Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aoleu Ada Parca te si vad intrand pe usa neagra toata , cu noroiul scurgandu-se pe covor si niste ochi mari de nervi Dar cu catzelul fericit !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

faceam surf, ca pe vremea aia eram mai slabutza ashea. acu as face pe escavatorul.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ada,
si o prietena de a mea a patit ceva similar:
avea o catea tare zapacita, noi eram cu rolele in herastrau cu acea catea dupa noi, la un moment dat incepe ploaia, cateaua in culmea fericirii nu vroia sa plece acasa, prietena mea dupa indelungi incercari de a o prinde, la un moment dat a zis ca ii vine de hac: a sarit pe catea sa o prinda cu totul....numai ca a plonjat pe burta in noroi in hohotele noastre de ras si ale trecatorilor....

apropo de alpha romeo, speram sa nu fie ala raspunsul legat de cauciucuri:(

Mergi la inceput

anamona cum merge cu bona ?

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

babytza, merge mai bine, s-au imprietenit si a si reusit sa o faca sa manance cat de cat...

in fine cu mancarea sunt tot cantitati mici, dar numai ca acum le mananca fara mofturi....

mai sunt mici problemute la adormit...thea cand adoarme in brate inainte a adormi isi canta...ei bine bona nu deosebeste acest cantat de scancet, ceea ce m-a exasperat ieri....o lasa linistita sa scanceasca ...culmea si in carucior.....
Bine ca am lucrat de acasa vineri si am depistat problemuta.

am chemat-o si luni la treaba desi e zi libera, special sa mai ii observ comportamentul.

LE: incurajator e ca nu le face din nepasare.....cred ca e mai tolomaca sau nu o cunoaste indeajuns pe thea....altfel nu imi iese din cuvant....ma simt si prost uneori (e cu 30 de ani mai in varsta si are o atitudine foarte supusa)

Mergi la inceput

anamona e bine ca a inceput sa pape. La mai mult !!!!

Fetele sa nu uitati cu votul

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Eu ma retrag , dimineata plecam la Slanic . Noapte linistita puiutilor

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

votat Maya

intr-adevar de dimineata a avut ceva probleme situl

legat de cum mananca thea, mai nou vrea sa bea mancarica direct din pahar si o bea chiar frumos, fara sa ii curga pe haine, inchide gurita cand si-a luat suficienta mancarica in gurita si deschide iar repede sa mai bea.
Cat e dispusa sa bea, e super innebunita sa nu ii iei paharul de la gura.
Dar si cand nu mai vrea, nu o mai poti convinge neam.

avantajul e ca si-a scurtat in felul asta timpul petrecut la masa si s-a mai si destins atmosfera :)

Mergi la inceput

babytza distractie placuta!

am ramas singura bu hu hu pe aici?

Mergi la inceput

daca tot se pare ca sunt singura, sa va mai povestesc despre tzuki.

zilele trecute, ne plimbam in curte cand a ajuns si tati acasa. Cand Tzuki l-a vazut coborand din masina, a exclamat dintr-o data : Ta-ta!
coincidenta sau nu, ne-a impresionat foarte tare.

astazi, am observat ca atunci cand e suparata si vrea sa fie consolata zice Mba....o singura silaba ...

tot in seara asta, chiar acum la culcare, s-a intors singurica pe burta, si-a asezat capul pe un colt de perna si a cuprins cu bratele ei perna! super scumpica :))

Mergi la inceput