Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(97)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
Acum m-am intors, am vorbit cu moasa, m-a asigurat ca pentru ea va fi o nastere normala si fara probleme, am scris "planul de nastere", adica antecedente, cum imi doresc eu sa se desfasoare sub toate aspectele, cum imi doresc sa fie dupa aceea, daca vreau sa vin mai repede acasa cu bebe, daca sa i se dea sau nu lapte praf in maternitate etc. A fost totul perfect, sunt linistita si relaxata ca sunt pe maini bune.
Cris, bun venit acasa, amuzant povestesti! 
Picky, felicitari pentru zambete si conversatii!
Dani3lla, hai ca vine bebe cu luna plina! Amuzant sotul tau, cred ca multi fac la fel. Cu cartofii prajiti fa-ti de cap, las-o incolo de clisma, daca nu apuci sa-i papi pe toti pana pleci la spital trimite-i aici ![]()
.
Carla,
s.38
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cosminica spune:
buna fetelor!
n-am mai scris pt ca printesa mea nu-mi mai lasa timp deloc. in plus are si alergie la sunetul tastetor. sunt 99,99% dedicata ei.
relusha, maria, deea, yioanna - Eliza va multumeste pt urari.
relusha- felicitari mamico, va doresc sa aveti parte numai de bine.
deea si bebe beca - felicitari pt botez.
picky- eu imediat dupa nastere am scapat de 7 kg, apoi de inca 3, mai am 4.
mamica fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/
miruta spune:
Buna,fetele!
Daniella,ce faci?Ai plecat la spital?Pai asa ne-a fost intelegerea?Ai plecat fara mine?
Scoatem agitatele?

Clody,ma bucur ca vine tati...poate are dreptate Carla si vin bebicii acum ca e luna plina.
Carla,ce mult ma bucur pentru vestile bune.Cum e cu sedintele de hipnoza,sunt curioasa.
Phillip,tu esti sigura ca ai nascut de curand?
Arati super.Ai 2 baieti fumosi .Ce cuminte statea Nicholas in wrap.
Oanaalex,imi pare rau ca aveti probleme.Multi
pentru Maia.
Alynta,am vazut pozicile noi.Foarte frumoase.Ne rugam ca finutele tale sa fie bine.
Deea,pozici de la botez?
Yioanna,plimbare placuta.Acum ma imbrac si eu si ies la plimbare.
Aseara am avut si eu contractii dar neregulate vreo 3 ore cae s-au opit de la sine .Astazi...nimic.Si pe mine ma streseaza deja vesnica intrebare ...nu ai nascut?
Cris,ma bucur ca sunteti bine si totul a iesit bine pana la urma.Vrem si poze cu Miruna.
Maria,voi cum mai sunteti?
Mada,imi pare rau pentru masina.Pregatim agitatele pentru tine si bebe Ianis saptamana asta ?
Mirela
39+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
cosminica spune:
am si eu o intrebare pt fetele care au fost la controlul de 6 saptamani dupa nasterea prin cezariana - in ce a constat?
multumesc frumos!
mamica fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/
CarlaV spune:
Elena, Blue, multumesc pentru tot
.
Mada, imi pare rau pentru masina, mai ales ca era normal sa fie in siguranta. Hai ca poate vine bebe repede
.
Kiralina, da, moasa este foarte tare, si voi naste doar cu ea si cu dr.
Ela, ma bucur mult ca a venit laptele, este foarte bine sa-ti desfunzi canalele cu o pompa buna.
Yioanna, inducerea se face treptat, cu ulei de ricin, calciu intravenos, ocitocina intravenos, intramuscular sau direct in uter, pastile efervescente pentru col etc. Poate sa nu functioneze 2-3 zile la rand si sa mearga dupa aceea.
Cristinamaria, multumesc mult, chiar m-am linistit ca nu ma taie nimeni fara sa aiba o motivatie buna
.
Carla,
s.38
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
O sedinta de hipnoza nu stiu cum se desfasoara in mod normal, stiu doar ce mi-a facut prietena mea si mi-a spus ca imi voi aminti tot. Am stat intinsa intr-o pozitie confortabila si cu liniste in camera, ea mi-a spus niste lucruri care m-au ajutat sa ma relaxez treptat si dupa 15-20 minute sa intru in starea alfa de legatura cu subsonstientul. In starea respectiva mi-a spus mai multe lucruri, cel mai important fiind faptul ca eu voi sti intuitiv ce sa fac pentru ca bebe sa-si scoata cordonul, in ce directie si prin ce miscari sa il rasucesc. M-a ajutat sa constientizez mult mai bine legatura cu copilul, sa-i spun ca o iubesc, sa o mangai energetic, sa-i simt trairile. La sfarsit eram mult mai relaxata si mai constienta de legatura cu copilul.
Am facut asta pentru prima data si eram destul de sceptica, desi am avut destule experiente care depasesc limitele ratiunii. Intamplarea a facut sa merg la ecografie dupa fiecare sedinta de hipnoza si uimitor a fost ca s-au vazut schimbari in pozitia cordonului de fiecare data, deci din dubla am ajuns la simpla si o lasam in pace, este ok asa, dar timp de 2 luni si jumatate nu s-a intamplat asta.
Carla,
s.38
laurraa spune:
Buna fetele!
am fost la plimbarica si acum am papat si suntem acasa nani; vroiam sa va intreb ceva: ea nu a iesit cu scaunu astazi mai deloc decat fff putin la eliminarea gazelor, iar acum cand am schimbat-o am vazut ca a umplut pampers'ul;e de bine sau de rau?
dani3lla, fa-ti mama toate mofturile acum cat mai poti
; hai pun majoretele?![]()

carla, foarte interesante sedintele de hipnoza si ma bucur din suflet ca poti naste nastural

alynta, multa sanatate finutei si da-mi si mie un PM de curiozitate cu numele drei
; sa iti traiasca minunatiile de baiati mami
mada, scoatem majoretele? bafta multa 
si imi pare rau de masina
blue, ceaiul e pt tine sau pt bebe?eu am bat de fenicul si nu mi s-a parut mare chestie
cris, bine ai venit acasa si asteptam si partea a 2 a
; sa-ti traiasca mogaldeata
alinuta si eu am tusit mult chiar de era enervant si nu mi-a trecut cu nimic
; poate a cedat un pic cu stodal da ai zis ca la tine nu a mers; sanatate multa
clody,ramona, miruta hai sa vina bebeii mai repede
![]()

dani3lla, apropo de fratele tau, asa era prietena mea cea mai buna; o sunam si ea direct "nasti?" ma innebunea
sau daca sunam la cineva la ore ma tarzii gata:"cred ca nu nasti nu?"![]()
tati a nostru a primit "dezlegare" si a plecat la fotbal o ora; cred ca l-a apucat pe Dzeu de un picior cand i-am spus "da" la intrebarea lui "mami, pot sa ma duc si eu de la 7 la 8 la fotbal?"
iar acum asteptam sa ne aduca niste prieteni pizza ca au facut acasa si noi ne deplasam cam greu![]()

pupici ma duc la mandra
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
clodyac spune:
carla chiar ca interesanta sedinta de hipnoza 
bv bine ca a functionat si eu sunt deschisa la metode mai neconventionale
poate exista hipnoza pt dat jos kg mai usor ![]()
lauraaa sa va fie de bine plimbarica si cred ca sotul e in al noualea cer cel putin cris daca aude de fotbal s-a rupt filmul este innebunit ![]()
![]()
fetele a ajuns tati nostru acasa 
asa ca va rog sa schimb capitolul acum ca ne punem pe povestit si sigur daca este el acasa o sa adorm 

deci :
FETELE FITI PE FAZA SCHIMB CAPITOLUL
39+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
yioanna_s spune:
clody:ma bucur ca tati e langa u acum si ca stiu ca esti mai linistita.acum vb frumos cu razvan si cu DD ca poate poate.
lauraa:ms.
pofta buna!
carla:felicitari pt veste si pt "plan"
cristina:BA DA ,vreau!!!dar am fost pe fuga in ziua aia,mama,iuby,si eu trebuia sa merg sa-mi aleg lenjeria pt patut asa ca eram franta!abia astept,acu' cine stie cand va veni momentul,oricum pe luni am internarea facuta
.Felicitari pt refacere,si sa o tineti tot asa.ce contraceptiv ti-a prescris?

Yioanna
39+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 7 zile pana