Gravidute&Mamici de IASI (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Inesa, daca nu ne mai auzim, bafta si la examenul asta

Alina cu Darius, distractie faina si vreme buna sa aveti. Tot asa, in caz ca nu ne mai auzim.

Lacramioara, vezi? E musai sa iei catel

Alina cu David si Matei, esti fata descurcareata. Nici nu-mi faceam eu griji pentru tine

In rest... pentru toata lumea si week-end fain sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alynta deci sa nu ma sperii de la dureri... Nu stiam ca sunt si dureri inainte de termen

ralu fata de maritat zici? Eu, in sinea mea de copil, credeam ca sunt buna de maritat cand am inceput sa spal vesela .
Acum stam la camin gen garsoniera, decat sa dam bani pe chirie in oras, mai degraba ii economisim pt bebe. Dupa ce termina sotul doctoratul cred ca plecam pe undeva, ca eu am ramas cu "microbul plecarii" de cand am fost in SUA si sotul ar vrea si el sa practice prin alte parti meseria. Dar mai vedem, mai sunt 2 ani pana atunci... Se pot schimba multe pana atunci.

mexxa curaj si cu DD inainte

daniela 70 mil la muzicanti?!!!!!!! Si eu ziceam ca 60 mil care le da prietena mea e scump. Pentru aceeasi muzicanti, noi am dat 3000 lei in Roman. Daca mai dau si zeci de milioane pt ornatul salii, alte zeci fotografului si cameramanului, ei cu ce mai raman? Macar cheltuielile sa si le scoata...

Miha sa treaca

Alina merci si... nu uita de poze

Alynta bravo! pt David cel iubaret

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Eu sunt cam adormita, dar mai am un pic pana la examen si nu am timp de somn
Avem cateva poze noi cu burtica http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/Burtica#5343855108909294370
Sotul ma intreaba, cand stau ca in poza: "Tu mai vezi ceva la calculator?"
Adevarul ca nu vad chiar tot, dar pe ici-colo mai prind cate ceva

ralu merci Si tie un week-end fain

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Ani, daca e deranjat la burtica, eu zic sa nu-i dai cirese, ca sunt diuretice... si o sa fie si mai rau. Cu capsunele... e o poveste mai lunga... ele contin alergeni si pediatrul nu le recomanda. Eu i-am dat una doua pe la 8 luni, dar atat...
Cum a reusit sa cada? Nu era legat? Scaunul meu are si ham pe el si cand era mica o legam... Bine ca nu s-a lovit la cap....

inutsa, cand e DPN? Nu cumva mataluta ai facut efort de te doare jos? Pe mine m-a durut o data, dar de la efort. Inainte de a naste n-am avut nici o durere...

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta deci te descurci si singurica,bravo mami
Inutsa am vazut burtica, e tare frumoasa spor la invatat si asa un sfat daca imi permiti ganditi-va de multe ori inainte sa plecati cu un copil afara.Adica luati in calcul sistemul sanitar de acolo si cel educational ca noi de asta ne-am lovit

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Ani, mie pediatra mi-a zis sa nu o tin pe plaja mai mult de ora 10 si crema cu factor 30 e ok... Soarele e foarte puternic si stratul de ozon... cam lipseste, asa ca mai bine.... stati cumintei dupa ora 10. La ora 12 era atat de cald, ca baietelul prietenei mele a facut insolatie la umbra, doar de la caldura degajata de asfalt.... Asa ca aveti mare grija... sa nu stati pe la spital.... Voi va duceti la distractie... Pediatra a recomandat sa intram la racoare dupa ora 10-10.30. Si Darius e si blondut... Stefy e mai brunetica ca mine si nu are probleme cu soarele... dar sotul meu... imediat face insolatie... e mai rau ca un copil mic...
Crema lui o folositi si voi, ca e multa si la anul nu mai e buna... Cel putin asa am procedat noi...

Daniela, bravo Amaliei...

Miha, of,of.... pai de ce nu au isit bine mai?

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

Cum ramane fetelor facem o formatie si ne apucam de cantat la nuntiAsa strangem bani si pentru Sebicu si ne mai ramane si de cate un concediu la fiecare daca facem 10 nunti pe sezon

Mergi la inceput

Da Lacramioara e buna si 30 dar tocmai pt ca pe noi ne prindea si ora 12 pe plaja il dadeam cu 50 si plus sub umbreluta si blindat in costumasul lui

Mergi la inceput

Mai, ma omorati cu catelul... si Ralu, si Ani si Teo....

Mexxa, multa sanatate lui Sebi.

Alina, pentru tine ca esti descurcareata si un lui David cel iubaret.

Ani, distractie placuta in concediu.

inutsa, eu zic sa mai asteptati cu plecatul sa mai creasca micuta.... la varsta asa mica o sa va loviti de multe.

Teo, noi ne-am ferit de stat afara cand era zapuseala... ca insolatia se poate face si de la caldura...

Poze din mai 2009

Mergi la inceput

Asa era printul blindat la plaja
http://outdoors.webshots.com/photo/2380336030102537454kLHxFM

Mergi la inceput