Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Comunicat important pentru mamici, Dulceturi & Papanasi

Vineri, 12.06, Michael insotit de parinti va ateriza la Bucuresti, urmand a decola pe 15, luni, insotit doar de mami.
(parintii cu treaba/job vineri & luni, tati mai da o tura la Campulung si revine miercuri la cuib).

Rugam onorata comunitate sa dea un loc de párcuire cat de cat comuna, sambata sau duminica, si evtl. o ora acceptabila pentru majoritatea (adica post 9:30, ante 13 - sau post 15-16, ante 18:30, cand puii sunt vivaci si avem dupa cine alerga...!)
Tare sper sa ne vedem cat mai multe/i!?

(Noi vom adasta in Cotroceni - deh! - si habar nu mai am de parcuri, in afara de Carol, in care ne dadeam la greu pe role cand eram tinerei... Dar venim unde e de venit, ok?)

Nah, surpize-surprize! Cu drumul la Cluj a fost din si mai scurt, pe asta azi l-am batut in cuie.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Piciu, ar fi super! Eu una ma bag, vineri vreau sa-ilas iar pe cei mici la mama,asa ca as fi libera in week. Ramane doar sa se hotarasca si celelalte mamici asupra orei si locului de intalnire. Sper din toata inima sa nu mai apara neprevazutul si sa va pot intalni in sfarsit!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Cecilia,multumim. Andrei si-a revenit foarte bine dupa episodul de acum 2 saptamani. A facut falcute si imi pare ca s-a inaltat. Legat de sora-sa, vad la Andrei unele gesturi de-ale Alexandrei. Vad ca nazdravanului ii prieste viata la tara. Abia astept sa-mi clatesc ochii cu ceva pozici.
Ceamica, condoleante! Felicitari lui Sebi pentru noul vocabular. Astept si eu cu infrigurare clipa cand Andrei va rosti si altceva in afara de mama. Crede-ma,prefer sa nu-i taca gurita toata ziua, decat sa am un mutulica la usa!
Gabitz,multumim
Andreea, ma bucur sa vad ca esti mai bine din toate punctele de vedere. L-am admirat sipe strengarul de Cristi! M-am topit de-a dreptul cand l-am vazut aici
Tunsoarea lui Andrei este opera a la mandea,adica subsemnata! L-am tuns asa ca am vrut sa-i mai scurtez un pic din perisor,pana la taierea motului!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Pai daca e vorba de intalnire, doar n-o sa lipsim noi ! Sigur ca vom veni, sper sa avem vreme buna de mers in parc. Cismigiul mi se pare prea aglomerat, cred/sper ca vor fi multe mamici doritoare si vom fi un grup destul de mare. La un moment dat mai propusesera fetele sa ne intalnim la un "picnic" cu paturica pe iarba, poate ar fi o varianta aplicabila in acest caz. Care parcuri credeti ca s-ar preta la asa ceva ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Stiu ca in IOR se poarta sa iesi la iarba verde,nu stiu ce sa zic de Carol, nu am mai fost de ani de zile acolo

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Mey, io am zis de Carol ca tot are Piciu amintiri din tinerete cu locul respectiv si-i poate nostalgica :)

Da' Luy, are dreptate, n-ar fi rau sa avem si varianta de rezerva unde sa nu ne ploua. Deja mi se par5e o problema ca nu-mi vine in minte nici un parc cu terasa mare si acoperita, da' promit sa ma gandesc si sa zic maine, ca nici timp nu prea e.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Noi am fost la tara in week-end si Degetica s-a adaptat fara probleme. Am pus cateva poze la semnatura, daca sunteti pe faza, ca nu cred ca le las pe toate publice, asa cu nudu gol. :)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Oasele mele batrane isi cer dreptul, asa ca trebuie sa ma retrag cu parere de rau la somnic. Pupici tuturor si noapte linistita!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineata.
Bogdan are febra de 2 zile. Pediatra era in minivacanta iar pediatrul de rezerva nu era de garda, pe ambii il gasesc abia azi (09) . Nu m-am incumetat sa il scot din casa cu febra si sa stau pe holurile spitalului cu el, asa ca am preferat sa chem salvarea. A venit un medic in varsta si i-a prescris eretromicina, novolcamin supozitoare si ser efdrinat pentru nas. A dat cineva eretromicina la micuti? Nu am prea vazut pe aici mentionata eretromicina.

Mergi la inceput

Vaz ca lu' Piciu ii prieste sarcina si-i tot pe drumuri, ieri la Cluj, maine la Bucuresti si suna adunarea peste tot pe unde trece.
VAzut poze cu nazdravanii de la Cluj si cu amorezii ce s-au cunoscut in sfarsit si-au si trecut la treaba.
Gabriela, da' stie ce vrea fetita ta, nu l-a prea lasat pe matroz sa resppire de-atatea pupicuri. Sper sa n-o faca geloasa mandrele de la Bucuresti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Noi am fost la tara in week-end si Degetica s-a adaptat fara probleme. Am pus cateva poze la semnatura, daca sunteti pe faza, ca nu cred ca le las pe toate publice, asa cu nudu gol. :)

Eu nu am vazut nici o poza cu nudu gol,poate nu ma uit unde trebuie? Am dat la semnatura.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Buna dimineata.
Bogdan are febra de 2 zile. Pediatra era in minivacanta iar pediatrul de rezerva nu era de garda, pe ambii il gasesc abia azi (09) . Nu m-am incumetat sa il scot din casa cu febra si sa stau pe holurile spitalului cu el, asa ca am preferat sa chem salvarea. A venit un medic in varsta si i-a prescris eretromicina, novolcamin supozitoare si ser efdrinat pentru nas. A dat cineva eretromicina la micuti? Nu am prea vazut pe aici mentionata eretromicina.

Sanatate multa!
Nu stiu nimic de eritromicina, din pacate.

Mergi la inceput