Gravidute&Mamici de IASI (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

La un moment dat Ami s-a trezit in timpul noptii si a inceput sa se traga de pantaloni, am dezbracat-o crezand ca ii este cald; apoi a inceput sa se traga de body asa ca am intrebat-o daca vrea sa faca pipi, mi-a raspuns "asta" si a aratat ceva cu degetul in noapte; asa ca am pus-o pe olita si a si facut pipi...e prima data cand cere olita noaptea

Bravo Amalia!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
...pai numai muzica ii ajunge aproape 70 mil.

am citit bine? 70 de milioane? da' cine le canta, frate, de atatia bani?

Asta voiam sa intrebsi eu... Mi se pare enorm de mult...

Ia sa-mi "trag" un repertoriu si vin sa le cant io,cu juma din suma.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Din pacate au iesit la fel de proaste...
Azi n-am reusit sa dau de pediatra.Luni voi merge la ea sa vedem ce e de facut.

Of, of, of

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Asta voiam sa intrebsi eu... Mi se pare enorm de mult...

Ia sa-mi "trag" un repertoriu si vin sa le cant io,cu juma din suma.

Miha, punem de-o trupa? Ca eu-s dispusa. Chiar si la 1/4 din suma, nu neaparat jumate

Mergi la inceput

poate intereseaza pe cineva...

Fundatia Renasterea a lansat, astazi, la Iasi, programul "Diagnostic Mobil - San si col uterin", prin care femeile din Iasi pot beneficia de teste gratuite pana pe data de 19 iunie. Prin acest program se ofera mamografii si teste Babes Papanicolau gratuite pentru femeile care nu au acces sau posibilitate financiara de a beneficia de astfel de investigatii medicale. Centrul mobil, unde functioneaza un cabinet de ginecologie si o camera dotata cu aparat mamograf, este situat pe strada Movila nr. 61, in curtea Baii Comunale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Si eu sunt ca tine, ralu, nu am somn la ora asta. De fapt, as avea, dar invat
Sunt doar in trecere, maine-poimaine va citesc si raspund mai pe indelete.
Alina iti zic de pe acum distractie si balaceala multa la mare!!! Maine nu am cum sa te "prind" ca am examen pe seara. Sa nu uiti sa ne pui si noua poze

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
o si un ceai pt gravidute dat si pt proaspetele mamici

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

si acum sa continuii
aly... mersi de raspuns... pt baieti si pt tine
danyelle... a crescut fata, sa iti traiasca... Brovo Ami !!!
ralnied am luat crema din selgros, iar pt nunta eu zic ca 700 e bine ...
iulia ...pt Stefi si te rog sa ii iei la printesa catel.. o aprob pe ralnied ... inca un copil nu strica( ma refeream la catel... ca pina ce il obisnuiesti sa fac afara si mai multe lucruri e exact ca un copil)
onoffalina... eu anul trecut la nastere normala am dat 600 la medic, asistenta 100 (care mi-a fost si moasa, a stat cu mine in salon, a fost o draguta... si iam dat atata deoarece dupa 1 ora mi-a lasat sotul sa intre la mine si ia adus si copilul)... plus la asistente in 3 zile de maternitate 5-10 lei (bineinteles ca nu in fiecare zi ca nu sunt banca )... iar la cezariana... am auzit ca merge 9 mil -10 mil...
mariussimiuc ... imi pare rau....curaj mamico ca o sa fie totul bine la urmatoarea analiza... vezi ce zice pediatra.
mexxa ... eu una iti doresc multa sanatate si sa se descopere suferinta strunfului , si curaj mamica curajoasa o sa fie totul bine
inutsa... mersi draguta, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti mai mult

eu am intrat sa va urez un weend placut, plin de soare si de veselie... si o sapt placuta....noi suntem in grafic cu toate ca asera nu am apucat sa calc toate lucrutile... dar sa vad poate mai incerc azi un pic daca nu asta e.
eu am o febra musculara si o durere de oase de nu stiu ce e cu mine.... in plus de asta nu am dormit deloc asera.... si nu din cauza lui darius care a dormin toata noapte

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lacra multumim! Eu prefer cafea!
Ani distractie placuta la mare!
Miha imi pare rau pt analize! dar ce carente ies? Anemie?!
Mexxa ma bucur ca s-a mai ivit o alternativa cu strainatatea! Poate rezolvati definitiv problema!

Am ramas singura cu baietii! Cu exceptia ca ma enervez cand David tipa aiurea, totul e bine! Am facut mancare, i-am hranit pe amandoi, ieri i-am facut singura baie lui Matei, deci ma descurc! Noaptea are program de masa la 12, 3 si in jur de 6! Azi s-a trezit la 5.30 si a papat pana pe la 6 si se maraia! L-am pasat la tati si l-a schimbat si adormit, ca satul era! Il mai doare burtica, dar se rezolva rapid cu Infacol dat in doze mici! De l-ati vedea cum se stramba de la el...Mai nou se screme mult dimineata pana cand iese cu scaunul!
Afara iesim in fiecare seara si-i place tare mult! Trebuie sa am grija sa-l feresc de fratesau, care il "iubeste" mai cu patos! Azi era la patut si-l pandea sa-l apuce de ceva! Noroc ca nu prea ajunge la el!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Aly eu am dat azi...imi pare tare bine ca te descurci...incetul cu incetul te acomodezi

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput