Dupa o juma de ora vine un lungan deghizat in chirurg.Il injur in gand ![]()
..isi scoate masca si ce sa vezi..era sotul![]()
![]()
care ii facuse poze la comoara mea si venise ca sa mi-o arate.Era asa de mica si frumoasa
.Nu mai pot sa imi tin ochii deschisi si adorm .
Mi s-a trezit pitica ...fug si revin cu partea a doua mai tarziu
mami de Miruna