Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 12
Ankussa spune:
Si io cucuvea....
Lumi cum mai sunt strumfii? Sper sa se faca bine piticutii caci imi dau seama in ce stare esti...si eu si berbantu` suntem cam fonfaiti si speram sa nu i-o dam si strumfului. bebelacii si mamica lor
Babytza ma bucur ca ii e mai bine soricelului, distractie placuta la Slanic
Andyp cum ii mai e Alexiei? Sa speram ca maine nu mai aud de nici un bobocel/bobocica bolnavior/a. Sanatate multa
Ada ca de obicei esti bestiala
Khristin am fost in Ro in aprilie dar numai pt 5 zile in care am alergat ca apucatii (pasaport, etc..)
am fugit la piticutz..nb
babymom75 spune:
Anamona, ai ramas cucuvea-shefa?
Le: iata ma alatur si eu clubului de cucuvele.
Dupa ce am reusit sa-l adorm cu are greu pe Dragos, am adormit si eu langa el imbracata si cu lumina aprinsa. M-am trezit buimaca, nestiind unde sunt si ce fac... Acum mi-a fugit somnul de tot...
Mai nou, fiecare adormit al copilului se lasa cu niste urlete si crize ce tin intre 30 si 60 min., de simt ca-mi iau campii. Se incorda, se arunca cu capul in jos din bratele mele, gata sa-l scap, ma impinge, refuza sanul sau suzeta... pur si simplu nu-l mai inteleg. E lat de somn, abia isi mai tine ochii deschisi si totusi se impotriveste cu toate puterile sa adoarma. Sper sa fie doar o faza trecatoare, ca altfel nu stiu cat mai rezist fara sa ma enervez si eu...
Mama lui Dragos si a lui Victor
anamona spune:
babymom la cat chiul am tras zilele trecute din motive de culcat odata cu tzuki, nu pot sa imi adjudec acest titlu :)
ce mai face dragos? cum sta cu juliturile in coate si genunchi?
sa vina sa ii dea niste lectii lui tzuki ca e in urma la acest capitol:) abia acum incepe sa se tarasca :)
babymom75 spune:
Anamona, Dragos e relativ bine, adica e tot cu muci ( de aproape o luna ), merge frenetic in 4 labe cu o viteza de ies scantei in urma lui , a inceput sa manance mai bine dupa greva foamei de saptamana trecuta, dar acum, asa cum spuneam face greva de somn. Ma innebuneste!
In plus a descoperit cocotzatul in picioare si numai asta face - cauta orice i-ar putea servi drept punct de sprijin si se ridica. Mai nou se ridica sprijinindu-se de perete. Victor rade de el si-mi spune "Mama, Dragos e Omu'-Paianjen!". Mai nasol e ca si-n somn cand se scoala, merge-n 4 labe pana la perete si-l gasesc urland, cheaun de somn, in picioare sprijinit de perete.
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Mai nasol e ca si-n somn cand se scoala, merge-n 4 labe pana la perete si-l gasesc urland, cheaun de somn, in picioare sprijinit de perete. |
la faza asta s-au cam vorbit: thea se rostogoleste si se rasuceste in somn, o adun in pat din cele mai diferite pozitii: de-a latul prin dreptul pernelor, intoarsa cu capul la picioarele noastre....
pupici lui dragos
ma retrag acum....
babymom75 spune:
Am citit din urma si am vazut ca intrebati de mersul in salina cu bebe. V-am mai spus care e parerea mea: eu cred ca interdictia de a cobori cu sugarii in salina e doar ca sa se protejeze ei - daca se intampla ceva incident neplacut/accident ( de genul stricat liftul, incendiu, etc...), sa nu poti sa-i acuzi ca nu te-au avertizat. Aerul de salina nu are cu ce sa le dauneze celor mici.
Anul trecut cand am fost la Praid, in pensiunea unde stateam era o familie care aveau o fetita de 4 luni, cu care au coborat zilnic in mina. Cea mica dormea mai tot timpul cat eram in salina. Si pt. gravide este aceeasi interdictie; eu eram gravida si l-am intrebat pe ghidul minei daca pot sa cobor, iar el mi-a spus ca pot, da' pe raspunderea mea.
Nerantula spune:
Buna dimineata!
Multa sanatate puiutilor gemenei de Lumi si celorlalti bolnaviori, ma bucur ca David de Babytza este mult mai bine!
Babytza, lui Gruia i-au disparut mucii instant dupa ce a iesit dintzocul la lumina, deci au fost strict legati de eruptie.
Babymom, imi poti spune daca utrogestanul inhiba secretia lactata? Stiu ca dupa nastere pilula contraceptiva pentru mamicile care alapteaza se bazeaza exclusiv pe progesteron, iar utrogestanul e progesteron, deci nu ar trebui sa influenteze, dar as vrea sa fiu sigura. Nu am ajuns inca la doctor, ca e prea mica sarcina, si urmeaza si o saptamana de concediu in care nu voi putea ajunge, dar as vrea sa stiu daca pot lua utrogestan in acest timp, cu Gruia luam 4/zi.
Gruia iar a trecut la alaptat aproape exclusiv
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
4+
nikolici spune:
Neatza si de la noi,
Sunt mega super fericita sa constant ca nu este intamplator ca fetitza mea isi intoarce capul sa-l gaseasca in priviri pe catzelul nostru...este innebunita.Dimineatza se trezeste cand noi dormim si vorbeste in limba ei cu el, iar catzelul se da pe spate cu burtica in sus de bucurie ca ii vorbeste Karina.Aceeasi reactie am descoperit-o si la papagalul COCO, stie unde este si daca il strig isi intoarce capul sau ochii sa-l vada si ii rade, special pentru Coco.
Cresc copii si devin inteligenti sub ochii nostrii, nu?Ce satisfactie mai mare???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
nerantula sa stii ca si Karina a fost cateva zile pe laptic exclusiv, cred ca din cauza eruptiei dentare nu a poftit nimic sa pape.
Si acum mananca "deosebit" de prost dc ma pot exprima asa...dar toate mesele la noi sunt cu iaurt, mai mult iaurt decat altceva.
Si apropo de utrogestan, este neaparat nevoie sa il iei???
mamica
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Mai nou, fiecare adormit al copilului se lasa cu niste urlete si crize ce tin intre 30 si 60 min., de simt ca-mi iau campii. Se incorda, se arunca cu capul in jos din bratele mele, gata sa-l scap, ma impinge, refuza sanul sau suzeta... |
exact asa face si Radu! Recordul a fost doua ore in care nu m-am putut misca de langa el... de vreo doua zile insa e mai bine (deci sunt sperante sa redevina copilul model), ieri a adormit fara noi in camera, ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo luna!
(de cand e plecat tati e circ total. Eu trebuie sa il culc pe Radu, Teo nu sta singur, asa ca mergem in gasca la ala micu si iti dai seama ce interes are sa adoarma cu Teo susotind continuu si facand chestii interesante...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri