Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Eu ce sa mai zic....noi care avem plete pana in nas.Dar nu o tund, yo vreu una bucata copil cu plete balaie si onduleuri de epoca

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Plete balaie? Ai vopsit-o?

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatzaaa!
Fresh pt toata lumea!
Azi Lucas mi-a facut o bucurrie si m-a lasat sa dorm pana la 7.30
Babytza ma bucur ca soricelul e mai bine!Sper sa auzim azi ca si restul boboceilor sunt bine!
Parca Felicia a avut nunta in week-end?Cand votam?Cand vedem la tv?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata

Luca Noah

Lumi, Andy, cum sunt piticii?

Babytza, ma bucur ca soricelul e mai bine . Si felicitari pentru progrese, si Carla s-a aruncat in fund la inceput, acum isi pune precauta mana jos si apoi se lasa. Dar a fost fun la inceput cand se arunca de la inaltime

Bravo Oadu de Ada

Carla are 4 cuvinte bine definite in vocabular (pe langa cele alte zeci de bolboroseli bebelicesti): aide (haide), ada (cand ne jucam cu ursuletul), da si bineinteles - tata. Mama neam . Nu are decat cei doi dinti de jos si capseaza orice prinde - inclusiv manutele ei. Nu bate din palme, nu face tai-tai, doar ne jucam non stop jocul cu aruncatul jucariilor pe jos iar mama se apleaca sa i le dea inapoi. Spatele meu inca nu spune nimic . Merge sustinuta de maini, dar e lenesa si se aseaza pe jos, prefera mersul in 4 labute. Iar singura nu sta in picioare inca, trebuie musai un obiect de sustinere, chiar daca se tine cu o singura manuta. Se ridica de orice prinde - mobila, frigider, sertare, boxe etc. De mancat - acceptabil, doar ca trebuie sa-i distrag atentia cu fel de fel de cutii si capace, dar cantitativ e cat de cat OK. Inca ii pun Ciloxan in ochisori, azi e a saptea zi. Babymom, pot sa ma opresc?

Carla doarme in patutul ei, lipita de patul mare dar ... vreau sa o mut in camera ei insa nu prea ma lasa sufletul. Mereu spun "weekend-ul viitor ne mutam" iar weekend-ul trece si tot asa.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Miruna de MommyMagda
David de Sanziana

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

irina plete balaie daaa....se blonzeste singurica!!!
i ma intrebase i de Dr House dc l-am luat cu mine la munte..I WISH YO, dar am numai tiviu cu mini aici, noroc ca a mai fost Roland Garros, ma asteapta House in my house azi...

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Bitza multumesc de cafea Vad ca e bine pestisorul, are de toate Ti pup

La multe lunite Miruna de Mommy magda , Luca de Eva , David de sanziana !!!!!

Ce vreme mohorata Si eu vroiam sa iasa tati cu piciul afara ca sa stau si eu sa ma bronzez ....Ufff poate maine .

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Lumi cum sunteti ? Ce fac hunii ? O mie de pupici

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc...ieri i-am dat in manuta o fasiuta de pui la gratar. Intr-o manuta era cu puiul, in alta cu painica. Si molfaia fericit cand una , cand alta Era mozolit pe toata fata si tragea de carnita cu pofta Yamiiiii

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza.

As putea spune ca suntem o idee mai bine, scaunele s-au redus considerabil si nu mai sunt asa moi, am inceput sa mancam... mucisorii sunt tot acolo, mai nou si o tuse... dar cred ca ce a fost mai greu a trecut, am avut 3 zile groanizce, hranit copiii cu seringa in disperare de cauza pentru a nu ajunge la spital... in fine, cred ca suntem pe drumul cel bun. Va multumesc tuturor pentru grija!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Lumi, vesti bune, bravo. Ma bucur mult ca sunteti mai bine

Carla tocmai a devorat un castronel de piersica, banana si branza . Asa ma bucur cand mananca

Piti mic se face mare

Mergi la inceput