Gravidute&Mamici de IASI (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Raluca noi mergem in Constanta iar plaja o sa facem la Mamaia sau la plaja moderna.

Si in Constanta unde stati? Va place sa stati acolo, in aglomeratie? Adica stati la cineva sau la hotel?

Citat:
Referitor la nunti, anul asta avand f. multe nu dam mai mult de 600-700 ron, bine...in afara de cea la care cununam.

Cam asa am zis si eu. Plus cadou la cununia civila de vreun milion. E ok, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
Raluca... in ceea ce priveste nuntile si noi stam bine.. pe 11 si 12 iulie avem doua nunti... dar mai mult de 500-600 nu avem de unde da.. mai ales ca vine si taierea motului lui Darius... acum depinde

aha... deci tot pana in 7 maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Ma gandeam dragele mele nu ati vrea sa punem mana de la mana si sa o ajutam cu niste banuti pe Mexxa ?In curand va pleca in Ungaria cu Sebicu si cu siguranta au nevoie disperata de bani.
Stiu ca e greu pt toti zilele astea dar cred ca orice suma conteaza pt ei acum
Mexxa da-ne si noua mai multe detalii despre costurile operatiei si un numar de cont sunt sigura ca sunt mamici inimoase aici la noi

mami fericita de Vladut Dominic

Multumesc tare mult pentru initiativa.
Plecarea la Szeged va fi la inceputul lunii iulie.Pana atunci sa facem pasaport lui Sebi, sa scoatem cardul european de sanatate ceea ce inseamna sa venim la Iasi.
Sper sa fie bine si sa rezolvam, sa aflam cauza bolii care ne macina de 2 ani.
Zilele acestea ne-am impartit intre spital,mutat, telefoane clinica si toata aceasta nebunie.
Nu doresc sa imta nimeni ceea ce simt eu cand Sebi cere in parc si nu are voie deoarce poate duce mana la urechi....singura placere este mersul cu bicicleta si de multe ori ocolesc parcul sa nu isi mai faca inima rea.
Operatia va costa in jurul sumei de 5000RON care include operatia, taxa medicului si spitalizarea, suma fiind doar o aproximatie deoarece medicii au foarte multe necunoscute. Apoi sunt si analizele care trebuie sa le facem pentru a afla cauza bolii si modalitatea de stopare a infectiei.
Aici aveti docuntele scanate cu toate operatiile.

Va multumesc din suflet si cine poate sa ne ajute aici aveti datele:

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
ralu sotul e din Roman, eu sunt de la tara, si de abia astept sa ajungem acolo caci e f frumos.

Te cred, aer curat, curte, gradina... imi amintesc perfect de vacantele petrecute numai la bunici.

Citat:
Mi-am luat lectia cu mersul pe jos, cumparaturile [nu erau decat cirese si o varza, dar totusi...] Daca nu aveam examen, nici nu ma aventuram. De acu stau cuminte, numai sa-mi treaca si durerile astea si sa fie bebe bine.

Destul de mult si varza aia, si ciresele. Bine ca-mi stii acum de frica. Sper sa nu te razgandesti.

Am inteles ce ai descris tu legat de nunta. Cam asa gandesc si eu.
Deci daca in Roman a mers masa cu 5 mil, e clar ca 6-7 e cam in grafic, in Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onoffalina

Buna fetele,

Am revenit si eu pe Forum, dupa o absenta destul de indelungata.

Am revenit bineinteles cu o intrebare. Ma pregatesc de nastere si vreau sa va intreb daca va mai aduceti aminte sau aveti ceva informatii legat de ce tarife se mai practica la Cuza Voda, atat pentru cezariana cat si pentru nastere naturala.

Medicul meu este Dumitrascu Irina.

Va multumesc mult!

Alina... 40 weeks and counting...

La nasterea naturala am dat 3mil jumatate la dr. mea, 50mii la asistenta de la sala de nastere, 250mii la infirmiera. Si alti banuti la asistente, infirmiere, la o rezidenta am mai dat!
Cazariana ajunge la 10mil dr., 2mil-2mil jumatate anestezistul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

ralu am uitat sa zic... In Iasi ne intoarcem prin septembrie, dupa concediul sotului. Atunci vedem unde stam in Iasi. Dar ma gandesc ca , dupa cum eu incep scoala in octombrie, poate mai stau la tara sau la sor'mea pana atunci. Nu de alta, dar pe urma cine stie cand ii mai vad...

Aha. Dar voi stati in camin acum?
Si ideea e ca definitiv, sa ramaneti in Iasi sau la un moment dat va intoarceti spre casa de tot? (scuze daca ai mai zis pe-aici, dar e posibil sa-mi fi scapat...)

Mergi la inceput

Citat:
si pt mine a fost o surpriza, acum sa vedem daca a fost doar o intamplare sau isi face un obicei din asta. Azi cand ne intorceam de la plimbare s-a scapat pe ea, noroc ca eram aproapape de casa, sau poate a zis fata si eu n-am auzit

Eu-s de parere ca de la o "intamplare" dintr-asta se naste obisnuinta.
Si... cu siguranta Amalia ti-a zis, dar n-ai auzit tu

Mergi la inceput

Citat:
...pai numai muzica ii ajunge aproape 70 mil.

am citit bine? 70 de milioane? da' cine le canta, frate, de atatia bani?

Mergi la inceput

Andreea (Mexxa), sper sa reusiti de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Miha, eu il inteleg pe Robert si-l sustinSi mie mi-e frica, stii doar. Si biata Amira... Macar sa fie ok si sa nu mai repetati.

Din pacate au iesit la fel de proaste...
Azi n-am reusit sa dau de pediatra.Luni voi merge la ea sa vedem ce e de facut.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput