Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 9
Doloress spune:
MSBB felicitari pentru pirmii pasi ai mandrei!
Al meu nu prea are de gand, insa el si in 4 labe abia la 1 an a inceput sa mearga, deci mai avem de asteptat si cu mersul. Deocamdata e la faza in care isi da drumul si sta putin in picioare singurel. Eu oricum nu ma stressez si nici nu vreau sa-l grabesc. Am fost o buna bucata de vreme stressata ca era mai mereu in urma, insa tot uit ca a fost prematur si a avut totusi de recuperat doua luni de zile, ceea ce e foarte mult pentru un copil. Asa ca abia dupa un an m-am desteptat si eu sa las copilul in pace, in ritmul lui. MI-am dat seama ca pana la urma tot le va face pe toate, mai devreme sau mai tarziu.
Desiree foarte frumoasa poza, abia astept sa o votez. Si mie mi-a fost tare dor de carti si de citit. Un an de zile am citit doua carti si alea tot despre copii. Acum citesc in tren, spre servici si in pauza de masa. Ca acasa am si mai putin timp.
Mihaser bine ne-ai revenit! Ce scumpica e Eli, si Cris la fel de frumusel. Sa va fie de bine dez-motarea!
Iulia si voua sa va fie de bine si distractie placuta la munte! Asteptam si noi pozele, si eu ca si Simona am mai dat o raita prin pozele tale si mi-am adus aminte ce frumoase sunteti amandoua! Mai ales Mufi cu salopetica mov e o dulceata. Am sa am si eu o finuta acusi, din noiembrie si numai hainute mov am sa-i cumpar, asta e culoarea mai preferata.
Gabita deci Raducu o sa-ti calce pe urme, daca a tras cheia USB.
Micaela multa sanatate si drum bun, concediu placut!
Simona nici eu nu mai am timp de nimic. Cand vin de la servici abia astept sa mai stau cu piticul, si nici el nu ma lasa nici sa respir. Apoi il culc si inainte in 2 minute la tzatza era adormit tun, insa de vreo saptamana e un adevarat calvar sa-l culc. Il pun in pat la 9, e obosit mort, si abia la 11 adoarme. Asa ca nu mai apuc sa fac chiar nimic, inainte il adormeam si eu imi vedeam apoi in continuare de treburi, mai spalam un vas, mai aruncam un ochi pe forum, mai scriam e-mailuri, acuma nimic, adorm inaintea lui. Nu stiu ce s-a intamplat, cred ca schimbarea asta cu mersul meu la servici, cu adormitul cu soacra-mea in timpul zilei l-a dat peste cap. Ori nu mai am eu destul laptic... Acuma doarme de amiaza si am si eu putina vreme de forumeala.
Azi dimineata ne-a capiat pe toti (pe vecini inclusiv, ii auzeam cum ieseau nervosi la tigara) de la 6 s-a trezit si s-a pus pe urlat. NU stiu ce a avut, 2 ore, de la 6 la 8 a urlat non-stop. Mi-am pierdut cumpatul prima data si am tipat la el si apoi a urlat si mai tare Cred ca sunt dintii de vina, are toata gura umflata, ii ies cred ca toti dintii si toate maselele, avea deja 10, acum erup din toate directiile, inclusiv caninii, care stiu ca sunt tare durerosi. Acum la amiaza l-am dat cu un gel si vad ca a adormit mai binisor.
Victoria_mami spune:
Doloress, saracutzul Patrick, tre sa-l doara tare; eu ma bucur ca mi-a iesitr o masea de minte mai acu' vrei 3 ani... stiu ce e durerea cand iasa dintii. Are 10???? Pai noi abia avem 6. Cat despre cum progreseaza eu cred ca te stresai mai mult pe tine, ca el oricum face ce face cand e el pregatit, nu cand vrei tu. Si asa e, el a avut de recuperat, nu te mai stresa, va merge cand e el pregatit.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Am venit de la Brasov. A fost super la nunta, am fost cazati in acelasi loc unde era restaurantul si ne-am simtit f bine. Restaurantul de altfel f bine ales, cu fel de fel de picture cu voievozi, steme si etc, parca eram la muzeul de istorie!!
Am venit pe la trei brazi, sinaia, peles, am vizitat peste tot. Lui Mircea san nu i-am mai dat de 2 zile si 2 seri care vas a zica. Decongestionez cand doare, dar altceva nu fac. Ii e dor, plange dupa tzitzi, am noroc insa ca accepta biberon. Trecem noi si de asta. I-a fost dor de noi cand am venit acasa…dragul de el.
In primul rand, Raducu Alexandru si Maria, sa fiti sanatosi, sa cresteti frumos, sa va ascultati parintii!
Socrate scumpa mea, o sa-I mai fac maine niste pozici cu tunsoarea sa vezi ca acu are alta fata, de neamt. Bogdan ii si spune cumva impronuntabil, o chestier nemteasca asa..
Danicris, Iulia, Belleane, Ms bbmerci de complimente pentru Mircea!
Alysh ce ma bucur ca ati ajuns in Girona si Figueres!! Era pacat sa nu mergeti daca tot ati ajuns acolo. Suuper! Mi-a fost dor de voi, abia astept sa ne vedem! Ah, bafta cu lucrarea de dizertatie, uite ca terminasi si masteru cu copil cum necum, ai facut-o si pe asta esti foarte tare tie si lui Vlady scump!
Simonix, Lorich Super intalnirea furtunoasa dintre RObertzei! Unt frumosi de pica!! Ooof, mai Simo o poza nu facuram si noi! Lorich daaa, si pozele cu puiul dormind si aia in prosop sunt
MihaserM-ai innebunit cu pozicile de la motz, ce eleganta si frumoasa a fost Eli!!maaama, si rochita aia cu galben, zici ca e o petala de floare!Mda, si Cri, ca un gentleman ce e nu se lasa mai prejos…sa-ti traiasca, nu poti sa nu fii fericita cand ai asa copii! Eei, te-ai gandit la noi pe 15???Ia treci incoace sa te cu foc!!!
MsBB ai iesit in papucii de casa afara??? Am facut si eu asa odata, am iesit intr-o rochie de tiganca pe care o aveam si o purtam prin casa… felicitari pentru primii pasi
Micaelaooof, sanatate multa! Da ce v-a spus la spital???
Desiree se voteaza sau cum???sa ne puneti link atunci cand e de votat!!
DanaH dragut cu vizita lui tati si a fetei sa ia masa cu mami!!
Iulia Ma miram eu sa te bucuri asa tare daca il tineai in casa si trebuia sa strangi si dupa el! E adorabil, de altfel!! Tu si fie-ta sunteti doua frumoase!
Doloress wow, ce descrii tu acolo depsre PAtrickut cu eruptia generalizata, ma ia cu fiori!! Sper sa nu fie totusi asa rau! lui Patrickut
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Victoria_mami spune:
Laurita, da, se voteaza, dar inca nu. Eu vroiam acum doar sa va arat poza. :) E cum a fost si "Clipe de viata". Ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta.
_
Victoria_mami spune:
Uite fac eu azi, sa nu ziceti ca la 5am bantui si nu las o cafea. :)
Gata, am fugit la citit. Imi mut copila in patutul ei si eu citeeeeeeeesc.
_
MsBB spune:
Sunt defecta , m-am culcat la 12 si deja m-am trezit si nici macar n-am scuza ca m-a trezit mandra ca ea doarme de rupe patu'
Noroc cu Desiree care ne-a lasat o ratushca si o - cred ca o sa am nevoie de ceva azi sa pot functiona ...
Ma bucur ca macar primii pashi ai mandrei au scos-o pe Stefany din barlog - - ce-ti face studentul? cum e la gradi?
Multumesc pt felicitarile la adresa mandrei mele , sunt tare mandra de ea si se vede clar ca si ea e tare mandra, rade de numa cand face cate un pas singurica. Ah, si de stresat cu mersul nu m-am stresat , dar deh, mi-am facut temele pt rudele atotstiutoare , sa le dau cu cartea-n nas Ziceam eu aici zilele trecute ca ma tot f** la cap ca nu merge pt ca o las in 4 labe , de parca as putea sa leg copilu'.
Oricum sunt constienta ca avand ca alternativa mersul 4 X 4 se va preocupa , poate, mai putin de mersul - cel putin pana da de gust... de acum sper ca isi da drumu usor-usor.
Si plus? ce metoda mai buna sa laud io mladitzele&mugurashi mergacioase de aici? - cum bine a sesizat Micaela - sunt puternice si ambitioase !
Micaela - distractie placuta
Sa va fie de bine dezmotzarea Iulia , misto - are treaba de acum Mufy cand va duceti la tzara - abia astept sa vad de la dezmotare si de la voi si de la Gabitza, Inais ...si restul dezmotzatilor din weekend-ul asta. Si daca tot Laura promite noi poze cu neamtzul astept cu mare interes
Simona - sa va fie de bine impartasitul si te cred ca abia astepti concediul - eu nici nu l-am planificat inca si deja visez la el
Ufff sa-l eu pe Patrick apasat , sa treaca mai repede - ce-i mai chinuie pe ei mititeii. Asa cica - daca am avea noi adultii durerile lor nu le-am putea suporta . Se stie oricum ca sunt dintre cele mai crunte chinuri,ever
Laura - sa va fie de bine dixtractia de la si restul periplului . Bafta cu intarcatul!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
MsBB spune:
Multumim de , inca odata, Desiree da' am eu asa... o presimtire, ca mai primim o pe ziua de azi de la Elena-g - deh, cine are azi fecior mare , sarbatoritul zilei
LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi Tudor Gabriel si mami Elena-g! Sa ai parte numai de zile senine Tudor, sa fii iubit si implinit alaturi de familia ta, voios si la punga gros!
Si de ieri - si Iustin a intrat in linie dreapta pana la prima aniversare
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
gabitzam spune:
La multi ani, TUDOR GABRIEL !!!
Gabi (elena_g), sa-ti creasca mare puiul cel frumos, sa fie om bun, sa aiba numai bucurii si veselie in jur, sa fie ocrotit de dragostea voastra tot timpul !!!
Sar'na de cafea, MsBB! Am uitat sa opresc alarma la ceas, e din cea repetitiva pe zilele saptamanii, si ea si-a facut datoria, fiind luni dimineata, la 06:45. Raducu dormea pe mine si nu ma puteam da jos din pat, mi-era si cam lene, asa ca din 5 in 5 minute mi-a sunat, noroc ca e o melodie linistita. Dar tot mi-am facut vant in final jos din pat.
Apropo de vant, bate rau aici la Constanta, nu stiu cum o sa putem sta noi la plaja. Ca am zis sa mai furam una scurta in dimineata asta, daca reusim. Si musai o gondola pentru Andrei, ca ne face capul mare daca plecam fara gondola lui. I-am luat si magnet de frigider cu gondola, ca e innebunit.
Reallaura spune:
Intai si intai pentru Tudor G, elenag sa-ti traiasca puiul si sa se faca mare sanatos
Iusti hai ca mai ai un hop si tu!!
Msbb, Desiree multu de cafea!! Si asa se terminase si pana mergem in auchan azi sa ma intremez nitel
Eu pic de somn, m-am culcat la 1 jumate, dar ce vrei, cu Mirci care vrea tzitzi mereu, e mai greu... recunosc, am mai trisat nitel, dar nu l-am lasat mult, asa, 1 min -2 si pe urma l-am pacalit cumva...nu stiu cum e mai bine, brusc sau treptat, dar e tare greu...si tare dor o sa-mi fie.
Gabitzule si la noi a dat o ploicica mica si e innourat. Sper sa mai prindeti o baita si o gondola! vezi ca aici in IOR au montat astia o gondola, adica un suport pe o sarma orizontala, copilul se suie pe suportul ala si-si da drumul. e interesant asa, o tot chem si Sis cu David in we, dar n-am avut succes...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
mishutza spune:
Buna dimineata fete frumoase.Eu v-am cam parasit,si trebuie sa recunosc ca nici nu va mai citesc constant,cum o faceam odata.Rusinica mie.Dar am un program asa de incarcat,merg la munca,merg la scoala(care e 5 ore pe zi)plus drumul intre ele care imi ia cam o ora jumate pe zi.Apoi m-am mai apucat si de facut sport,si de invatat spaniola,si abia am timp sa respir.Astazi chiulesc pe motiv de lene ,asa ca am un pic de timp.
Mititeii vostrii is deja mari,implinesc un an,va doresc la toti deodata (ca nu se stie cand mai scriu) la multi ani,sa fie cei mai fericiti si sanatosi copii din lume.Sa aiva noroc si sa va fericeasca pe voi,parintii.
Nepotica mea e mare si hoata,a inceput sa repete toate cuvintele de i se spun,face incercari de mers,si ii cred dintii.E printesa familiei,si pe noi ne doare inima ca nu o putem vedea crescand.Ei,asta e nu putem avea totul in viata.
Va pup pe toate mamici dulci