Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 13
clodyac spune:
carla, bebebeca cum a fost la munte ? presupun ca foarte bine vrem pozici daca ati facut sa ne clatim si noi ochisorii
in rest cam multe burticute nu ne-au mai scris ce faceti fetelor pe cand mai dati pe la noi
39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
luckyblue spune:
In sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul (un pic in graba, recunosc ...)
Clody, sunt bine, mersi de intrebare. Eram fericita ca am intrat in concediu marti ... ei bine, miercuri, joi si vineri am fost la lucru pentru ca am avut sedinte in fiecare zi si bineinteles, de lucru. Sambata am mai facut un pic de curat, mancare, ieri iar am mai scris ceva la proiect (noi am sarbatorit deja Rusaliile o data , c-asa-i pe aici ...). Deci oficial sunt in concediu, neoficial lucrez . Avem doua deadline-uri pe 17 si pe 26, asa ca ... trebuie ...
Fetele care nu mai aveti rabdare: am si eu DPN-ul pe 11 si tare ma tem ca o mai duc vreo 10 zile. Intr-o singura noapte am avut dureri: fericita tare , gata, vine ... mi-am dat seama ca nu am bagajul gata, am inceput sa ma stresez ... au trecut durerile dimineata si de atunci nimic, nimic. Totul e pregatit (patut, leganut, carut, pana si pampersii ii avem pentru 2 luni de acum incolo) numa' sa vina pustoaica si degeaba.
Gata, m-am descarcat si eu
Aaaa, sa nu uit ... subscriu la: "Aveti vreo veste, ceva?" ... incep sa ma simt vinovata ca nu nasc .
Irina, 38+ cu
alynta27 spune:
Fina mea a nascut al doilea copil- o fetita ieri noaptea la 3! A fost o nastere grea din toate punctele de vedere ( nu vreau sa sperii pe nimeni!)- col rupt si "franjuri" jos! Fata bine in prima faza! Ajunge la ea dimineata( ieri) si-i da san, lapte sau ceai! Varsa tot, tot si vinetie! Tot personalul in jurul copilului, ii face examen de suc gastri si cu ea la Terapie intensiva! Fata are o infectie cu lichid amniotic (nascuta la 40 sapt) si enterocolita!
problema sta asa: maicasa sta cu contractii durerroase, ritmice de 2 saptamani! Colul era deschis 1 cm de pe atunci! Dr ei (nu dau nume) o interneaza si o externeaza cu o sapt in urma! "Sa lasam totul sa decurga natural!" I-a propus cu mult interes cezariana de la inceput "ca fetele se nasc mai greu ca baietii"- primul fiind baiat! Findca a refuzat ideia si a vrut sa nasca natural, revenindu-i mai putini banuti dritei, a lasat-o sa se chnuie mai rau ca un animal si cu asemenea urmari... Cu siguranta si placenta era imbatranita si lichidul inverzit! Fata varsa un lichid verzui! Ideia e ca si fina mea isi are vina ei, pentru ca eu si soramea i-am spus de la bun inceput cine este aceasta d-na dr. si la ce sa se astepte de la d-ei, dar nu a ascultat....
Uf Uf Uf......
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clodyac carla oare e bine ca se agita sa razvan ? oare se intampla ceva ? nu stiu imi e frica nu sufere ... dar si pana acum la fel a fost are program de dansat , boxat cateva ore pe zi dupa care doar intinderi asa ... acum este pe dreapta si se intareste burtica unde e 39+ cu Razvan Andrei (dupa UM) 40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :))))) www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
'Neata, citesc din urma si raspund pe parcurs.
Este foarte bine ca se agita Razvan, la varsta asta a sarcinii trebuie sa numeri cel putin 10 miscari pe zi in decurs de 10-12 ore.
Eu una nu cred ca sufera, dar poti merge la dr. sa faci un test de non-stress pentru bebe (monitorizare a batailor cordului fetal si corelare cu miscarile fetale - pulsul la bebe trebuie sa creasca atunci cand se misca si sa nu scada sub 120 in repaus).
Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alynta27 spune:
citat din mesajul lui CarlaV Eu am avut aseara firisoare de sange pe tampon, nu erau de la dop, ma gandesc ca au fost de la modificarea colului sau de la faptul ca mi-am rasucit bebelina in incercarea de a se elibera de circulara. |
Esti comica ca de obicei! Sa dormi tu asa linistita cand sotul facea 13-14...
Matei
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
citat din mesajul lui clodyac vreau sa va intreb daca ati patit asa ceva deci toata noaptea burtica se intarea cam 30-60 secunde statea un pic si iar dar pe mine nu ma doare nimic ce sa fie oare ? daca azi vad ca o tin tot asa cred ca ma duc la urgente nu mi se pare normal macar un pic de durere nu? imi e tare frica sa nu pateasca razvan ceva 39+ cu Razvan Andrei (dupa UM) 40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :))))) www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
Erau contractii, ideea era sa te uiti la ceas sa vezi daca sunt la intervale regulate.
Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Esti comica ca de obicei! Sa dormi tu asa linistita cand sotul facea 13-14... Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009) Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Pai nu era sa stau toata noaptea sa-l tin de mana si sa-l asigur ca o sa fie bine si daca nasc atunci si daca nasc mai tarziu. Noaptea se doarme .
Am aruncat un ochi aici ca sa nu-i raspund de nebuna lui Clody din urma si sa ma trezesc ca ea deja a nascut!
alynta27 spune:
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/572090065izzgBO?start=156
Matei
David
Cum a aparut Printul!
luckyblue spune:
citat din mesajul lui alynta27 Fina mea a nascut al doilea copil- o fetita ieri noaptea la 3! A fost o nastere grea din toate punctele de vedere ( nu vreau sa sperii pe nimeni!)- col rupt si "franjuri" jos! Fata bine in prima faza! Ajunge la ea dimineata( ieri) si-i da san, lapte sau ceai! Varsa tot, tot si vinetie! Tot personalul in jurul copilului, ii face examen de suc gastri si cu ea la Terapie intensiva! Fata are o infectie cu lichid amniotic (nascuta la 40 sapt) si enterocolita! problema sta asa: maicasa sta cu contractii durerroase, ritmice de 2 saptamani! Colul era deschis 1 cm de pe atunci! Dr ei (nu dau nume) o interneaza si o externeaza cu o sapt in urma! "Sa lasam totul sa decurga natural!" I-a propus cu mult interes cezariana de la inceput "ca fetele se nasc mai greu ca baietii"- primul fiind baiat! Findca a refuzat ideia si a vrut sa nasca natural, revenindu-i mai putini banuti dritei, a lasat-o sa se chnuie mai rau ca un animal si cu asemenea urmari... Cu siguranta si placenta era imbatranita si lichidul inverzit! Fata varsa un lichid verzui! Ideia e ca si fina mea isi are vina ei, pentru ca eu si soramea i-am spus de la bun inceput cine este aceasta d-na dr. si la ce sa se astepte de la d-ei, dar nu a ascultat.... Uf Uf Uf...... Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009) Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Multa sanatate la amandoua! Imi pare asa de rau!!
Eu tot nu reusesc sa inteleg atitudinea asta a unor medici ... cezariana este solutie medicala in caz de probleme/complicatii, nicidecum alternativa pentru nastere naturala.
Irina, 39+ cu