Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Alexia doarme si nu tuseste,sper sa o tina tot asa

Lumi cum sunt puiutzii???

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Alexia!!! si un pentru mama ei!

ce fac hunii, intreb si eu...Lumi, cum rezisti?

sa vedeti chestiune de orgoliu.
Vine o prietena pe la mine cu fetita ei de aproape doi ani, circoteca ce a putut iesi cu trei copiii pe jos pe saltea intr-o mare de jucarii
Si ii povestesc si ei de stresul mamei cu statul in fundulet, ridicatul in picioare / mai degreaba ne-....

Si in timp ce vorbeam noi si ea imi spunea sa stau linistita ca toate vin la timpul lor (ceea ce as vrea si eu sa fac de m-ar lasa mama de cap nitel) raducu meu se apuca cu amandoua mainile de www.amazon.com/Chicco-Duo-Gym-Activity-Center/dp/B0009OD1EE" target="_blank">jucaria chicco si se ridica frumos in fundulet... ce mai poti sa vrei pentru o zi?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bravooo Raducu!!!
S-a trezit Alexia,am reinceput concertul:(

Ada

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Bravo Oadu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

babymom , asa e cu olita, dar ce frumos ai spus tu

nerantula, esti 2xmamica! felicitari! ma bucur enorm pentru tine. te cred ca ai sentimente contradictorii, dar vor trece si-i vei iubi pe amandoi copii la fel de foarte mult! abia astept sa ne intalnim in parc si cu puiul mic si sanatos s-ar putea sa mai am eu o cutie de utrogestan. o sa caut si dc gasesc o sa umblu cu ea la mine cand revin in Bucuresti, poate ne vedem si ti-o dau. dar intai s-o caut :-)

Luminita ce-ti fac hunii? sunt mai bine, nu? trebuie!

mamidestefan , Sofia este plimbata din brate in brate , pupata pe maini si pe picioare . altfel, este ok, zice H-am - dar nu se prea aude H, zice ma-c, dar nu prea se aude C :-)), mai zice h-ai ... tot fara H si se batzaie si tzipa si da din aripioare. este excelent pentru ea. eu incerc sa ma tin de cura dar ce arei umpluti face mama .... si mai bag si o placinta ... uff. totusi m-am cantarit si slabisem fo' 3 kg din 15 :-)). dar tot ce este posibil sa le fi pus deja la loc (ardeii umpluti au fost facuti dupa ce m-am cantarit). A, a mancat si Sofia un ardei umplut, doar umplutura. mama ii face mai dietetici ca tt e bolnav de inima. Deci suntem, bine! sar'mana de intrebare!
Izabela cum se mai simte? o mai dor gingiile? sper ca nu

va pup! aici e cumplit de cald, noroc de un vanticel care mai salveaza situatia

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna seara dragele mele,

Noi am fost pe la buni azi...avem si poze, dar nu ma lasa sa pun pe picassa, ne-am simtit bine mai ales pitica care a stat in piscina ei, achiziotionata din Carrefour

Nu prea a vrut sa manance nici ieri nici azi...sper sa fie din cauza caldurii, drumul spre casa a fost infernal...caldura mare si masina a venit asa de greu

Asta seara ne vine si premergatorul

Pupam boboceii bolnaviori si un pupic special lui Lumi

Pupam si boboceii pentru realizarile lor

CLaudinna felicitari pentru MAMA , abia astept si eu momentul acela cand va spune si fata mea

Mai stau si ma mai gandesc in legatura cu olita...nu prea as vrea de pe acum pt ca...nu pricepe, este mult prea mica, poate doar sa se joace in ea

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze noi aici
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

cum au rezistat azi puiutii?
azi dat drumul la aerul conditionat in casa? noua ne-a fost teama...

aproape goala am tinut-o pe tzuki si tot curgeau apele de ea....

mititica nu a dat semne ca ar deranja-o...m-a impresionat teribil, mai ales ca eu am fost cam pierduta in spatiu azi din cauza temperaturii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumim pentru urari Nerantula si Andy. p

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

N-am citit nimic din urma, nu raspund :)

Intrebare:
In afara de nasi, poate lua altcineva motul unui baietel?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_
Intrebare:
In afara de nasi, poate lua altcineva motul unui baietel?

da, masina de tuns

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput