Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
Am fost ieri la monitorizare si eco, apoi toata ziua la Snagov, nasica a pupat mamica si burtica, am venit azi-noapte si a fost minunat, ca de obicei.
Maine implinesc 38 saptamani, lichidul s-a mai refacut insa nu este perfect, monitorizarea este foarte buna si bebe a ramas cu o circulara simpla de cordon
. Se pare ca la fiecare sedinta de hipnoza am reusit sa scot cate o jumatate de bucla. Eu sunt OK, foarte linistita si increzatoare, ma intalnesc astazi cu moasa sa scriem planul nasterii.
Va pup si va multumesc pentru toate gandurile bune si energia pozitiva 
.
Carla,
s.38
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
Annkkaa e superba Karina! Bine ai revenit acasa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Gabrilici spune:
Mercic, Clody !
Si nu mai sta cu grija.Cum i-am zis si unei alte prietene:bai tu nasti inaintea mea si ai datoria sa nasti usor ca sa imi dai si mie curaj!Si sa stii ca m-a ascultat.A nascut natural, un pic dupa termen (tr pe 22.05 si a nascut pe 24 spre 25.05), a facut epidurala si a zis ca nici nu a simtit ca a nascut.A durut-o un pic taietura de jos dar acum e f bine.Trebuie sa speram si noi tot la astfel de hapyy-enduri.Plus ca, asa cum ziceam, ai o datorie fata de noi care vom naste dupa tine.Deci:Nastere super usoara, cu sot alaturi si bebe sanatos si asa cum ti-l doresti (desi bebeii sunt intotdeauna mai grozavi decat ne imaginam noi).

Dani3ella f tare eventaiul tau!
Bravo, Carla !Ma bucur nespus de vesti!Si sa stii ca esti tare!

Gabrilici
in 37 saptamani
nicuratze spune:
RELUSHA,felicitari,sa creasca mare si sanatos baietelul tau!
( te-a luat repede,sau nu ne-ai zis si noua ca te-au luat durerile?)
ANKKAA,am vazut pe Karina,e o ducica mica!
SERIALBASTRE,bine ati venit acasa!
DEEA,IOANA,ma bucur ca a fost totul frumos la botez!
PHILIP,am vazut pozele,ce bine v-ati distrat,puiul mic n-avea nici o treaba!
ALYNTA,ce de poze frumoase,mi se pare ca s-a mai maturizat Matei;am vazut ca iesiti afara cu 2 carucioare,off,multa putere iti doresc!
CARLA,felicitari pentru vestile bune!
elena,
s.39 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
blue77 spune:
Salutare la fete si la bebeluci
fetele cu bbei coliciosi incercati ceaiul de seminte de chimen, a mers la Marc f bine si vad ca si acum merge.![]()
Carlace ma bucur ca o sa nasti normal...
da astia atata au in cap statistici in functie de copii nascuti de frantuzoaice .....nu stiu ei ca romancele fac copii nu creveti![]()
![]()
A fost ok azi noapte, ma simt si eu ok, noroc ca mi a adus soacra chimen
clodyac spune:
gabrilici sa dea dumnezeu sa fie usor la toate si mai ales sanatate te pup si ms de incurajari

alynta ms frumos si tie
carlaaaaaaaa felicitari pt circulara simpla
stii ca ma bucur nu? bv ca afost totul ok la monitorizare si pt distractia de la munte
stii ce vroiam sa te mai intreb
mie tot imi spune ca am lichid destul (adica mai mult decat normal) nu e o problema grava nu??? ca acum ma mai gandesc si la asta
39+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Maine implinesc 38 saptamani, lichidul s-a mai refacut insa nu este perfect, monitorizarea este foarte buna si bebe a ramas cu o circulara simpla de cordon . Se pare ca la fiecare sedinta de hipnoza am reusit sa scot cate o jumatate de bucla. Eu sunt OK, foarte linistita si increzatoare, ma intalnesc astazi cu moasa sa scriem planul nasterii. |
Deci e posibila si naturala?! Ce fain! Nu stiam ca faci hipnoza! Cum e?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Nicuratze multumesc frumos!
Clody poi foarte repede vom avea vesti si de la tine!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac carlaaaaaaaa felicitari pt circulara simpla stii ca ma bucur nu? bv ca afost totul ok la monitorizare si pt distractia de la munte stii ce vroiam sa te mai intreb mie tot imi spune ca am lichid destul (adica mai mult decat normal) nu e o problema grava nu??? ca acum ma mai gandesc si la asta 39+ cu Razvan Andrei (dupa UM) 40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
Saru' mana, stiu cat te bucuri
.Mai grav era sa fie putin lichid, decat mai mult. Eu nu vad nici o problema in asta, nu toate femeile sunt standard, atata timp cat dr. nu-si face griji din cauza asta e in regula.
Va pup pentru ca trebuie sa plec, ne "auzim" dupa-amiaza.
Carla,
s.38
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dani3lla spune:
Fetelor am fost mai devreme la baie si am constatat ca mi-a curs ceva roz...

ce o fi?Nu mai pot ,deja am intrat in fibrilatii,am facut o baie si astept.Am avut si niste contractii nu foarte dureroase.trei la interval de 8 minute si apoi una la 14 min si una la vreo juma de ora

Oare o veni bebelicu meu cu vijelia de afara?Eu il astept
DANA
39+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA