Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Noi suntem mai bine, mai putini muci curgatori...mai sunt cand il aspir dar in continuare sunt albi. Asta e bine. Cu aerosolii a mers tare bine la sedinta de dimineata si la cea de la pranz. Seara a fost mai greu, a lipsit Tina cu scalambaiala ei E in vizita la prietena ei pana maine seara. Imi pare bine ca soricelul papa foarte bine cerealele cu roscove. Le combin cu Eurespalul , ca sa il pacalesc. Kk a facut tare,asa cum afce el de obicei. Nu a mai avut niciun kk moale. Asta e de bine . Suntem pe drumul bun.

In schimb m-a terminat cu ridicatul in picioare..... Numai asta face non stop Il pun pe jos si in secunda urmatoare se uita de unde s-ar putea agata sa se ridice De masa, de scaun , de fotoliu , de pat, de picioarele noastre E total Si in curand o sa se arunce din premergator , e un tacanit. Se prinde cu manutele de masa si se ridica pe varfuri pe bara de jos a premergatorului O sa fie jale cand va merge...o sa faca armata cu noi cat de incapatanat este sa faca numai ce vrea el

V-am zapacit

Dar...nu a mai spus mama, tata ....doar bababa.... cacaca....oicoicoii....da..dadadaaa

Edit : si nu se mai aseaza in fundulet din mersul in patru labutze...care e rostul cand se poate ridica direct in doua picioruse ????

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello de la pasarelele lu buni din gradina!!!I am ZEN!!!Iar cand ma voi intoarce in Bucuresti voi deveni din nou cu nervii pe pamant!
Pup all the girls from the house!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Fetelor, ca tot am vazut ca dezbateti subiectul caini….va recomand un family movie bun, e relativ nou si relaxant, numai bun de privit sambata seara cu sotul si copiii. E vorba de Marley and Me, joaca Jennifer Aniston si Owen Wilson si chiar si acolo e o faza amuzanta tare cu ce se poate intampla daca lasi cainele nesupravegheat fara lesa o secunda.

Da e bun filmul....dar personal il consider drama...si of course ca am bazait!!!Dar m-am si revazut in mii de faze din film, mai ales aici la bunici unde sunt nu unul ci 4 caini in casa, plus 3 afara!!!
Noi suntem fani caini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babytza, sa vezi ce m-am distrat la intoarcere acasa...ca am fost singura cuc.

in masina pe drum, a fost frumos. Teo striga pe geam dupa masini "mercedesuuuu, bemveuuuu, oooopeeel" si tot asa dupa bunul lui obicei, ca sa stiu si eu ce-am ferit.
si fra-su, ii tine isonul: babbbaaaeeeee... aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa....(dupa unu din asta, frana brusca si intorc capul sa vad daca nu se sufoca sau ceva), bdee, bdeeee, bruuuu....(etc).

edit: i-am aratat si eu ceva frumos, un porsche carrera si un mercedes vechi decapotabil

ajung, parchez (ce fericire, nimeni pe locul meu, tocmai pregatisem la indemana nr pt reclamatii), pun rucsacul in spinare (poseta mea adica, cu bani, acte, chei, olinth ca mi-s dependenta), pun slingul deasupra, il bag pe radu (puah, caca)... si imi dau seama ca am cheile in geanta. Scoate radu, scoate slingul, scoate cheile si de la capat.
radu in sfarsit aranjat bine in sling. Ma duc pe partea cealalta, deschid cu greu usa (parchez la perete si am pus-o chiar aproape) si ma aplec sa il extrag pe teo.
acesta avea in mana un audi A8 (imi spune de fiecare data ca e A8) si nu vroia sa imi dea mana cu pricina, iar cealalta era prea departe...
in fine, il extrag, si dau sa-l iau de mana cand o zbugheste spre parcarea din spatele blocului "vrei a parcare, vrei a masini, bemveu, bemveu"... fug dupa el si ma aplec sa-l iau de mana pe care si-o strangea cat putea ca sa nu-l apuc.
radu, interesat de aplecare, zbang cu capul in jos...

deci, cu radu cu capul in jos, si cu teo taras de o mana (apropos de ce vorbeam mai devreme ca nu ne place sa vedem parinti care isi tarasc progeniturile in directii dorite numai si numai de ei...) ma intorc spre masina, iau cheile (nu intreba cu ce mana) lasate pe capota si ne taram spre intrarea in bloc.
acolo imi dau seama ca nu pot sa descui pt ca radu se tine bine de cheile mele atarnate de gat. pana sa ma hotarasc ce fac si mai ales cum, imi aduc aminte ca n-am inchis masina, apas butonul cu pricina, si negociez cu teo sa urce singur scarile tinandu=se de perete. Cum asta ii place foarte tare, uita de parcare si pot sa-i dau drumul la manuta, ca sa smulg cheile din mana lui radu care sta tot cu capul in jos (se pare ca ii place, o noua pozitie de pus in sling) si sa var cartela in interfon. urcam scarile si intram in sfarsit!
in casa il scot pe radu din sling si il las pe jos pe tatami (izoprenul de la metro) si ma apuc sa il dezbrac pe teo care avea noroi peste tot.
il bag in cada, il spal, in scot in prosop, ma intorc in camera cu el. radu nu mai era pe tatami.
dupa o palpitatie rapida il extrag de sub pat, nu de alta dar nu e prima oara...il scutur de praf... il pun pe tatami.
il usuc/imbrac pe teo si am duc sa-i fac baia lui radu.
merg cu teo (pe care nu-mi vine sa-l las singur prea mult) si cu radu la baie, fac amandoi splash - splash in cadita lui radu, ne intoarcem in camera unde trebuie sa ii schimb bluza lui teo (splash, splash), pe a mea (tot de la splash-splash) sa-l usuc si imbrac pe radu, si sa-i dau iaurtul cu fructe ca deja miorlaia de foame...
buuun, vine momentul cheie in care tre sa mai fac un drum la masina, ca sa aduc geanta de carucior si altele, biberon murdar, etc.
ma intorc in max 2min si teo vine mandru la mine si imi arata micuta lui masina "alfa-romeRo" fara cauciucuri.
Opa, unde-s cauciucurile?!??! Si el rade la mine si imi scoate pe limba unul.
Il apuc de falci spre mirarea lui, ii bag mana in gura, spre oroarea lui, si extrag UN CAUCIUC!!!! Unde-s celelalte?!
"Le-ai mancat!"

i-am spus ca daca mai baga in gura ceva, ii arunc toate jucariile la gunoi. i-a placut ideea si a inceput sa le duca singur deci ne-am inteles bustean.

ca sa ma mai racoresc l-am sunat pe TL si l-am injurat bine, si i-am zis ca daca mai cumpara macar o jucarie pe care nu scrie clar 6+, 12+ sau 18+ i-o indes pe gat cu ambalaj cu tot.
daca nu le inghite teo le inghite radu, asa ca better safe than sorry.

de unde nu bea lapte deloc, teo acum de cate ori ma vede ca ii fac biberonul de seara lui radu vine si-mi cere lapte cu miere, foarte vehement.
asa ca m-am invatat sa-i fac lui intai, apoi lui radu... ca sa mai scutesc din urlete. ca sa-i pot lasa singuri, l-am baricadat pe radu pe pat, si pe teo l-am pus in jumper, m-am intors cu laptele si pt ca urlau amandoi am inversat locurile, radu in jumper si teo jos sa-si bea lapticul.
apoi laptele lui radu, si am bagat copiii in paturi.
m-am dus si eu la bucatarie sa bag niste cascaval sub nas. am fost urmarita si prinsa in flagrant, asa ca l-am impartit cu teo, si in sfarsit ne-am culcat si noi...

iaca am pus de un long story pt voi.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Wooooow Ada ce distractie pe tine

Edit : toata stima pentru tine

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

ada super tare povestea de azi,,,of course in stilu ti caracteristic de scenografa.
Dar daca nu spui tu aici povestea cu cainele care te-a tarat in noroi exact cum mi-ai povestit mie aseara tot degeaba.M-am prapadit de ras eu si omul meu
Hai spune la fete mica povestioara, ca sa ti treaca supararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

tare povestioara Ada, nu as prea vrea sa fiu in pielea ta in momente ca astea...

totusi, ce s-a intamplat cu celelalte cauciucuri?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

tare povestioara Ada, nu as prea vrea sa fiu in pielea ta in momente ca astea...

totusi, ce s-a intamplat cu celelalte cauciucuri?

Le-a papat Teo

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hai spune la fete mica povestioara, ca sa ti treaca supararea

suparare n-am doar oboseala si putina scarba ca inca mai cred ca trebuie sa numar cauciucuri de alfa romero in pampers.

dai tu repede din casa ce ti-am povestit eu aseara...

e off-topic, ca nu e cu cupii, ci cu latratori, si vine cam asa:

boxerul nostru tinerel pe atunci si in toata puterea celor 30kg ale lui, avea o istorie de pierderi, regasiri, intalniri romantice cu alti caini soldate cu cusaturi si perforatii, ma rog o lista de evenimente care ne faceau sa iesim doar cu el legat si cu botnita (doar mancatul de pe jos se dovedise suficient de periculos ca sa iubim botnita aia...)

intr-o noapte pe la 12 sau mai tarziu, pe o ploaie mocaneasca de primavara mocirloasa, ma decid ca e momentul sa scot cainele pe seara aia, ploaia nu avea sa stea si nici el sa mearga la wc...
asa ca ii pun lesa, botnita, imi pun hanoracul si niste saboti in picioare si iesim. cum avea o manie sa isi caute loc si cate 20 de minute ma tin dupa el destul de plictisita (si neatenta,si injurand ploaia si faptul ca era randul meu sa il scot afara) pana ajungem la maidanul dintre blocuri (acum parcarea betonata din povestea de mai sus cu teo), o groapa de noroi si iarba dar mai mult noroi decat iarba... si Raid al meu se incordeaza odata si tuleo dupa cine stie ce (era bezna nu vedeam nimic). Lantul se intinde zbarnaind, cureaua mi se strange catusa pe incheietura si eu dau sa il strunesc. Eee. nu mi-a iesit, caci m-am impiedicat si am cazut pe burta cat eram de lunga iar cainele nici una nici doua, fara nicio simpatie, incepe sa ma traga frumos prin noroi.
Aveam mana intinsa si nu puteam nici da drumul nici strange mana, de dat drumul nici daca puteam nu i-as fi dat ca eram sigura ca raman fara el... asa ca am facut putin surf prin noroi pana am gasit pozitia din care sa-mi incordez mana si sa smucesc lesa ca sa se opreasca bestia.
banuiesc ca arata demential, un caine tragandu-si stapana pe burta prin noroi, fara drept de apel, dar eu m-am cam enervat, zgariat, udat, murdarit, iar cand am tras cu toata furia si puterea si ura umilintei am trantit si bestia in noroi langa mine. Nu de alta, dar TL cheltuise toti banii primiti la nunta noastra pe dresajul bestiei. Care dresaj?!

Asa ca am ajuns acasa amandoi numai ochi. Directia cada.
Sa nu credeti ca Raid s-a suparat (asa ca mine) ca a aterizat in noroi, din contra, a executat o tavaleala completa apoi s-a scuturat (pe mine) fericit, si-a facut nevoile si cred ca a fost per total foarte multumit de distractie.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

ada iara ma tavalesc de ras, imaginandu mi cum faceai surful

Mergi la inceput