Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Va salut cu drag!!Aveam in plan un mesaj mai lunggg..dar din motive obiective-tocmai ce ne-am gasit masina sparta(si era dedesubt,in garaj,pentru care platim o tona de bani..)am renuntat.Am zis sa va anunt ca a trecut durerea de stomac..dar de aseara au inceput contractiile.Raportam dilatare de 2 cm,bebe in pozitie de atac...si incurajarea medicului ca nu ne prinde ziua de vineri.Acum sa vedem...Va pup..fug cu sotul la politie.TOATEEEEEEEEEEEE BUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#

38/39 cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Neata fetelor,

Aseara cred ca am avut contractii, ma durea zona lobara destul de tare, durea cam un minut, apoi ma lasa, iar dupa 4-5 minute iar ma lua. Cu greu am reusit sa adorm, dar dupa ce am adormit nu m-am mai trezit pana dimineata. Mi-am luat niste dopuri de pus in urechi si dorm cu ele, nimic nu mai ma trezeste acum. :) Sunt super incantata de ele.

Carla f tare moasa Claudia Bider Heim. Ma gandesc sa ma inscriu la cursul pt masajul bebelusilor, dar vad atunci dupa ce apare bebelina.

38+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

dani3lla cred ca e dopul si poate tu esti mai norocoasa si vine repejor iti tin pumnii sa ne anunti si trage-neeeeeeeeeee dupa tineeeeeeeeeeee

mada77 imi pare tare rau de masina ai grija de tine

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Fetelor am fost mai devreme la baie si am constatat ca mi-a curs ceva roz...ce o fi?Nu mai pot ,deja am intrat in fibrilatii,am facut o baie si astept.Am avut si niste contractii nu foarte dureroase.trei la interval de 8 minute si apoi una la 14 min si una la vreo juma de oraOare o veni bebelicu meu cu vijelia de afara?Eu il astept

Cred ca te apropii de nastere! Dar contractiile trebuie sa fie ritmice pentru a naste!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mada esti super tare- dilatatie 2 si cu dureri nu prea mari!!! Mai e un pic si devii mamica!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna ziua albinute !
Scuzati lipsa insa a fost o perioada tare agitata , l-am avut pe Rares bolnavior a facut o amigdalita pultacee cu febra mare si tot tacamul!
E bine acum si astept contolul de maine sa vedem cand facem cezariana! La consultul de sapt trecuta era vorba de Miercuri sau Joi sapt asta
Carla ma bucur ca te-ai linistit ! E foarte important sa ai sufletul impacat ca ai facut tot ce se putea face! Ma bucur ca esti pe baricade si incurajezi mamicile la alaptat!
Va sarut pe toate si revin maine cu vesti!

Cristina mami lui Rares & 37+ sau 39+(dupa eco) ???
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

cristinamaria ce putin mai ai iti tinem pumnii pt maine

iar despre amigdalita pultacee imi pare tare rau pt puiut stiu cat a suferit eu m-am chinuit 6 luni si eram mare si imi eragroaznic de rau asa ca imi imaginez cat de greu i-a fost lui sa dea dumnezeu sa treaca si sa nu mai revina

dani3llaaaaaaaaaaa sa ne mai spui cum esti ? te doare au inceput contractiile serioase?

40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

cristinamaria ce putin mai ai iti tinem pumnii pt maine

dani3llaaaaaaaaaaa sa ne mai spui cum esti ? te doare au inceput contractiile serioase?

Nu au inceput contractiile serioase.Sunt tot dalea "neserioase" dar vreau sa va zic ca de frica am inceput sa fac misto de sotul meu si l-am cam speriat.Cum fac eu "au" ma intreaba "ma imbrac?"Foarte tare...a inceput sa-mi placa...si parca e cam palid la fata

DANA 39+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
Din pacate, n-am avut timp sa citesc ce-ati scris, dar intru sa va spun ce mai facem noi.
Bebe a fost f cumintel azi noapte, s-a trezit doar la 5.15 dupa care de la 6 a mai dormit vreo 4 ore. Sper s-o tina tot asa.
Veste buna: dupa ce am luat galactogil de 2 ori, a venit si laptele, care e acum destul, dar canalele sunt cam infundate si vreau sa merg la maternitate sa mi le desfund cu o pompa electrica (cu cea manuala e cam dificil).
Va pup si le urez celor care n-au nascut inca nastere usoara si bebei sanatosi.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Fetele iar mi-a curs chestie daia roz...Am sunat-o pe dna dr si i-am spus si de dop si de contractiile "neserioase".Mi-a spus sa iau un No-spa.Daca e travaliu fals se opresc contractiile dupa No-spa ...daca e travaliu pe bune nu se opresc si sa-mi iau sotul de o manuta sa ma duc la spital.Acolo ma va controla cineva si apoi o va suna pe dna dr care in functie de situatie...stie dansa cand sa vina dar sa stau linistita ca singura nu ma lasa.
Acum alta e problema...mie imi este cam pofta de niste cartofi prajiti care sunt pe foc si cu riscul de a ajunge la clisma tot o sa-i mananc...oare fac rau?

DANA 39+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput