Prietenie la plesneala 52-Tot cu petrecerile

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna dimineatza gaska nebuna!
Un mare La multi ani! pentru toti sarbatoritii pe care i-am cam ratat.
Eu sunt cu moralul la pamant. Din motive de soacra. Long story. Mai aveam un pic si renuntam la masina in week-end, numai ca sa ma mut cu chirie. Da ma fac eu mare. Ma gandeam sa ma apuc de niste Magneziu cu B6, ca stiu ca face bine la asemenea stari.
Vad ca ati fost cuminti in weekend, deja ma asteptam sa am de citit freo 2 capitole pe putin.
Va pup pe toate, fara nominalizari, ca doar aici ma mai simt si eu bine.
O saptamana plina de realizari.

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sa inteleg ca stai cu soacra si ai facut rata la masina?
Te intreb pentru ca si eu am acelesi simptome

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Da Anca, din pacate!

Teledon pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

aliclara ia citeva de la mine, sa ai de rezerva, ca bag de seama ca la cit de draga ti-e soacra, ai nevoie de un arsenal intreg . Sa chem si Armata 14?

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

'neatza,da nuanimeni un ness cu lapte??

Noe,multumesc frumos

Delph,daca ii las parul lung acum,numai creste cum era anu trecut.Acum i s-a facut sarmos,se increteste dar nu creste decat in volum,arata ca un afro.Ma bucur ca v-au placut operele mele de anu trecut

Mishule cum se simte baietu acolo??

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dragele dragi, bine v-am regasit ca taaaaaare v-am dus dorul.

LA MULTI ANI cu intarziere tuturor sarbatoritilor, viata lunga si fericita le doresc, plina de impliniri si bucurii.

Calculiciul meu a murit acum cateva zile si nu am gasit in casa suficienti pereti sa ma dau cu capul de ei, ca am pierdut tot ce era in el, si poze si filmulete si documente...
Asa ca daca aveti ceva dubii asupra PC-ului, nu asteptati sa patiti ca mine, ci faceti back-up dupa tot ce e mai important.

Din fericire insa, neuronu' meu de gravida si-a dat seama (cam tarziu dar tot e bine si asa) ca pot totusi folosi calculiciul lui fiu-meu, si el in suferinta dar rezistand inca eroic. Numai ca e ciudat sa cer acum eu voie lu' fiu-meu sa ma lase la calc., si profit ca inca mai are cateva zile pana la vacanta, deci intru dimineata.

Va pup pe toate, fara nici o deosebire, ca tare dragi imi sunteti.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://sites.google.com/site/stylishsurprises/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliclara

Da Anca, din pacate!

Teledon pt Mihaita

Si eu am avut problema asta si inca o mai am...
Andata saracu baiat acum esti pe capul lui ...pescarita o vazuram dar pe el vad ca nu vrei sa il arati

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Sincer, nu am nimic personal cu ea. Eu nu am avut mama, si m-ama atasat foarte repede de ea. Dar, din pacate pentru "doamna" eu am avut un copil al meu cand l-am cunoscut pe baiatul ei, baiat care nu avrut sa renunte la mine sub nici o forma, sub nici o amenintare de-a ei.
Asa ca noi ne chinuim sa o tinem bine dispusa, ca sa nu trebuiasca sa plecam si sa o lasam sa se descurce singura cu un amarat de somaj.
V-i se pare cunoscut?

Teledon pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

alicalara eu zic sa te muti cu chirie decat sa iti iei masina si sa stai cu soacra.
eu mi-am sacrificat tot salariu pe o luna sa pletesc avansul la chirie si am plecat de la ai mei pusca...si nu imi pare rau deloc. nu se compara cu nimic viata in 2, singuri, dezbrehuiati cum vrem
cu soacra nu rezist o zi sub acelasi acoperis in conditiile actuale. duminica max voia la masa....si i-am zis ca nu e momentul. sa lasam sa mai treaca o perioada sa vedem de suntem intrebati de sanatate. voia sa mergem cu moshi, dar eu am fost o atat de lady ca nu am cumparat si pt ea. nu am vrut. placinta ce mi-a mai ramas am pus-o la congelator ca mai am 3 guri flamade la Brasov ce tb sa le hranesc. cum i-am trimis taieteii lu max, asa o sa-i trimit si placinta construita de mine.
nu v-am zis ca sambata asa mai pe seara a sunat soacra`mea pe fix si max era coborat si nu am binevoit a raspunde. da ce sa ma ....ea pe mine la icre? probabil voia sa ii zica cum si-a luat bataitza...pai daca umbli la omu femeii...nu i se pare normal?
stateam si barfeam sambata noaptea cu max de ce i s-a intamplat...si el a zis ca poate are si ea nevoile ei...bun tata, dar un vaduvoi nu a gasit, taman ala cu femeie in targ. cica a fost un circ pe cinste si sincer va spun ca imi pare rau ca l-am ratat. as fi fost cel mai bun arbitru din lume si fara spaga sau favoritisme

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

Rhoneea, la multi ani cu intarziere puiului tau!
sunteti niste frumosi!

NEATZA, raportez un mic dejun sanatos: 1 snickers si 1 mars + cola
starea vremii: pre-canicula
starea psihica: depresiva

have a nice day

pot sa ma inscriu si eu in clubul tau?

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput