Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)
Raspunsuri - Pagina 22
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - nu e nici un secret...carla! |
Stef & Carla
Sitting in a tree
K-I-S-S-I-N-G...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
'neata si de la noi, ceva cumparaturi de dimineata, hranit copii si apoi liber la forumeala!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Cum nu vazusi poza nud? Da' asta ce-i? http://www.flickr.com/photos/22336005@N05/3608133987/ |
Sa stii ca de la linkul semnaturii nu se vedeam folderul asta cu poze recente. Din poza www.flickr.com/photos/22336005@N05/3608947528/in/photostream/" target="_blank">asta ai reusi oare sa elimini picioarele tale? Ca ar fi atunci o poza din aceea de pus in calendare, asa faina e!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Buna dimineata,
eu sunt cam suparata fiindca Andrei e de nerecunoscut, plange mult cand il duc la gradi, acasa este foarte nervos, nu coopereaza la nimic, la tot ce-i spun zice nu, se arunca pe jos, adica chestii pe care nu le-a facut niciodata. Vad ca missele se straduiesc sa-i joace-n struna, e pupat si luat in brate, e supravegheat indeaproape la locul de joaca din curte, tot timpul sta cineva langa el. Cica asa reactioneaza in primele saptamani, dar eu sunt daramata rau fiindca-l vad cum plange si vad cum i s-a schimbat total comportamentul. Am cautat sa citesc despre asta dar nu gasesc in cartile despre psihologia copiilor.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
La multi ani fericiti draga Piciulika, sper ca nu te superi de intarzierea urarilor, am fost plecati s-o serbam pe mama, e nascuta in aceeasi zi cu tine
. Sper sa ne vedem la Bucuresti. E un loc tare frumos de joaca in Tineretului, am fost aseara acolo si e plin de leagane, topogane, etc, foarte bun pt pici.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
cecilia L spune:
Papanash, sper din tot sufletul sa va acomodati cat mai curand la gradi, de aceasta reactie imi era frica atunci cand l-am lasat pe Cristi la tara, nu stiu ce sa-ti spun, ma depaseste, poate fetele cu 2 bebici sa-ti spuna mai multe.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Am vazut-o pe Venus si mi-a placut tare mult, nu mai putem sa-i spunem Degetica, a devenit o adevarata domnisoara si numai mica nu pare sa mai fie, cel putin mie mi se pare ca a crescut mult si parca nu mai seamana asa de mult cu tati, cand era tunsa scurt scurt parea copia lui. 

Daca ma primiti si pe mine fara copilul din dotare, vin si eu sa ma vad cu voi, mi-ar placea sa o cunosc pe Piciulika si sa va revad pe voi si papanashii si dulcetelele voastre, asa poate imi trece dorul de al meu, nu mergem la sfarsitul saptamanii sa-l vedem...... stabiliti locul si ora si ma conformez.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
papanash spune:
Bernixu, Degetica e o frumusete, foarte mult mi-au placut pozele cu ea.
Gabitz, ce va invidiez pentru vacanta superba pe care ati avut-o... Se vede ca v-ati simtit excelent cu totii, iar pitica e in mare forma. Tu ai slabit mult.
Mamicile de la Cluj, sunteti frumoase rau de tot, va pup pe toate cu tot cu copiii din dotare, bravo voua pentru intalnire .Ripley, de ce nu mai dai pe-aici ? ce mai faceti ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
ia sa ma apuc de capitol nou, sa vad daca mai stiu
.copilul meu sta pe hol si la bucatarie, spala niste pitici. In clasa nu vrea, plange de fiecare data cand intra acolo. copiii au activitati, le arata planse diverse, al meu vrea la bucatarie 
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme