Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

vreau acasa ca nu mai pot de somn ....

24 +cu bebe

Mergi la inceput

Voi ati plecat deja acasa? am ramas singura?

24 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

sunt pe aici, crissbebe, rupta de somn si cu dureri de burta si stomac. oare sa fie de la pestele de ieri? am fost de nspe mii de ori la baie

MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

offffff imi pare rau Maria...dar ce a avut pestele de zici ca de la el ti-e rau?

24 +cu bebe

Mergi la inceput

Voiam sa va intreb mai de mult dar cum nu am mai intrat asa de des.... voua va misca peste tot bebitzu? ca mie imi misca numai jos la dansa si sta numai acolo de nu mai pot purta nici o pereche de pantaloni ca ma deranjeaza toti

24 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Salut toate fetele cu mult drag!
Mi-ati lipsit in perioada asta si desi nu am reusit sa mai scriu, am rasfoit in graba ce ati mai scris.

adi, devylla

In sfarsit am revenit si eu pe taramuri mai bune. Incepand de aseara fiul meu nu a mai facut febra dupa cinci zile care mi s-au parut tare lungi. Si netul a fost mai ingadiutor si in dupa amiaza asta mi-a dat voie sa ajung si in lumea virtuala. In plus, am facut rost de una bucata bunica venita in vizita si sunt si eu cucoana tolanita pe canapea. Nu va zic ce bine e!
Maine sper sa ajung la medic la control si sunt tare curioasa cum e puiul meu cel mai mic. Intre timp burta mi-a ... "explodat". Cand am fost la medicul de familie cu baietelul, doamna doctor m-a intrebat daca mai am putin pana nasc si cand i-am zis ca mai am pana in septembrie a facut niste ochi ... Nu va zic ce rusine mi-a fost. Adevarul e ca simt in fiecare zi cum mi se intinde pielea de parca nu mai incap in ea. De kg nu mai vorbesc ... fiindca ma ia Monica la bataie. Dar mananc foarte mult si tot nu ma satur si cred ca bat si eu vreo 6 in plus.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Hai sa raspund la intrebarile esentiale.

Despre infasat. Cred ca e o chestiune ce tine de fiecare dintre noi. Eu l-am tinut pe Roni, vreo 3saptamani infasat, insa nu asa strans cum ne legau mamele noastre, ci asa cum ii tineau la spital (doar manutele pe langa corp, iar picioarele erau libere) si nu pt avea picioarele drepte sau mai stiu ce alte mituri, ci pt a ne fi noua mai usor sa-l manevram, mie (eu eram terminata cu spatele; nu puteam sa ma ridic, sa merg, etc) si sotului (ca nu era invatat cu copii; pana la baietelul nostru el nu a tinut vreun bebe in brate).
Cu pampersi pe sub scutecel, evident. Cu creme sau pudra dupa fiecare schimbat. Dupa perioada asta l-am trecut pe salopete.

Despre spalatul hainutelor. Eu le-am spalat de la inceput la masina, cu ale noastre cu detergent de care folosim noi in mod curent, cu balsam. Eu stiu ca daca speli hainutele separat, risti sa sensibilizezi copilul si atunci cand pielea lui intra in contact cu hainele noastre ale parintilor, poate avea alergie. Asa ca si asta cu spalatul tine de noi...

Cu plimbarea.La plimbare am iesit cum am ajuns acasa, cat de repde am putut sa ma misc. Nu chiar din prima zi, pt ca eu nu ma puteam deplasa (dupa nastere cateva zile am avut nevoie de sot sa ma ridice din pat, sa ma ajute sa merg la baie, sa ma spal, sa ma ajute sa ma asez in pat, etc...). Dupa ce am inceput sa ma misc, mergeam cu el si la plimbare in zona, aproape de casa, am circulat si cu mijloacele de transport in comun si nu s-a intamplat nimic...

In linii mari, cam asta e...

Loredana 23+ Roni-Cristian08.02.2007

http://atelierroloco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Voiam sa va intreb mai de mult dar cum nu am mai intrat asa de des.... voua va misca peste tot bebitzu? ca mie imi misca numai jos la dansa si sta numai acolo de nu mai pot purta nici o pereche de pantaloni ca ma deranjeaza toti

24 +cu bebe

eu nu prea sunt amatoare de peste...doar carasii nostri de ak ii mananc cu placere. si am mancat cu mujdei si m-am stricat la burta. sper sa treaca.

si mie imi misca mai mult jos, fff rar pe sus...dar mai mult jos, deci nu-ti face griji. eu vad ca am facut niste pulpane de mi-e jena de mine. de ce m-oi fi oprit din sala nu inteleg.

MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Fetelor eu va las ca vreau sa plec acasa...ajunge pe ziua de azi ...in plus merg sa invat ptr maine la examen...asa ca tot nu am scapat.. va pe toate si va urez o seara placuta ptr ca nu stiu daca mai intru pe ziua de azi..

24 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetele am ajuns si eu de la plimbaricå..iarasi am cascat gura la carucioare..Si nu stiu fetelor dar m-ati facut sa ma uit si la Bugaboo si acum nu mai vreau Maxi Cosi 3 vreau Bugaboo..Si m-ar ajunge cu tot cu landou cam vreo 900 euro..

Cam asta am facut eu azi..

Iulika, cea mai fericitå 27+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput