Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 15
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
da, masina de tuns Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Da!!!!!!!!!!!
Si noi i l-am luat azi cu masina de tuns!!!!
Nu se mai putea la cat transpira.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
alexa si mami spune:
Anamona, azi ne-am racorit cu ACu', se cerea ca suntem pe partea cu soarele. Dam drumul oricind, dar nu-i las pe copii in bataia lui. Eu astept sa-si faca nasii timp sa vina la noi si o pun pe nasa sa presteze, fara alte nebunii, asa cum spunea Denis ca au facut.
alexa, cipri si mami
_giulianna_ spune:
Si daca ati tuns...mai respectati traditia cu taiatul motului?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
dyanira spune:
O sa facem petrecerea de 1 an si vom taia si ,,motul" atunci dar cu parul asa pe caldura asta nu il mai puteam tine ca era tot timpul ud in cap.
Diana
nikolici spune:
Eu ce sa mai zic....noi care avem plete pana in nas.Dar nu o tund, yo vreu una bucata copil cu plete balaie si onduleuri de epoca
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
dyanira spune:
Nikolici bravo!!!
Doar ca eu nu mai rezistam sa il vad tot timpul ud pe par.Si el e baiat si e ok si tuns scurt.
Diana
nikolici spune:
dyanara asa asa, baietzeii cu cheliutza fetele cu plete sa ii dea pe spate pe bebelaci!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Seara buna duamnelor
A fost tare frumos la Slanic Piciul a fost cuminte in masina, mai mult a dormit in scaunel... A fost si acolo foarte cald, am inteles ca si prin Bucuresti la fel. Am tinut baiatul doar in pampers , cu o tona de crema de soare pe el si tot s-a bronzolit pe fata si pe burtica.. Desi foarte rar ajungea in bataia soarelui. Acum doarme ca un ingeras Suntem din ce in ce mai bine , inca putin si scapam de tot de mucioseala
Lumi abea astept sa ne spui ca hunii sunt mai bine
Babymom pupici 'Omului Paianjen" ce preocupari au bebicii nostri noaptea Sper sa ii treaca repede perioada cu plansete la masa
Eu m-am trezit cu el acum 2 nopti, pe la 4 , in picioare agatat de marginea patului...a aruncat vreo 3 suzete Eram rupta de somn...daca nu le aveam in sertaras si ar fi trebuit sa o spal pe suzi de cate ori o arunca
Azi a descoperit o noua chestie : din picioare isi da drumul in fundulet. Moare de ras Se ridica....se arunca....se ridica se arunca i se pare tare amuzant...in pat, ca daca o sa incerce maine pe covor si da cu capul .....o sa il cam doara
Ankussa pupici
Nerantula pupi Sa va reveniti cu papica
Ada felicitari pentru ridicare !!!!!!!!!!!! Bravo OADU !!!!!!
La multe lunite Mina de Andreea , Bianca de raluca , Raducu de Cristina !!!!!
Laura ce frumos ca bate din palmutze Sper sa scapati de tuse !!!!!!!!
Angelyna te asteptam cu pozele, sa vedem crinul frumos
Mimihoo pup fata vorbareata
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
gaia.nevia spune:
mamici, am gasit un subiect "hot"... mi se pare o initiativa foarte buna.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118096&whichpage=7
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri