Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 14
clodyac spune:
alynta ce groaznic iti dai seama cata suferinta si pt mami si pt fetita offfffffffffff de asta imi e tare frica si mie
luckyblue atunci e clar numai odihna nu ai tu sa ai grija de tine si eu maine fac 40 saptamani si tot maine ma duc iar in spital sa vedem ce se mai intampla te pup
carlaaaaaaaa oare cum crezi tu ca eu nasc si tu sa nu stii am luat nr tau ca sa dau mesaj si a bebe becai asa ca o sa fii prima instiintata dupa cat v-am facut capul toaca
sper din tot sufletul ca doctorita mea sa nu ma dezamageasca ma apuca frica iarrrrrrrrrr
39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
dani3lla spune:
ramona cred ca vine titita
oanaalex sa treaca
clody stiu cum e cu "ai nascut?".Cel putin fratimiu ,de cate ori il sun imi raspunde cu "nasti?" nici nu mai stie sa zica "alo".
Capacul ti-l recomand cu caldura sau "de caldura".Face minuni crede-ma
alynta imi pare rau pt finutele tale.Dr aia merita batuta rau.Asa mi-a explicat si mie asta a mea.Cica nu e bine sa treci de termen daca placenta e imbatranita.Cica nasti si mai greu si se inverzeste si lichidul...naspa rau.Uite un la fata mica sa treaca
carla ahaaaaaa daia i-a "masurat" asa de mult inimioara lu fimiu la ultima eco?Cred ca 15 minute a stat numai la inimioara.Apareau pe monitorul de la eco doua culori (rosu si albastru) si dna dr asculta bataile inimii cand pe culoarea rosie cand pe cea albastra...foarte tare...eu ma speriasem
alynta frumoase poze,frumosi baieti,sa-ti traiasca
DANA 39+ cu mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
CarlaV spune:
Relusha, felicitari pentru baietel!!!
Ioana si Deea, ma bucur ca a fost bine la botez si asteptam poze.
Nemora, bine ai revenit, felicitari pentru vestile bune!
Ela, ma bucur pentru primele picaturi de laptic. Tine bebe la san cat de des, saliva stimuleaza lactatia.
Dani3lla, se pare ca tu m-ai bagat mai bine , cand am incercat eu era ocupat.
Serialbastre, bun venit acasa!
Annkkaa, bun venit acasa si voua, multumim pentru pozele cu printesa!
Maria, imi pare foarte rau pentru durerile de burtica .
Mirela, sotul tau vrea la mare? Nu i-ai zis ca tocmai ai contractii de stress?
Alynta, felicitari pentru fetita finutei, sa se refaca repede. Multumim pentru pozele noi .
Blue, tot te mai chinuie oamenii aia cu masuratorile? Ce mai vor, nu te-au stresat destul?
Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Relusha Buna seara Mamicilor,am o veste buna,Relusha a nascut astazi un baietel de 2,700 gr sanatos si cuminte.Va transmite salutari si va pupa pe voi si pe Bebelusii vostrii 39+ AMR 3 zile |
Felicitari, mamico!!!
Sa creasca mare baietelul! Multa sanatate la amandoi!
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alynta27 spune:
citat din mesajul lui dani3lla alynta imi pare rau pt finutele tale.Dr aia merita batuta rau.alynta frumoase poze,frumosi baieti,sa-ti traiasca |
Multumesc! E finuta surorii mele (cea mica!)! Sa speram ca va fi bine pana la sfarsit cu micuta!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Relusha, felicitari pentru baietel!!! Refacere rapida!
Carla multumesc!
Clodyac fii increzatoare ca va fi bine!
Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui Ela2001 Buna. N-am mai dat nici un semn de viata caci azi am venit din maternitate. De marti sunt in spital pt ca mi-au gasit tensiune 14 cu 9 si nu m-au lasat sa plec. Am nascut pe 4 iunie la ora 00.20. o sa revin cu detalii. Din pacate nu am lapte deloc si nu stiu ce pastile as putea sa iau; voua ce v-au recomandat medicii? Mie mi s-a facut o injectie cu oxitocina, am inceput sa beau ceai de fenicul si anason, dar ma gindeam sa mai incerc si altceva. Va pup. |
Bine ai reveni mamico! Poate vine si lapticul! Eu doar ceai am baut!
Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui Bebe Beca Si eu cioc cioc... s-a terminat ziua asta, a fost superb. Fata a fost de minune, nu a scos un sunet cat a durat toata slujba. Nici la restaurant nu a facut mare scandal, nu ne-a venit sa credem. Maine plecam la munte si probabil seara o sa pun si poze... |
Sa va traiasca micuta crestina! Distractie placuta la munte!
Matei
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Clody, ma bucur ca se intoarce tati pentru 2 zile, la cum arata vremea aici s-ar putea sa stea mai mult. Multumesc ca ma anunti cand nasti .
Oanaalex, , imi pare rau ca aveti iar probleme cu stomacelul.
Philip, felicitari pentru cresterea in greutate (pt bebe)!
Lauraa, imi pare foarte rau pentru durerea de cap, clar a fost de la nervi si nervii de la hormoni, te inteleg perfect, bine ca a trecut, si pe mine ma mai apuca
Strunfita, ma bucur ca a fost bine la petrecere. Intr-adevar, daca nasc in timpul zilei vom merge si cu Saby la maternitate si cat timp suntem noi in sala de nasteri va sta cineva cu ea (de acolo sau vine nasa), apoi putem sta toti 4 in rezerva sau tati poate pleca acasa cu ea, ramane de vazut.
Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
citat din mesajul lui nemora Buna dragele mele! am intrat si eu repede sa va pove Nasterea a fost o poveste frumoasa, spitalul Filantropia super, personalul minunat, moasa m-a ajutat enorm (am aflat si eu ce inseamna sa fii ajutata la nastere...) iar doctorita - nota 5000! m-a nascut cu perineu intact, a fost super calda, o minune de medic...am plecat a doua zi, ceea ce a contat mult pitica suge foarte bine, e cuminte, doarme, singura problema e ca e vesnic cacalita si tre schimbata foarte des, iar Karo a reactionat neasteptat de bine (de 2 ori pe zi ii mai trage cate una, dar in rest o pupa si o cere) deci suntem cam bine o sa pun poze va sarut pe toate Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09) Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat. |
Bravo mamica curajoasa! Asteptam pozici!
Matei
David
Cum a aparut Printul!