Prietenie la plesneala 52-Tot cu petrecerile

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Aida, Noe, ne facem club de deprimate azi?
MAi vrea cineva in club?

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

Calculiciul meu a murit acum cateva zile si nu am gasit in casa suficienti pereti sa ma dau cu capul de ei, ca am pierdut tot ce era in el, si poze si filmulete si documente...
Asa ca daca aveti ceva dubii asupra PC-ului, nu asteptati sa patiti ca mine, ci faceti back-up dupa tot ce e mai important.

Din fericire insa, neuronu' meu de gravida si-a dat seama (cam tarziu dar tot e bine si asa) ca pot totusi folosi calculiciul lui fiu-meu, si el in suferinta dar rezistand inca eroic. Numai ca e ciudat sa cer acum eu voie lu' fiu-meu sa ma lase la calc., si profit ca inca mai are cateva zile pana la vacanta, deci intru dimineata.

m-ai atins direct in una din probleme , ca si al meu a dat sa moara si nu a vrut sa se aprinda si nu asta e problema , dar am poze si filmulete cu Emma in el fara numar care nu sunt salvate nicaieri ... si eu preconizez de mult timp ca o sa ridice burta in sus ... dar daca pierd ce am in el cred ca imi tai venele ...
aaaaa , si zi si tu la alta gravida care de data asta nu mai are de mult cateva piese la mansarda , cum se face back-up?

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Aida starea depresiva nu face conjunctura buna cu canicula...nu se conjuga bine amandoua...da cu virgula

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

virgula ca virgula , dar are prea multe zecimale

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aliclara

Aida, Noe, ne facem club de deprimate azi?
MAi vrea cineva in club?

ia uita-te la ele cucuiatele...vor clubul deprimatelor. ia luati ceva optimism de la noi si voie buna...si iesiti si voi din starile astea neadecvate sezonului

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

o gramada de treaba ai si tu....sa bagi in seama zecimalele...uita-te si tu inainte de virgula si vezi ce zice...aia e cel mai important.

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

o gramada de treaba ai si tu....sa bagi in seama zecimalele...uita-te si tu inainte de virgula si vezi ce zice...aia e cel mai important.

mda , cred ca da doar ca ... mai bine lasa

MB si iesi de dupa canapea ca nu am sters praful ...

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mai fete deprimate,alungati deprimarea de la voi....tantzo,daca tot ai aparut,da putin roz la fetele astea...
eu sunt...nu stiu cum...cred ca multumita...mi-am realizat sarcina pe ziua de azi,am fost la arexim si am facut pliante cu mihaita format a3,sa le pun in vitrine si pe unde oi mai putea...so,in alta ordine de idei,daca vreti si credeti ca aveti pe unde lipi,va pot trimite pe email cu conditia sa-mi trimiteti adresa de email pe pm....
va cesc mult de tot...azi ma simt bine....nu stiu de ce...

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ce deprimare ce club iaca dedicatie sa va treaca nebuneala

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput