Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Buna dimineata.
Bogdan are febra de 2 zile. Pediatra era in minivacanta iar pediatrul de rezerva nu era de garda, pe ambii il gasesc abia azi (09) . Nu m-am incumetat sa il scot din casa cu febra si sa stau pe holurile spitalului cu el, asa ca am preferat sa chem salvarea. A venit un medic in varsta si i-a prescris eretromicina, novolcamin supozitoare si ser efdrinat pentru nas. A dat cineva eretromicina la micuti? Nu am prea vazut pe aici mentionata eretromicina.

Babylina sanatate multa lui Bodi! Andrei cand a facut socul ala toxic i-au dat eretromicina suspensie dar nu a luat decat doua zile apoi i-au schimbat tratamentul. Nu a avut reactii adverse.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Vazut si poze din concediul lui gabitz (abia astept si io, ca mult nu mai e!) si frumuselul valentinei (ai griga cu "poligoanele" cu sotul, poate te vezi trecuta pe prima pagina!), si pe nazdravanul Andreei, si Energia dezlantuita (la pozele din spital mi s-au umezit ochii) si pe mami a ei copil (ce nostalgii mi-au trezit pozele tale!, dar cred ca tuturor, nu doar mie).

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Se pare ca pe umerii nostri cade sarcina sa terminam acest capitol!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Apai, sa-l dam gata! pe capitol adica.

Cum nu vazusi poza nud? Da' asta ce-i? http://www.flickr.com/photos/22336005@N05/3608133987/

/

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Fetelor, io ma retrag.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

De doua zile de cand e bolnav nu mananca de cat "tzitza". Sta non stop in brate si la san. Are febra si se simte rau mai ales cand se trezeste. Dupa 10-20 minute isi revine si e gata de alergat prin casa. DAr pana isi revine nu poti sa te intelegi cu el. Plange din orice si mai ales daca are senzatia ca nu vreau sa ii dau sa suga. In astea 2 zile a dormit ziua in perioade foarte scurte de maxim jumatate de ora. CAnd se simte bine citim cartile.Le ia la rand, citeste putin si dupa aceia zice " tata=gata" dupa care alege alta carte zicand " paia". Zilnic apare cu cate un cuvant nou de ne lasa cu gurile cascate. Isi spune numele numai ca pe el il cheama "NI". Pana acum il chema "Money". Acum il cheama " Ni Deode". Are cuvinte pe care le pronunta corect gen : haine, haina, stea, ba da si ba nu, a invatat sa zica da, dar multe din cauza faptului ca nu il spune pe "r", "c", "d" si "g" ii ies tare dulci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Apai, sa-l dam gata! pe capitol adica.

Cum nu vazusi poza nud? Da' asta ce-i? http://www.flickr.com/photos/22336005@N05/3608133987/

Da, am vazut alte poze de cand era Ana bebe. Sa stii ca Venus a ta e mortala,o frumusete delicata!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Legat de ertromicina. Am gasit pe google doar 2 mentionari ale eretromicinei data la copii.

Bogdan face foarte urat cand trebuie sa ii dau medicamentul. Ia nurofenul sau panadolul dar cand trebuie sa ia eretromicina e jale zici ca vrem sa il otravim. Trebuie sa il tina taicasu si cand plange ii strecor lingurita in gurita. Eu de obicei tin cont de reactiile lui............

Mergi la inceput

..........La terminat capitol ma bag dar la facut capitol nou in ca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
o cafelutza calda.....
bernix - wow...ce-am vazut eu acolo???
eu vin in orice parc.si eu prefer dimineatza.
pup.plange fata.

Mergi la inceput