Burtici fericite de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Mare dreptate pe Caragiale... caldura mare mon cher ! DAR MARE CALDURA...

Cald rau la malul marii... apa nu tocmai calda... cam asta pe la mare... transmisiune in direct de la malul marii...

Mare dreptate are miereamara

Va pup si va urez weekend prelungit frumos pe mai departe.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

[

Iulika explica-mi te rog ca eu abia m-am trezit si poate nu citesc prea bine, dupa ce dospesc covrigeii ii fierbi si apoi la cuptor ???????????? Sau ori la cuptor ori fierti ?

Cea mai fericita 26 + cu

Lutoniana dupå ce dospesc ii pun in apå inainte de cuptor

Iulika, cea mai fericitå 27+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Buna fetele..am ajuns acaså..Am cascat gura si eu azi precum Delia ieri

Am fost pe la Ikea..Pfui ce era acolo uitasem cum e duminica acolo jaaaaleeee.Nu mai calc acolo in weekend..

Kawaichan toti imi spun asa ca ar intra in depresie daca ar fi aici..Dar cred ca ai intra mai degraba iarna cand e gri 6 luni noapte mai mereu ..zi e decat de pe la 9 pana pe la 15 si apoi gata dar m-am obisnuit ce så faci....Si vara chiar daca e mai rece e zi (decat vreo 3 ore de amurg)..Si verde peste tot..

Ellenuta foarte frumos si foarte adevarat ce a scris acea mamica..

Mergi la inceput

Claucia vazut poze..alessia e o superba
Si tu tre sa fii asa mandra cu o asa fata si ea mandra cu o asa mamå sexy sexy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetele, innebunesc, caut peste de o saptamana ca sa-mi fac o saramura. NU mai pot. Peste tot doamne dragute pe care le intreaba soatza ce recomanda pt o gravida si toate dau din cap ca nu, sa nu luam... lesin de pofta. Cred ca maine ma duc si pap la un restaurant... nu va mai spun ca imi luase mama de la ea din piata.. mama cea cu mirosuri fine si simt ascutzit... si s-a imputit pestele in frigider in cateva ore dupa ce l-a luat. SA va mai spun ca l-a dus inapoi si a primit si banii descurcareata mama asta a mea...

In fine. Pupicei, ma bucur ca sunteti ok toate, ma bucur ca v-a facut cu ochiul reteta mea.

Elle, cu kilele eu ma refeream la fata care zicea ca o sufla vantu si ca a luat 4 kile si a certat-o doctorul ca sa tina regim Sincer acum si eu sarcina trecuta am luat 8, am mancat normal nu am tinut regim si NU m-am abtinut de la nimic. Asa a fost sa fie. Acum deja am 10 si nu ma voi plane daca ajung la 20 luate. Bebe sa fie bine ca le-oi da eu jos. Si eu am plecat de la multe (73 la 1,67..) da ce sa fac...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata,

Va invit la o cafea...rece...

Vroiam sa intreb de Biaz pe unde umbla?Ca n-am mai citit postarile ei in ultima vreme!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Devylla, stau de 10 min si ma minunez de frumusetea blogurilor tale, de voi doua, cele doua printese! Sunteti foarte frumoase si tu si Erika, cel putin migdalata de Erika te topeste!

Clau 25+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Ei multumim...dar nici voi nu sunteti mai prejos,vazut pozici cu fete frumoase!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Oare ma poate lamuri si pe mine cineva cand incepe trimestrul 3? Ca nu mai inteleg.... O intrebare f potrivita la ora asta, de altfel...

Andrutza 25 fix bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Biaz, va doresc multa sanatate si recuperare rapida. Stiu si eu ce inseamna sa te te "virusezi" unul de la altul si sa tragi asa, de parca nu se mai termina...

Si sper ca si netul sa isi revina la sentimente mai bune, ca mie, una, mi-e teribil de dor de tine!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Oare ma poate lamuri si pe mine cineva cand incepe trimestrul 3? Ca nu mai inteleg.... O intrebare f potrivita la ora asta, de altfel...

Andrutza 25 fix bebelusa mea iubita

AndraIulia, trim 3 incepe de la 26 sapt.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput