Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 17
EvaF spune:
Neatza,
Hey am facut 9 luni !!!! Incredibil !!!! Cand a trecut timpul? Parca ieri am nascut si azi am o minune care vrea numai in picioare…Ieri in parc a cerut numai sa mearga in picioare pe alei
Va servesc cu bunatati
La multi ani David xi Miruna Anisia!!!
Claudinna, wow, felicitari pt MA-MA. BRAVOOOO !!!!
Mihaela, cum va e la parintii tai ? Cand va intoarceti la Bucuresti ?
Citat: |
citat din mesajul lui aly_c20 Eva, ce scump e Noah...si ce falcute are. Eu ii dau lui Sebi biscuiti Organix (din SensiBlu) de la 8 luni. |
Merci frumos de sfat, Aly
le: Anca
Ma bucur ca sunt mai bine hunii. Oooofff, multumesc lui Dumnezeu ca ne-a tinut sanatosi pana acum, fara muci, diaree, constipatie, febra sau o alta problema tipic bebeliceasca. Doamne ajuta in continuare sa fim sanatosi si sa tina Doamne Doamne toti bebeii sanatosi. Ma gandeam zilele astea ca toti bebelusii ar trebui sa fie sanatosi si ca trebuie sa fie tare greu pt o mamica sa isi vada puiul bolnavior.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
luminita2008 spune:
Am ajuns la zi....
Miruna, multumesc. Da, am cumparat saruri de la Humana, Electrolyt se numesc... nu a fost nevoie sa le dau, am reusit sa ii fac sa manance si sa bea putin ceiuc. Acum e mai bine, papa cam jumatate din cat mancau in mod normal, inainte de boala. Multumesc mult!
Cosmy, Claudinna, Ada, Babytza, Ankussa, Nerantula, mimihoo, angelynna, Anca , sunteti grozave!!!!
Claudinna, felicitari ptr 'mama'! Pe mine ma striga cand sunt suparati si intind manutele spre mine, fff des acum, de cand sunt bolnavi si vor numai in brate... cum se inveselesc, il strica pe tati.... ai mei au invatat cum e cu intrerupatoarele din casa. Adora sa aprinda si sa stinga lumina, sunt niste haiosi...
khristin, dar eu am carut cu 2 locuri, unul langa altul. Maarele dezavanataj e ca e f greu si neavand mereu pe cineva care sa ma ajute... ma cam chinui. Are 17kg si trebuie sa fac cel putin 2 drumuri ca sa ajung afara + ca scarile din fata blocului nu ma ajuta deloc... rampa nu este.... am vazut si carut cu 2 locuri unul in fata celuilalt, dar nu e chiar asa ok. E cam la fel de greu plus ca nu se lasa la orizontala decat locul din spate. si nu-mi place ideea de a sta un copil in ceafa altuia...
vizionat pozele cu piticul! si , cu intarziere...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
Laura, cum se mai simte azi Alexia? Totu-i bine?
Ada, esti mortala, aduni undeva povestirile astea?? Sau sa le adun eu?
Votat Maya!
Babytza, ma bucur ca fost totul ok in excursie si ca piciul e mai bine!!
Ankussa, multam fain! putintel mai bine azi, sper usor-usor sa ne revenim...
Baby_boy sa-ti traiasca flacaul, sa se faca mare si frumos!!!
ptr intarziere.
Ada, suntem mai bine putin, multumim!!
Felicitari ptr Raducu!!! Vezi, chiar vin toate la timpul lor...
Anamona, DA, am dat drumul la AC. Am fi fost morti fara el, la prorpiu... n-am vrut initial, dar astia mici erau transpirati pana-n pampersi si evident le era rau (si) de la caldura... deci da, l-am folosit, il vom folosi, am mai spus eu ca la noi e jale din cauza caldurii...
Anca, ma bucur mult ca a papat Carla. S-o tina tot asa!!!!
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
EvaF spune:
citat din mesajul lui khristin Tan tan, azi facem 8 luni … Babytza, si Luminita, multumim de urari. Eva, A propos de ce spuneai de Noah si eu imi amintesc ca i-am facut poza de pasaport cand avea 3 luni ca trebuia sa plecam in RO….avea draguta de ea o fatzuca de ne bufnea pe toti rasul instantaneu , caci nici in fund nu stia sa stea la momentul ala si o propteam noi din culise. Voi cand plecati spre Franta ? Mi s-a facut asa un dor de Paris… |
Ooooffffff Khristin, Paris, dragostea mea imensa. Iubesc orasul asta la fel ca tine.
De-abia astept sa ajungem acolo si sa ne mutam, sa ne vedem prietenii.
Sotzul meu s-a nascut, a copilarit si a studiat in Paris si imi spunea ca e f important sa vezi Parisul cu un native altfel nu intelegi nimic din el, decat cateva stereotipuri TV. Asa este, cunosc oameni care au fost in Paris si i-am intrabat : ce ti-a placut la Paris ? Raspuns : Turnul Eiffel, Luvru, Champs Elysees, Domul Invalizilor, Sacre Cœur, si eventual Moulin Rouge. Apoi au epuizat pt ca atat au vazut. E pacat, Parisul insesmna mult mai mult dar trebuie sa aiba cine sa iti arate.
Nu, nu, Paris nu inseamna atat e ca si cum ai spune ca Bucurestiul inseamna Casa Poporului, Arcul de Triumf, Calea Victoriiei, Ateneul Roman si Cismigiul.
E adevarat ca imi plac si mie fff mult aceste « puncte de reper » pariziene, imi place sa ma plimb pe Champs Elysee, sa privesc Turnul Eiffel, sa intru in Luvru sau Notre Dame dar imi place de asemenea Montmartre, imi place pana si Marais-ul, cartier tare chic, « cartierul gay-lor », imi place ca pot merge sa il vad pe Jim la Père-Lachaise, am fost special -am trecut pe langa V Hugo, Elvira Popescu, O Wilde, nu mergeam oricum pt a le duce omagii, vroiam doar sa vad unde e Jim (Morrison), am vazut barul unde s-a intamplat ce s-a intamplat :((( si apartamentul unde locuia cu Pam Courson, am baut o cafea in barul de alaturi tapetat cu acei ani, fotografii discuri si autografe. Imi place sa poposim in piata Ctin Brancusi, acolo sunt si multi portretisti si am stat si eu in fata unui sevalet sa mi se faca portretul.
Fff fain, un aer atat de frumos de odinioara.
Imi place sa ne plimbam pe strazile unde parca o revad pe Edith (am vazut "La Mome" intr-un cinematograf in Paris si aveam sentimentul ca Edith Piaf este la fiecare colt de strada cu acordeonul :)). Hmmm, as putea vorbi o ora de ce multi imi plac bistrourile si cafenele pe care le gasesti la tot pasul unde discuti lejer cu oameni pe care nu i-ai vazut niciodata, brutariile unde mirosul painii nu se compara cu ce am putea gasi aici, nebunia si agitatia de la metrou, cantaretii ambulanti si oameni grabiti si pestriti, nimic din ce am putea vedea la Bucuresti pe care il consideram agitat, hm nici pe departe, Buc e chiar calm prin comparatie…ma opresc aici pt ca iubesc atat de multe, pana si lookul strazii ff rafinat si natural, nu tzopicareala de pe la noi.
Frumos Parisul, da. Natural, interesant, te acapareaza cu totul.
Cand ne mutam ? La sfarsitul lunii iulie vom pleca din Bucuresti. Deocamdata asteptam concediul la mare in luna iulie- in sfarsit am rezervat si noi pt mare )
Cand ajungem in Paris si ne gasim apartament (cautam in 16 eme arondisement, sau 17eme langa Parc Monceau, undeva langa jobul sotului meu) o sa pun poze multe cu fiecare coltisor din Paris care imi provoaca amintiri, sa iti reamintesc cat de frumos si viu este acest oras.
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
luminita2008 spune:
Miruna de MommyMagda
David de Sanziana
Noah de Eva
_
luminita2008 spune:
Eva, multumesc. ai dreptate, e tare greu, voi sunteti norocosi si ma bucur pentru asta!
_
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia Nerantula, vei vedea in curand ca: 1) se poate 2) e super haios daca nu tii mortis sa iasa totul cand si cum vrei tu in casa aia (eu asa eram, am tras nitel pana m-am obisnuit) 3) mai multe camere nu e egal cu mai bine cand ai multi copii mici trebuie sa-i tii pe toti sub supraveghere, si sa mai faci si curat prin camerele alea o camera si multe dvice-uri de stat, culcat, tinut copii ocupati... am descoperit ca intr-o casa obisnuita e foarte greu daca nu imposibil sa faci totul "child-proof" daca iti iese perfect cu o camera, apai premiu cu coronita, si in aia stai! foarte bine ca te poti ajuta cu mama ta, si mama era de baza pana s-a operat acum o menajam cum putem, ca tot ne ajuta si asa. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
oi, Ada, cata dreptate ai!
Chesia asta cu device-urile e chiar f importanta si functioneaza. Eu am astfel de chestii pacalitoare in fiecare camera si in mai multe locuri din camere.... pe jos in sufragerie, pe pat in sufragerie, pe jos in camera lor, in patuturile lor... sigur la asta adaugam bouncerele (din care ieri Edi a cazut in cap, cu totul, era legat... n-a plans nici 2 secunde si nici nu are semne.... o fi cazul sa nu le mai folosim, or fi ramas mici????) si noile caruciore, pe care le adora chiar si in casa....
mi se par f utile astfel de chestii, trebuie sa ii pacalesti putin daca nu vor sa stea, macar cand le faci de mancare sau cand faci pipi... asta in cazul mai putin fericit in care nu ai ajutoare...
_
EvaF spune:
In week-end am vazut si noi, in sfarsit, "Frida", cu Salma Hayek.
Tin minte ca am povestit aici cat de mult am plans vazand "La Mome Piaf"-vazut de 3 ori, plans de 3 ori- si Nadina a zis ca ea a plans asa la "Frida". Marturisesc ca nu am plans deloc la acest film, dar fff fain si f impresionant intr-adevar.
Si joaca fata asta extraordinar, la fel si Alfred Molina.
Mooooama ce furtuna. Speram sa iesim si azi sa ne plimbam in 3, ooooffff
alexa si mami spune:
Lumi, ma bucur ca sunteti mai bine. Sa nu lasi regimul, e sfant. Fara el toate medicamentele sunt in zadar. Eu sunt patita cu Alexa cind avea 8 luni, f f f nasol a fost.
alexa, cipri si mami
Ankussa spune:
Morning girls,
Uraaaaa, hunii sunt mai bine, soricelul papa super, o mai astept pe Andyp sa ne zica de Alexia si am rasuflat usurata. Sa-I pupe mama pe bebelaci ;-)
Fetele maine plecam in vacanta asa ca n-o sa mai dau pe aici o bucata de vreme, dar o sa ma gandesc la voi. Azi ma apuc de bagaje dar din cate am vazut Vladut e detinator absolut de `spatiu` in valize, adica el o valiza si un sfert si 3\4 eu cu soata. ;-)
Cand ma intorc sa aud numai de bine, nici un bebelac bolnavior da?
Va pup si o sa-mi fie dor de voi!