Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Fetelor eu va las ca vreau sa plec acasa...ajunge pe ziua de azi ...in plus merg sa invat ptr maine la examen...asa ca tot nu am scapat.. va pe toate si va urez o seara placuta ptr ca nu stiu daca mai intru pe ziua de azi..

24 +cu bebe

Spor la invatat..uff ..Si maine iti tinem pumni la examen

Iulika, cea mai fericitå 27+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

crisbebe si la mine misca tot pe la dinsa,numai,stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Incerc sa raspund si eu la intrebarile puse de iuliapapusa.

Infasat: nu l-am infasat niciodata pe Busici. Soacra mea a avut unele tentative cand a venit in vizita dar eu il desfasam imediat. Principiul cu hainutele a fost intotdeauna: asa cum ma imbrac eu, la fel il imbrac si pe el. Daca e de tricou, el poarta body si pantalonasi. Daca eu port geaca, si el la fel. Eventual il acopar cu un pled sau ceva usor in plus cand iesim la plimbare. Daca e iarna, desigur ca il pun intr-un saculet mai calduros.

Pampers: binecuvantat cine l-a inventat! Nici nu ma gandesc sa ma apuc sa spal pelincute. La urma urmelor, daca s-a inventat masina de spalat, e o onoare sa ne ambitionam sa spalam in lighean? Ca sa nu se irite, in fiecare zi bebelusul trebuie lasat cate o jumatate de ora fara pampers, liber. Atunci se mai intampla cate un accident dar... asta e! Nu-i o tragedie. Si noi am fost "botezati" de nazdravanul nostru intr-un astfel de moment si a fost de rasul lumii.

Spalat: fara deosebire, impreuna cu hainele noastre, dar nu char cu cele mai murdare.

Starilizat san: desigur, prin fierbere! Scuze, nu m-am putut abtine sa nu glumesc. Desigur, sanul se spala cu grija inainte de alaptat.

Plimbare: cat mai devreme posibil, imediat ce se poate iesi. Cat despre superstitii, opinia mea este destul de clara. Suntem femei inteligente care vom alege ce e mai bine si sanatos si nu ceea ce tine de idei preconcepute si superstitioase.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

crisbebe, mult spor cu examenele! Sunt sigura ca te vei descurca minunat.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si25+

Mergi la inceput

Biaz,Loremunteanu multumim pt raspunsuri..Doamne cate avem noi de invatat de la voi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Voiam sa va intreb mai de mult dar cum nu am mai intrat asa de des.... voua va misca peste tot bebitzu? ca mie imi misca numai jos la dansa si sta numai acolo de nu mai pot purta nici o pereche de pantaloni ca ma deranjeaza toti

24 +cu bebe

Crissbebe si eu patesc exact la fel.La inceput am crezut ca este in neregula ca misca prea jos la dansa cum ii spuneti voi dar mai multa lume m-a linistit spunandu-mi ca nu este o regula unde sa miste bebe.Si pe mine ma jeneaza orice pantalon din aceasta cauza incerc sa port pantaloni foarte comozi de trening trei sferturi sau fustite rochite..Ba mai mult da cate una de simt ca acum fac sishu pe mine sau am o senzatie cum se misca lichidul amniotic.

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Va multumesc din suflet pentru sfaturi si raspunsuri..Sunteti de mare ajutor.

+24 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Criss ce examene ai tu acum? te bucuri inca de studentie? oricum, mult succes!
Ma bag si eu la discutia despre superstitii, ca despre pampersi, infasat, sterilizat..au intaietate fetele cu experienta!

Sincer, nu reusesc sa inteleg motivul pentru care sa nu scoti copilul din casa decat dupa 40 zile (am o cunostiinta care a respectat acest lucru..a nascut in mai si a scos copilul afara doar in iulie..no comment! cum sa privezi copilul de vremea frumoasa de afara?!?) si ceea ce ma intriga cel mai tare este faptul ca suntem considerate "murdare" dupa nastere si ca trebuie sa ni se citeasca o slujba de catre preot pt a putea iesi in lume...poate printre voi se gasesc fete mai cultivate din punct de vedere religios si pot sa imi explice si mie

Eu voi scoate puiutul afara cat de repede se poate...parca ma si vad cu el dormind dragalas in wrap/sling (musai sa-mi achizitionez unul...imi plac tare mult!), plimbandu-ma prin parc. Abia astept!!

Dana 23s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Fetelor m-am chinuit o juma de ora sa fac capitol nou dar neee sunt prea M-am impotmolit cand sa caut linkul la noul capitol din adrese unde cum si ce habar nu am..M-am lasat la mana mea ..måcar am incercat asta e..las fetele cu experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Da fetelor printre altele sunt si studenta...la drept anul 3 iar maine am ex la dreptul muncii si eu nu stiu o boaba... sa speram ca voi face totusi ceva...am mai avut 2 ex pana acum si le-am luat dar sa vedem in continuare...

24 +cu bebe

Mergi la inceput