Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 18
EvaF spune:
inca 2 poze haioase:
Noah "alearga"
ma spal pe dinti
faza cu spalatul pe dinti e haioasa rau, in fiecare seara cata vreme il masez se "spala" pe dinti cam 10 minute,e innebunit de placere sa simta periuta aceea moalae de silicon pe gingiute si pe cei 2 dintiosri micuti.
Ankussa, vacanta frumoasa!! cred ca va fi cea mai frumoasa vacanta ever, in 3, gresesc?
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
babymom75 spune:
Va salut, fetelor! Ma bucur mult ca boboceii cu probleme sunt mai bine! Noi nu ne putem lauda cu asta - Dragos s-a trezit dimineata cu secretii purulente abundente la ambii ochi si cu mucii-izor-nesecat mai multi ca in zilele precedente si mai galbejitzi. Cred ca vantul care a batut intens pe la noi zilele trecute e de vina. Asta e... ne chinuim... sper sa treaca.
Nu vreau sa va intristez, dar ieri in Carrefour am vazut o mamica cu un bebelus cam de-o varsta cu Dragos, intr-un cosulet special, care avea hidrocefalie - un cap gigantic . Nu m-am putut abtine sa nu-mi imaginez cum m-as simti eu sa fiu in locul acelei mame, mi-am imaginat in cele mai mici detalii cum l-as ingriji, cat de greu ar fi sa-l tin in brate, sa-l hranesc, sa-i fac baita si sa-i acord toate celelalte masuri de ingrijire - greu fizic vorbind, dincolo de durerea din suflet ca nu-l vezi dezvoltandu-se la fel ca un copilas normal...... ca exista riscul sa-l pierzi oricand...
Din perspectiva asta mi-am dat seama ca nu ar mai trebui sa ma mai plang ca mi-e greu cu copiii mei. EI SUNT SANATOSI! Si-i multumesc lui D-zeu pt. asta! Ar trebui sa ma bucur de fiecare secunda petrecuta ingrijindu-i, chiar daca uneori ma simt coplesita.
Mama lui Dragos si a lui Victor
luminita2008 spune:
Alina, Ankussa, multumesc mult!!!!!!!!!!
Babymom, imi pare rau sa aud de Dragos, sper sa va treaca fara complicatii!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Mimihoo spune:
LAAAAA MUUUUUULTEEEEE LUNITEEEEEEEEEEEEEEE, Luca Noah! Sa fii sanatos si norocos! si sa-ti mearga de minune in noua casa si noua tara!
Eva, suntem bine si ne vom intoarce dupa 15 iunie. poate ne-om vedea pana sa plecati ... eu ink mai sper sa-l conving de un drum in Herastrau sau poate veniti voi in IOR ...
Lumi, mai bune ca nu le-ai dat Eletrolyt, are gust: yacsss! ceva dulce -amar. eu am vrut sa-i dau fetei dar l-am gustat inainte. l-am aruncat in sec. 2 si i-am facut ceai de menta pe care i l-am dat cu lingurita.
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
babytza spune:
Lumi ma bucur ca sunteti mai bine Sa scapati si voi de muci si scaune moi si tratament si regim Pupici multi
Babymom din nefericire , am avut si eu sentimentul asta ingrozitor cateva zile pana am facut ecografia transfontanelara....am crezut ca mor zilele alea. Nici nu vreau sa imi imaginez ce simte mamica aia
Ai mare dreptate, sa ne bucuram la maxim de puii nostrii chiar si in zilele mai proaste cand sunt maraiti din diverse motive si sa ne rugam pentru sanatatea lor, ca asta e cea mai importanta din lume
Anca imi pare tare bine ca papa Carla, la cat te-ai chinuit....
Ankussa drum bun, distractie maxima !!!!!!!!!!! Vreme excelenta si un pui cuminte si papacios
Fetele care v-ati petrecut la munte, cum a fost ???
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
kllemi spune:
hello girls si noi am dat drumu la aerul conditionat in casa ptr. ca nu se poate trai , nu avem incotro mai ales ca Amalia transpira la cap foarte rau, mai alrs daca se mai si joaca putin deja ii curge apa din cap .....in schimb sunt foarte fericita ca nu a mai facut kk apa ...este adevarat ca face un pic moale dar nu atat de mult ..probabil si de la caldura
Vreau sa va intreb ce fel de legume mai pot sa ii dau, si care sa nu se deranjeze la burtica...adica pot sa ii dau morcov, pastarnac, telina, ceapa......nu mai stiu
BABYMOM imi pare rau ptr. soricel.. sa treaca repede....si apropo de ce ai vazut in CARREFOUR si eu ma gandesc de multe ori cum m-as fi descurcat daca al meu copil nu ar fi fost normal si sanatos....si ma intristez foarte tare cand vad si eu astfel de cazuri .....ooooffff stau si ma intreb de ce a lasat dumnezeu sa se intample asa ceva????
ANKUSSA vacanta placuta sa va distrati maxim si ptr, noi astia care stam pe acasa
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
bitza2008 spune:
Buna ziua!
Luminita, Babytza super vesti!Ma bucur din suflet ca trec problemele!
Andy.p sper ca ai si tu vesti bune!
Babymom off, sper sa treaca!Doamne ajuta!
Ankussa distractie maxima!
Aly_c ai facut analize copilului?Sper ca a iesit totul bine! grasunul!
boboceilor de 8
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Mimihoo spune:
Eva, am vazut poze cu voi. foarte bine arati ... asa aratam si eu prin facultate ...ehhhh, ce vremuri. Si Luca Noah e tare scump "mancand iarba".
Avem si o veste proasta. I-a revenit fetei dermatita in forta. Banuiesc ca este de la apa si bagam creme la greu. sper sa-si revina cand ajungem acasa.
sa aveti o zi frumoasa!
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Xor spune:
Buna ziua, mamici dragi!
Sunt f in urma cu cititul...oricat m-as stradui nu reusesc sa tin pasul cu voi....citesc zilnic dar tot timpul sunt in urma si nu vreau sa pierd nici un post...toate sunt interesante si am din fiecare cate ceva de invatat...
Am scris doar sa va spun ca nu v-am uitat si ca aveti niste prunci superbi, ii admir cu mare placere!
Noi suntem f bine, energici si plini de veselie
Bilant la 9 luni: 9900g, 78 cm si 8 dinti
Fug sa mai citesc din urma si sper sa ajung si eu la zi sa vb si eu la subiect
Va si sunt cu ochii pe voi!!
babytza spune:
Ada foarte interesant subiectul Ma dor ochii cat am citit ...
Xor
Kllemi pup printesa
Si noi am dat ieri drumu la AC in masina, la minim , dar deschis ca altfel muream de cald ....oricum el mai transpira cand doarme...
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya