Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 16
adimercedes spune:
Apropos de creier placentar...
Mi-am dat aseara seama ca, de fapt, nu sunt in sapt 22+, ci doar 21+!!! Nu stiu ce calcule mi-am facut eu, adica, na, nu mi-am facut calcule, ci un tabel!!! Tocmai ca sa nu trebuiasca sa calculez mereu! Si e frumos, fiecare sapt cu alte culori, etc. Doar ca eu ma uitam la sapt urmatoare, desi am si fiecare data in dreptul zile din sapt! 
Dar voi dormiti, nu stiti de'astea ![]()
Ma duc si eu langa Lisa, ca doarme de 20'. O sa intru mai spre seara (la mine), sa mai vad cu ce va laudati.
Aaaa, pana nu uit. Vroiam sa va zic, mai ales celor la prima sarcina, sa cititi si altceva decat dezvoltarea intrauterina, dimensiuni, liste de cumparaturi si procesul nasterii. Astea toate trec si va veti trezi cu o mogaldeata pt care singurul mod de comunicare e sa planga. Si va trebui sa invatati extrem de repede ce sa faceti, ce motive ar putea avea, etc etc. Ajuta enorm daca va documentati inainte, asta ca sa nu vina X si Y si sa va toace la creier ca plange pt ca nu aveti lapte sau pt ca ii e foame!!! Cititi din timp, incercati sa vb si cu alte mamici si eventual luati-va notite, pe care sa le aveti la indemana atunci cand aveti nevoie! Aici la spital iti da documente succinte referitoare la diverse chestii pe care sa le stii: numarul de pp/zi, culoare/consistenta kki, modul de alaptare, pasii de facut in caz ca plange etc. Stiu ca in RO e utopic asa ceva, dar puteti sa va faceti voi documentatia si sa va tipariti sa luati cu voi, ca in momentele alea extreme, de oboseala crunta dupa nastere, cand nu prea stii pe ce lume esti, de ce si cu cine, sa ai totusi o linie de salvare. Uitati-va aici pt imagini clare. O sa caut listele de data trecuta, de la Lisa, o sa le scanez si le pun pe mail, imediat ce imi revine netul la simtaminte mai bune! Din pacate, tot ce am e in engleza, dar imaginile pot fi se folos oricui in momente de disperare!
Parerea mea! Daca nu sunteti de acord, ignorati!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Dana15 spune:
Ura!!! am reusit sa-i fentez pe pensionari
si sa imi cumpar si eu ziarul Adevarul cu carticica pentru puiuti..astazi "Mica Sirena"!
O zi frumoasa sa aveti!
Mentionez ca prin a "fenta" m-am referit la faptul ca m-am trezit la fel de devreme ca si ei!![]()
Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Astazi schimbam si noi semnatura si daca bine stiu eu intram in luna a 6-a! Doamne ajuta!
Mare dreptate ai tu Adi! Ca aventura incepe abia dupa ce avem copilul in brate...mi-am salvat la Favorites site-ul!! multumim!
si asteptam pe mail listutele de la Lisa; sa nu uiti! ca eu una o sa te bat la cap!
Dana 23s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor. Va ofer o
, sau un suc natural.
20+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra
anamaria1979 spune:
Neata fetili!
Am luat si eu Mica sirena!
Monica multumim de reteta, banuiesc ca fructele poti fii inlocuite (gen caise, capsuni). Abia astept sa o coc ca sa zic asa. Eu am luat 9 kg deja la saptamana 27, so what..
Adimercedes am salvat site-ul la favorites. E tare buna faza cu poze. Asteptam pe mail listele respective.
Claucia sa fiti toate sanatoase si sa ajungi cu fetele tale in toata lumea.
Elle parca tu erai la job. Imi pare rau ptr tine mai laes ca unii au liber (ca mine de exemplu).
Plec la cumparaturi va pup.
+ 27 saptamani
MangaGirl spune:
buna dimineata din "insorita" londra. iar am dat drumul la centrala ca mi-a inghetat creierasul. titi, nu te refuz cu o cafea
.
sa aveti o zi minunanta si cu adevarat de vara...
MangaGirl :-)
23+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
adimercedes multumim pentru informatii. Ma panicasem ieri la gandul ca nu voi sti ce sa fac dupa ce vine, asa ca voi citi cu multa interes.
MangaGirl :-)
23+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
hatsumomo spune:
hatsumomo, eu in locul tau nu mi-as face griji absolut deloc, dar as fi atenta sa nu bag tampenii si s ama ingras aiurea (nu ca nu o fac
). INSA, in nici un caz cura de slabire acum in sarcina!!! O sa iti speli tu pacatele dupa nastere si, respectiv, alaptare! Bineintels, daca iti ies prost analizele de diabet, atunci poti opta pt diete speciale, dar nici intr-un caz NU curelor de slabire!!!
EDIT: Oricum, tocmai am citit ca incepand cu sapt 22 se pun in medie cam 225g/sapt, adica 1 kg/luna!!! ASta e. Bineinteles ca unele femei pun mai mult, altele mai putin, unele pun in salturi si apoi stagneaza, apoi iar pun o gramada si tot asa...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
[/quote]
multumesc
intrasem in panica ,deigur nu ma gandeam neaparat la o dieta propriuzisa
ci exact cum ai spus si tu sa incerc sa nu bag tampenii
ceea ce fac si eu doar de ochii vad inima cere si constiinta apare dupa
cred ca stiu de ce s a speriat doctorul asa de tare eu am luat 2 kg intr o luna nu unul . merg pe premiza k eu nu sunt japoneza si deci nu am treaba cu standardul lor de ingrasare
pup 
hatsumomo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Felicitari pt baietel!! ![]() ![]() Tu cred ca glumesti cu acele 4 kile luate pana in 6 luni..Eu am luat 14 si nu imi fac nicimacar o grijulita..Asta pt ca ma simt foarte bine..Doamne fereste sa fi zis moasa mea ceva legat de kilele mele o bateam cred numa' in dinti Iulika, cea mai fericitå 27+cu Bruce Nicholas |
multumesc iulika felicitari si tie ptr bb ul tau
referitor la kg nu mi faceam prea mari griji daca nu mi spuneau 2 doctori acelasi lucru ..unul dintr e doctori mi a explicat ca acumularea de grasime micsoreaza locul p unde iese bb si spunea el ar fi mai greu sa nasc natural acum nu stiu daca a observat si bazinnul meu foarte ingust despre care am auzit de la diferite persoane ca de asemenea ingreuneaza nasterea naturala sau chiar o face imposibila .. pupici

Ellenuta spune:
neata
poftiti la o
.. v-a tras ploaia la somn? ce urat e afara ..
moni da, ai dreptate .. si eu mor cand aud slabanoagele ca s-au ingrasat si ca le-a certat doctorul ..
anamaria da .. eu sunt la job si am fost si ieri din pacate ..
mangagirl am si eu o prietena care a ajuns dimineata la londra si era tare suparata ca e innorat si e frig si urat ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun