Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
yaia - nu prea erau turcoaice, erau nemti si rusi la greu.a agatat 2 rusoaice dragutze, dar acum s-a intors la dragostea lui de acasa.

Pai asa sunt idilele de vacanta...scurte...si ard repede!
De curiozitate, cum o cheama pe 'dragostea de acasa'? Asta daca nu e secretul prea mare.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Daca mai vreti sa-l vedeti pe Cristian http://community.webshots.com/album/572909909IpfpAw?vhost=community

Mergi la inceput

Salutare!!
Noi azi am umblat prin ploaie dupa Mica Sirena. In we am fost la nasa si am iesit in Parcul Carol, f frumos mi s-a parut. In rest nimik nou. De vorbit nu vrea, pe olita, nici atat. Eu obosita in continuare, insa cu moralul mai ridicat. Incerc sa ma bucur ca am un copil sanatos, un sot idem si sunt cat de cat ok, restul...cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

LUY, PICIULIKA LA MULTI ANI! cu intarziere si cu scuzele de rigoare.
Fericire maxima si sanatate beeeeeeeeetoooon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Daca mai vreti sa-l vedeti pe Cristian http://community.webshots.com/album/572909909IpfpAw?vhost=community

Un dulce!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Salutare!!
Noi azi am umblat prin ploaie dupa Mica Sirena. In we am fost la nasa si am iesit in Parcul Carol, f frumos mi s-a parut. In rest nimik nou. De vorbit nu vrea, pe olita, nici atat. Eu obosita in continuare, insa cu moralul mai ridicat. Incerc sa ma bucur ca am un copil sanatos, un sot idem si sunt cat de cat ok, restul...cu Dumnezeu inainte.

Lasa prostiutele. Sanatosi sa fiti si bucurati-va unul de celalalt, restul sunt detalii. Cat mai mult timp petrecut cu Cris, in parc, in aer liber, distractie si joaca. Restul nici nu o sa ti le amintesti peste vreo 5 ani!

Poze

Mergi la inceput

Ceamica deci se poate intampla minunea peste noapte??? Eu tot astept, dar parca urechile mele nu mai vor fi vreodata gadilate de vocea cristalina a lui Cris, ele sunt doar bruiate de tipete

Valentina imi place mult tunsoarea lui Andrei. Asa il voi tunde si eu pe Cris dupa mot. Unde l-ai ,,cuafat''??

Erina eu stiu ca parul(volum, grosimea firului, densitate) e genetic, nu prea conteza tunsul. Chestia cu tunsul la copii, cred ca e mai mult teorie. Acum poate ma insel eu. Pupici Dariei, cea cuminte.

Cecilico ma omori, cu Cristi cel istet. Doamne, de-ar zice si al meu macar apa......Pupici si lui Cristi si un sejur cat mai placut la bunici. Abia asteptam sa ne revedem in parc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Un dulce!

Poze

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Buna luni dupa-masa (desi o simt ca pe o duminica dupa-masa).
Ne-am reintors ieri pe meleagurile bistritene, l-am luat si pe tati cu noi (sa vedem cat rezista )

Dupa cum v-au informat Gabriela si Picia, ne-am vazut la Cluj. Foarte frumos dar scuuuurt. Numa' bine, ca mai vine si Luy sa rasuceasca cutitul spunand ca au stabilita o intalnire in august . Mai, mai ca imi vine sa dau buzna peste voi.

Eu din pacate tot pe fast forward sunt, asa ca nu ma bag la raspunsuri desi ceva-ceva tot am prins. Am vazut ca unii au fost in vacanta, altii pleaca, unii vin in romania. Sa va fie de bine vacanta tuturor

Despre noi, asa pe scurt, pot spune ca suntem bine, sanatosi, frumosi . Rares vorbeste mult, spune o groaza de cuvinte, repeta tot, deja imi da ordine (azi il chemam la masa, si cand ma apropiam de el imi spunea : "nu, nu, du-te", si ca sa fie cat mai clar mesajul il insotea si de gesturi, adica ma impingea pana ma scotea din spatiul lui. Pai daca acum face asa, ce ma asteapta?
Olitza e tabu, nu se atinge de ea, si nici nu insist deocamdata. Laptele il bea tot din biberon, din cana e cah, in rest orice lichid il bea din cana/sticla. Ba mai mult, mai bea si supa cateodata din farfurie direct (l-a vazut pe taica-meu).
Ne spalam pe dinti, ne dam cu chenca (crema) si alte chestii de care nu-mi mai aduc aminte. De mancat, asa si asa, in schimb cand vine vorba de smecherii nu-l intrece nimeni. Exceleaza la capitolul asta. Presupun ca e o chestie obisnuita la copii (nu stiu de unde invata sa manevreze asa adultii )

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Daca tot am putin timp liber si am terminat de facut si clatitele cu urda, ma bag cu un raspuns la Ghici 43 . Io zic ca este Teo a lui Mary. Sper s-o fi nimerit, macar asa sa-mi scot parleala ca absentez la greu

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput