Gravidute&Mamici de IASI (94)
Raspunsuri - Pagina 4
Anilansa spune:
mamici.. sa nu ma intelegeti grsit... eu cand am zis 400-500 .. ma refeream la minim.... eu am fost la o nunta in mai... obligatie de familie.. inafara de cea de la roman cand am mers cu Darius dupa noi
... si am pus in plic 750.
mai am de ex 2 nunti pe 11 si pe 12 iulie... si cred ca ma duc cu ceva bani la noi... ![]()
mamici mersi de sfat... moldo.. nici eu si nici sotul nu suntem alergici la capsuni... dar o sa mai astept
mamici... curatenia.. e gata... mai am de calcat si gata.. termin cu tot si ple in concediu cu inima impacata cu nu e casa vraiste![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
onoffalina spune:
Buna fetele,
Am revenit si eu pe Forum, dupa o absenta destul de indelungata.
Am revenit bineinteles cu o intrebare. Ma pregatesc de nastere si vreau sa va intreb daca va mai aduceti aminte sau aveti ceva informatii legat de ce tarife se mai practica la Cuza Voda, atat pentru cezariana cat si pentru nastere naturala.
Medicul meu este Dumitrascu Irina.
Va multumesc mult! 

alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca A fost foarte frumos aseara la balet si foarte emotionanta intalnirea cu fostii colegi iar Vladut a fost cuminte cu tati. |
Ma bucur ca te-ai simtit bine! La mai multe iesiri!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Al meu papa de anul trecut!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 La un moment dat Ami s-a trezit in timpul noptii si a inceput sa se traga de pantaloni, am dezbracat-o crezand ca ii este cald; apoi a inceput sa se traga de body asa ca am intrebat-o daca vrea sa faca pipi, mi-a raspuns "asta" si a aratat ceva cu degetul in noapte; asa ca am pus-o pe olita si a si facut pipi ...e prima data cand cere olita noapteaDaniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
Brovo ei! Ai fetita mare!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa am vazut ca ralnied1 nu prea a avut somnic asera |
Nu te speria, asa-s eu, de obicei. Lumea ma cam stie.
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui inutsa Salutare si de la noi! Mamici, HELP!!! Printre semnele travaliului se regaseste cumva si o durere jos, de parca te "rupi" in doua, de parca te-ar taia? Ieri seara am avut dureri din astea, nici in fund nu puteam sta. Azi au mai trecut, dar tot mai am. Toate ca toate, dar nu vreau de pe acum la maternitate...![]() --------------- Inesa [ 35+] cu Biancahttp://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/ |
Se pregateste colul de nastere! Dureaza cateva saptamani durerea= contractii!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Dupa jumatate de an de cand nu mai face pisu noaptea.... mi-am facut curaj si de 4 seri doarme cu chilotei.... |
Bravo! De-acum e numai buna de maritat. Dar mai intai, sa-i iei fetei catel, ai auzit?
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa ieri am luat crema cu protectie solara de la BIODERMA -Photoderm kid 50+ , iar nasa noasta a luat emiplant 30... o sa ii dam primele zile cu 50 si apoi trecem la 30. pt noi nu am luat crema o sa ne dam tot cu asta sau o sa luam deacolo. |
Alina, mai bine va luati de-aici. Ca acolo au niste preturi...

Sau, daca te duci acolo in Real sau vreun supermarket de asta, poate gasesti mai ieftin.

...e prima data cand cere olita noaptea
Mamici, HELP!!!
[ 35+] cu
Bianca