Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am doua restante uriase:)

La multi ani Luy!
La multi ani Piciulika!
Va urez numai bine, din toata inima.

eu sunt la munte acuma.
o sa urmeze o perioada haos, pana pe 19 cand plecam la mare. Mutam lucruri, o sa impachetez si computeru....iar de pe 25 iunie incepe marea renoivare la bucuresti, jale mare.
Vroiam sa merg si in excursia foto nr 2, e de pe 3 pana p 5 iulie, dar pana si maica-mea mi-a zis ca sunt exagerata.
Adevaru e ca sunt la 2 Mai atunci si nu stiu cum as putea ajunge in Nordul Dobrogei de asta data. Un coleg s-a oferit sa ma culeaga din drum de undeva, insa desi imi doresc sa ma duc, cred ca as fi cam egoista.
Chestia e ca daca fac poze bune si acum, am sanse sa merg in tabara internationala. Dar aia ar fi de 12 zile....12 zile sa-i las singuri e totusi cam mult.
Ma simt intr-adevar f f rasfatata, egoista si imatura, acus fac 30 de ani si numa la mine ma gandesc.
Domnu tigaie mi-a zis f clar ca aceste poze nu aduc niciun beneficiu familei, in contextul renovarii, aranjarii casei etc etc, adica ca eu nu am prioritatile clare, caz umblu dupa cai erzi pe pereti.
Asa e , recunosc.Copiii mei nu au decat de suferit prin absentele mele.
Gh a devenit f f mamos, azi a stat la Tz cred ca 4 ore in total, mai mult decat atunci cand era bb mic, cum ma pierde din priviri e innebunit....

Gata, m-am plans destul.
N-am vazut poze, ca n-am cand, o sa recuperez candva.
dar va pup tare, mi-e dor de o intalneala in aer liber, dar sincer, nu am cum.

Apropos de party...pe mine nu ma mai prindeti

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, poti sa-i dai, sigur!
si eu am buba la un san, cred ca e un canal infundat la exterior de tot, am un punct alb care doare acolo....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sabina i-am dat deja si asa a durut cand a supt, pare ca nu mai are lapte doar cateva picaturi si de asta ma enerveaza ca nu inteleg care-i problema lui Sa vedem cu celalalt san ce fac cand o sa intarc ca vad ca produceeeeee destul de mult.Asa imi vine uneori sa o intarc ca parca am ajuns la limita cu rabdarea dupa ce ca se culca la ore tarzii se mai si trezeste noaptea de destule ori, vrea plimbata in brate. Parca mi-a ajuns dar mi-e frica ca si intarcata tot asa va face. Imi propusesem pe la sf lui iunie intarcarea dar nu cred sa fie ca vrea mai des acum parca simte.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

La multi ani Luy si Piciu, sanatate maxima si fericire absoluta.
Ani multi alaturi de cei dragi.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cine putea sa bantuie pe aici la ora asta ? Eu, bineinteles
Va multumesc tuturor pentru urari, ce daca unele sunt "intarziate" - in felul asta am si eu impresia ca ziua mea a durat mai mult
Vazut pozele din vacanta Gabitzei - asa da distractie ! M-ai facut sa iau si eu in considerare varianta unei asemenea destinatii pt la anul.
L-am vazut si pe Andrei cu bretonel - haios tare, in unele poze chiar ca zici ca-i fetita, asa de dulce este ! Dar am vazut si pozele din spital si m-am intristat, offf, saracutul prin ce a trebuit sa treaca...
Am gasit si pozele cu nasul Energiei - da, chiar ca seamana ! Ei, lasa, poate mai incolo o sa semene si cu voi, parintii !
Yupiiiii, va sa zica se mareste gasca pentru la vara ? Ah, ce ma bucur ! O sa fie grozav ! De-abia astept ! Mama de trandafiras, iti trimit detalii pe mail, sa stii de-acum cum iti faci planurile, ca daca ai apucat sa zici ca vii, nu mai ai cale de intoarcere
Si, am lasat la urma, comentariile despre intalnirea de la Cluj : A-DO-RA-BILI cei 4(+2) pitici si 4 mamici ! Pe cand logodna intre Michael si Sara ? Ca deja au trecut la pupici
Dantje, voi sunteti bine ? Nu ai mai scris de multa vreme...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dantje

La multi ani Luy si Piciu, sanatate maxima si fericire absoluta.
Ani multi alaturi de cei dragi.

Dantje & Martijn & Hannah

Hei ma bucur sa va revad!Ce mai faceti?Iesi dupa canapea si mai povesteste-ne de voi

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

PiceoLa multi ani fericiti!

Tot ce iti doreti!Numai bine si sanatate tie si familiei!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Nana, la voi cum e vremea? Ca la noi vine iarna deja...

La noi ieri a fost frumos au fost 12 grade si am mers la maneca scurta.
Azi a fost innorat tot 12 grade dar vantul prezent asa ca mai rece.
Abia astept sa ajung in Ro.

S-a mai indreptat vremea si la noi. Acum e soare si sunt vreo 10 grade, dar te inteleg cu nerabdarea de a ajunge in Ro, la caldura. La mine AMR 11 zile.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Maruntescu, zambetul si ochii ti-s aceeasi, frumosi si luminosi! Parul e diferit, dar semeni, nu te-ai schimbat atat de mult.
Oricum, vad ca erai aproape sa o iei pe urmele Nadiei! Si caciula cu codite, gentuta din piele in jurul gatului, papusile...da, amintiri, amintiri!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput