Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI PICIULIKA!!! Sa ai parte de fericire, sanatate,iar norocul sa te calauzeasca la tot pasul!

Gabitz, bine ai revenit! Am vazut si eu pozicile si mi-am lins ranile,se vede ca v-ati distrat pe cinste! Bravo voua! Va doresc sa repetati experianta cat mai repede!
Roxali, sanatate Soniei. Nu cred ca ar trebui sa te gandesti asa departe. Eu cred ca cel mult ar putea face o indigestie! Oricum tine-o sub observatie si daca Doamne fereste apare ceva, imediat sa ceri sfatul unui medic.
Sa tii ca am profitat de saracul meu baiat la greu. Zicea ca se odihneste si el, da de unde i-am facut program si de zi si de noapte, mai putin acum ca-i sarbatoare! Dar crede-ma ca se simte, desi eram uniti si inainte, zilele astea fara copii au contribuit din plin la sudarea relatiei. Ne-am redecoperit, ca atunci cand eram doar niste indragostiti si colindam pana in noapte parcurile. Deja le-am facut program copiilor si vinerea viitoare!
Marunzika,sa stii ca eu te invidiez pentru parul tau. Sora mea il are ondulat din nastere, eu il am drept. Mereu mi-am dorit sa-l am si eu cret. Acum sora-mea si-l intinde non-stop cu placa , iar eu stau mai tot timpul cu bigudiurile in cap !
Teodora,drum bun , sa va distrati la Oltenita! Abia astept sa-l vad pe Mihnea cu noua freza!
Gabriela,of , sa treaca repede micile neplaceri. Eu una nu am experimentat nimic din toate astea in cele doua sarcini, dar imi inchipui cat de neplacut poate fi! sa treaca repede si sa te bucuri de aceste clipe minunate!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

In cazul in care ne-ati uitat si vreti sa va reimprospatati memoria, priviti aici, va rog!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi si Superfericiti ani, cuscra mea draga! Sa fii mreu asa vesela, frumoasa si calda! MUlti pupici pe obrajori de la mine si nora Sara!!!!

Vale, cum sa va uitam? CE poze frumoase! Norocoasa ai fost ca nu ti-a fost rau! La mine e dezastru, de dimineata pana seara mi-e rau...Imi amintesc ca Nana mai era asa, saracuta! Am citit ceva studii care arata ca celor care le e rau pe masina, le e rau si in sarcina, valabil in cazul meu! Whatever...trece...la ce premiu vine la final trec peste orice, rau, greata, travaliu...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Piciulika draga si scumpa, si ,sa-ti fie viata o continua sarbatoare,sa nu ai niciun nor deasupra capului si toate sa ti se intample dupa sufletul si chipul tau:frumos si luminos,cald si rabdator!!!!
La multi ani din toata inima,iubita!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Vale,ce scump e Andrei!!!!Parc-ar fi o fetita ,dragul de el!

Gabicoo,ce rau imi pare ca a debutat cu asa greturi sarcina ta!Cat despre recompensa primita la sf celor 9 luni....,chiar ca merita sa trecem prin toate!

Fetele din Bucuresti:cum va descurcati cu canicula asta?Mi se pare cumplit de cald;azi l-am tinut pe Mihnea doar in casa cu AC-ul dat drumu'!Imi fac curaj sa ies afara,ca saracu' imi tot spune ,,paaaa'',ma duce la usa si-mi da sabotii

Am fost la Oltenita,nu am stat f mult,mamaia e f bolnava,nu se mai poate deplasa si mi-a creat o stare tare naspa vizita...,ce grele sunt batranetile...

Mi-am luat de pe drum 6 kile de cirese si 5 kile de caise

Ma duc sa votez si sa-mi plimb gupilu'!!!!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Greyerasha si Vale,eu am scapat de caderea parului cu www.centrofarm.ro/ccE0X009818/detalii_produs/Klorane---Pachet-Sampon-Chinina vit.b6-200ml-Si-Balsam-Cu-Chinina- vit-B6.html" target="_blank">samponul Klorane

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani fericiti Piciuliko! Multi de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela sper sa-ti treaca repede starea de rau

Greyerash e mai fain daca mergeti cu nasii,chiar daca schimbati locatia

Valentinace dulce e Andreiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Piciulika Sanatate, fericire si numai bucurii!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragele mele toate!
Acuma am intrat in casa, de vreo juma' de ora. Dar prima prioritate a fost sa intru iute la voi.

Dau la toate o sampanie adevarata, ca tort nu am - nici macar piscoturi. (Sampania e la conge - tocmai se raceste.)
Multumesc de urari - nu am apucat sa citesc nimic, dar am vazut aici mai sus ca nu am fost uitata. Plus de SMSuri care mi-au luminat lungul drum prin Austria catre casa.
Sunteti niste scumpe si ma simt asa de gadilataaaa... nici nu va dati seama! Intru mai incolo sa citesc si savurez. Mai intai hranesc + culc matrozu' - care a fost extrem de cuminte pe drumul spre casa. (de al'lalt nu vorbim.)

DAR a trebuit sa sar iute pe mailul comun cu niste poze de la intalnirea surpriza de la Cluj, care a fost su-per faina, desi 'atomii' roiau prin toate coltzurile parcului si noi dupa ei... Fotograful a fost pe faza si tot au iesit cateva poze - chiar e una-doua in care aparem toate!!! Deci am fost 4 pui + mame: Sara cu Gabriela (+samburelu'), Rares cu Ioana / Diwana (+ un Tati fain), Iris cu Ripley si noi 3 (de fapt 4).
Va dati seama ca doar de la intalnire sunt undeva la 410 poze, nu am apucat sa selectez acuma la viteza. Dar asa, de prima strigare zic ca-s tare dragutze.
Sper ca sunt in asentimentul celorlalte mamici ca le-am pus pe mail.

Va pup iute si fug la ursuletzul meu, sa-l hranim si culcam cu Tati.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput