Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Comunicat important pentru mamici, Dulceturi & Papanasi

Vineri, 12.06, Michael insotit de parinti va ateriza la Bucuresti, urmand a decola pe 15, luni, insotit doar de mami.
(parintii cu treaba/job vineri & luni, tati mai da o tura la Campulung si revine miercuri la cuib).

Rugam onorata comunitate sa dea un loc de párcuire cat de cat comuna, sambata sau duminica, si evtl. o ora acceptabila pentru majoritatea (adica post 9:30, ante 13 - sau post 15-16, ante 18:30, cand puii sunt vivaci si avem dupa cine alerga...!)
Tare sper sa ne vedem cat mai multe/i!?

(Noi vom adasta in Cotroceni - deh! - si habar nu mai am de parcuri, in afara de Carol, in care ne dadeam la greu pe role cand eram tinerei... Dar venim unde e de venit, ok?)

Nah, surpize-surprize! Cu drumul la Cluj a fost din si mai scurt, pe asta azi l-am batut in cuie.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Am vazut si ceva poze. Andreea11, e un frumos Cristi, si zau ca nu pare rau (dar te cred pe cuvant ). L-am mai vazut si pe Stefan, si pe Cristi al Ceciliei, si pe nazdravanii Valentinei si ai lui Gabitz. Am vazut si pozele de la Cluj (multumim d-lui. Radu si D-nei.Ursulescu ). Am facut si eu vreo 4, dar stiindu-l pe Radu acolo, nu m-am sinchisit sa fac mai multe.. Sa nu uit ca am vazut si niste picturi fff frumoase. Io nu zic ca ma pricep, dar personal mi s-a parut ca Alex are talent. Pe langa cea care iti place tie Rox, mie imi place si cea cu acvariul.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Ramonaiani, cum mai esti? Am visat azinoapte ca ai nascut..

asa, la zi mare - odata cu Piciulika?
Sorry, da' n-a vrut! Inca suntem 2 in 1. Sa vedem miercuri la control ce vesti imi da nenea doctorul.

Ieri am luat bilete de avion alor mei - or sa vina duminica la mine.

Tot ieri am fost si la biserica - m-a spovedit Tata Popa - da' nu m-a impartasit ca deja mancasem - era 12 jumatate ziua. (El chiar credea ca stau nemancata/nebauta pana la ora aia??) A, si ca sa fie preot de treaba, imi zice ca daca nu nasc pana atunci, ma asteapta duminica pe 21.06 la ora 11 sa ma impartaseasca (am facut o ora dus, o ora intors, am stat 2 ore la biserica la slujba si spovedanie, si dupa astea 4 ore de zbucium - am zacut acasa pana seara). Sotul m-a certat ca am tinut mortis sa merg la biserica - Asa-i ca avea dreptate? .

Eliza tot nu vorbeste. Adica ii turuie gura, da' pe limba ei. Poate cand or veni ai mei sa inceapa si ea sa-si dea drumul la limba pe romana .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

dadada...vrem si noi la intalnire cu fam ursuletzului!
yaia - nu e nici un secret...carla!
andreea - e un frumos cristinica al tau.lasa-l ca are timp sa vb...dupa aia o sa-ti doresti sa taca!crede-ma ca stiu ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ooo , Piciulescu, sigur ca ne intalnim!
Cismigiu o fi ok?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Piciu, intai de toate, la multi ani!, cu scuzele de rigoare pt intarziere.

De intalnit, nici nu-ti imaginezi ce ma bucur ca ne intalnim, insa io zic ca in Cismigiu nu-i cel mai nimerit, ca-i plin oricand, la orice ora. Nu mai zic cat de scump e la terasa de langa lac.
Parerea mea e ca in Carol ar fi super, ca-i destul loc de alergat pt pici si parca nu se inghesuie asa lumea. Acu' nu pot sa nu remarc ca din Cotroceni pan' la Moghioros nu-i decat o aruncatura de bat.
Cu intervalul orar, io votez pt dimineata.

Deci, Parcul Carol, ora 10 - 10:30, as alege io.
Sa vedem si alte pareri...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pai daca e vorba de intalnire, doar n-o sa lipsim noi ! Sigur ca vom veni, sper sa avem vreme buna de mers in parc. Cismigiul mi se pare prea aglomerat, cred/sper ca vor fi multe mamici doritoare si vom fi un grup destul de mare. La un moment dat mai propusesera fetele sa ne intalnim la un "picnic" cu paturica pe iarba, poate ar fi o varianta aplicabila in acest caz. Care parcuri credeti ca s-ar preta la asa ceva ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Ia uite ca mai bantuie cineva pe aici la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Poate venim si noi, desi eu parca as opta pt IOR e mai apropae de noi si de aia.
Voi hotarati si daca putem ajunge unde stabiliti ne facem si noi prezenti

Mergi la inceput

Andreea, e tare dulce Cris si zau ca daca nu ai fi povestit tu despre "crizele" pe care le face, mi-as fi imaginat ca este foarte ascultator si cuminte. Are asa o mutrita nevinovata...

Mergi la inceput