Prietenie la plesneala 52-Tot cu petrecerile
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O ancuto,se vede treaba ca azi nu ai fost la servici! poze... TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM **********0 900 900 320-pt 10 euro********** **********0 900 900 325-pt 5 euro********** MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
eu?????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Noe wow, la multi ani sarbatoritilor de astazi! ![]() ia, imi sta bine aici? iar poza asta cu Bia si Sonia e bestiala ![]() enjoy! sper sa nu ma bata muma-sa ca am pus pozele www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
Mai asta mic nu e pui de KId?

anca
de
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Neatza fetili ![]() Cadano superbe poze,superba petrecere ![]() Am pus si eu cateva poze aici http://community.webshots.com/user/rhoneea de la aniversarea lu Sebi.N-a iesit asa cum au spus,in primul rand m-au asigurat ca vor face petrecerea in engleza si apoi la fata locului se vorbea numai in franceza pe motiv ca dansa nu stie engleza.Boon,ne-au asigurat si fotograf(care de fapt era tipa care alerga dupa copii),numai eu i-am amintit de fro' 5 ori"poze,'poze" si ea de fiecare data "a da,iertati-ma doamna ' ![]() .Bine ca macar avem video.Copilasii s-au distrat f.bine.Asta si era important,ca ei sa se simta bine. Ca fapt divers,nu va mai fi o data viitoare in acelasi loc ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() ***SONIA - docs` did miracles *** Si Mihaita,are nevoie de noi!! **************************************************** "Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea" **************************************************** |
pe mine m-ai terminat cu mancarurile alea,ffffff misto asezate si apetisanteeeeeee

anca
de
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Delphinas spune:
mai tre sa mai prestez ceva revergorante si trezitoare ca nu e bun asa...mai multa
si niste
si multe alte revergorante sa se trezeasca lumea.
Anca mancarurile ale e de anu trecut...deci e terminate de mancat
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Qamar spune:
Rhoneea, la multi ani cu intarziere puiului tau!
sunteti niste frumosi!
NEATZA, raportez un mic dejun sanatos: 1 snickers si 1 mars + cola
starea vremii: pre-canicula
starea psihica: depresiva
have a nice day
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
ancadragoman spune:
Delph hai ca m-am trezit sie u
Noe asa da
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ralualexandrei spune:
Si io si io vreau o cafea.
In weekend nu m-am putut apropia de pc,am tras cu ochiul la ce ati mai scris insa sa raspund mai va c pan' se incarca pagina ma apuca amocul.
Delphi vezi ca uneori Dzeu da si cu paru
(ma refer la soacra)
La multi multi ani sanatosi pt Mihnea karateca,Marius jumatate de Ana si Razvanelul nazdravanelul!!!
Am vazut si pozici cu Sosonici,super finutza si mumoasa fata.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
misha71 spune:
Neata!!!! Luati si de la mine
ca daca a aparut Noe, sigur s-a terminat

Io astept sa se trezeasca familionu' ca aseara am stat pina la 3 la foc de tabara. Cind am intrat in camera putzeam a fum de ziceai ca am luat io foc. Sper sa ajung azi si prin Brasov, ca ni s-au terminat rezervele de apa plata.
toata mahalaua! 

Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
Noe ne-a furat tot
, dar mai avem pt cine mai doreste.
Noe canicula e bine, dar stare depresiva nu e bun, nu e bun deloc chiar.
Misha lasa mama ca te-ai mai pastrat si tu cu fumul de la focul de tabara...abia nu te strici ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
misha71 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas Misha lasa mama ca te-ai mai pastrat si tu cu fumul de la focul de tabara...abia nu te strici |
prea tirziu! deja mi-au aparut ridurile
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)